Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky sos, už jsem na dně! Nejde o fyzický násilí, ale já už jsem ho musela kousnout nebo do něj strčit, aby dal pokoj. Teď mi rozflákal iPhone, vzbudil děti, miminko je těžký znova uspat. Prosím co mám dělat, už ho tu nechci. Kolikrát jsem říkala, že se rozejdeme, ale vždy pak byl jak mílius. Byt není můj, je městský, ale můj táta nám to zařídil, abychom ho dostali.
já chápu, že jsi rozrusena, ale co takhle sesumirovat, aby jsme věděli kde je u vás problém? Jinak přímo k tvému dotazu, sbalit kufry, dat za dveře, vyměnit fabku a neotvirat i kdyby skemral, vyhrožoval a pod. ![]()
@Alice_band píše:
Holky sos, už jsem na dně! Nejde o fyzický násilí, ale já už jsem ho musela kousnout nebo do něj strčit, aby dal pokoj. Teď mi rozflákal iPhone, vzbudil děti, miminko je těžký znova uspat. Prosím co mám dělat, už ho tu nechci. Kolikrát jsem říkala, že se rozejdeme, ale vždy pak byl jak mílius. Byt není můj, je městský, ale můj táta nám to zařídil, abychom ho dostali.
Ahoj nevím jak je to u vás, jestli ej to furt…
Kžadopádně, pokud jo…Zavolej si nějakou pomoc. počkej do rána a vyměn zámky, sbal se a na nějakou dobu odjet pokud máš kam…hele, já se takto sbalila 25.12 a už se nevrátila..Všechno jde..A do ted si vyčítám, že sem to neudělala už dávno..Takže. pokud je to u vás trvalý. chová se takto často a je to opravdu špatný tak jendou, neprotahuj to.bude to pořád stejný
Jsi přesvědčená o tom, že to OPRAVDU chceš skončit? Pokud ANO, tak zmobilizuj rodinu, vyměň zámky, sbal mu věci. Nejdřív bych ale pořešila svěření péče pro děti, jestli tam má nebo nemá TP - nevím, jak je to s jeho zrušením. K vystěhování bych si pozvala někoho z rodiny.
Pokud by došlo na násilí, tak bych volala benga, zašla k dr. kvůli následkům a důkazům.
Promiňte, psala jsem to, když jsem uspávala malého, kterého vzbudil tím, že rozsvítil v pokoji, řval na mě kde má nabíječku. Ano opakuje se to, před týdnem jsem byla p.ca zk..vena. Pak byl týden jak mílius, teď mu večer přeskočilo. Dělá blázna ze mě, protože po nocích kojím, tak jsem pak trošku mimo z nevyspání. Přišla jsem mu i na „kamarádku“, ale špatná jsem byla zas já.
@Alice_band píše:
Hele, na tohle bych byla opatrná, uvědomuješ si, že by mohl on zavolat policii a nechat vykázat z bytu tebe? Blbě do něj strčíš, on zrovna spadne, udělá si bouli a už má důkaz.
A pak budeš teprve v bryndě.
Hned zítra zavolej rodičům, řekni jim, co se stalo, že je na tebe sprostý, že je ti nevěrný, pokud doteď pomáhali, pomůžou zase.
Ještě mě napadla jedna známá, která nedávno řešila něco podobného. Zkusím se s ní poradit. Teď jsem ji viděla a říkala, jak se má skvěle, žádné nervy. Promiňte, je mi to trapné že to tu musím řešit, ale byla jsem dost zoufalá a bála jsem se. Po chvíli byl zas jak mílius, ale já se klepu ještě teď.
@Bibi239 píše:
Hele, na tohle bych byla opatrná, uvědomuješ si, že by mohl on zavolat policii a nechat vykázat z bytu tebe? Blbě do něj strčíš, on zrovna spadne, udělá si bouli a už má důkaz.A pak budeš teprve v bryndě.
Hned zítra zavolej rodičům, řekni jim, co se stalo, že je na tebe sprostý, že je ti nevěrný, pokud doteď pomáhali, pomůžou zase.
Jo a co mám dělat, když se mi mstí na dětech?? A to moje strkání to je jak nic, nemám žádnou fyzičku, jsem šíleně unavená a v životě bych nikomu neublížila. Ale nevím jak ho zastavit. Pak se mi ještě smál, že to ani necítil. On mi rozflákal telefon od ségry. Tak si ho dám do pytlíku a schovám jako důkaz.
Děti jsou jeho???
Jinak neprovokovala bych ho. Byla bych naoko v klidu a zámky vyměnila, až půjde do práce. Věci dala za dveře. A do bytu si pozvala na čas jeho návratu z práce nějakého bodyguarda (tátu, bráchu, kamaráda…), aby viděl, že máš zastání.
Předpokládám tedy, že byt je psaný na tebe.
@káťa píše:
Děti jsou jeho???
Jinak neprovokovala bych ho. Byla bych naoko v klidu a zámky vyměnila, až půjde do práce. Věci dala za dveře. A do bytu si pozvala na čas jeho návratu z práce nějakého bodyguarda (tátu, bráchu, kamaráda…), aby viděl, že máš zastání.Předpokládám tedy, že byt je psaný na tebe.