Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojik všem,
moje skoro 4,5 leta dcerka chce moc moc hodinky. Když jsou to digitálky tak řekne i kolik je. Od kolika by jste dali hodinky??
Díky Petra
Ahoj, já teda ještě žádnou zkušenost nemám, ale pokud je malá chce a dokonce už umí (já na to byla debil docela dlouho, i na digitálky
), tak bych zrovna v tomto případě neváhala… ![]()
Taky bych jí je dala už teď. Snad to není nijak drahá záležitost
Určitě se daj sehnat i nějaké reklamní za babku
Já sama jsem dostala hodinky když jsem šla do první třídy, ale ty normální, ne digitálky.
Náš Jenda taky prahne po hodinkách,ale stačí mu ty hrací, zatím čísla moc neumí… s klidným svědomím bych jí je koupila…
Zdravím, chtěla jsem udělat radost k narozeninám hodinkami a třeba jako jsou myslivecké hodinky s motivy zvířat, snažila jsem se najít nějaký motiv včel, ale marně, nevíte o něčem???
@klary19 píše:
Zdravím, chtěla jsem udělat radost k narozeninám hodinkami a třeba jako jsou myslivecké hodinky s motivy zvířat, snažila jsem se najít nějaký motiv včel, ale marně, nevíte o něčem???
Já vím o hodinkách, u kterých jde sundat kryt i ručičky a vložit si podle libosti jakýkoli vzor. V balení nějaké vzory jsou, většinou teda abstrakce ale můžeš si určitě vystřihnout nějakou včelku a vložit ![]()
Jen nevim, jak se jmenujou ![]()
@BlueFairy píše:
https://www.google.cz/search?…
Děkuju, ale bohužel jsou to všechno zahraniční stránky