Noční počůrávání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
6.12.09 17:45

Noční počůrávání

Ahoj! Máme syna, kterému bude v březnu 5 let a stále se v noci počůrává. Musím ho budit než jdeme spát, pak asi 2 - 2,5 hodiny potom, co jdeme spát a když ho nevzbudíme, tak se do rána počůrá. Snažíme se i omezovat před spaním příjem tekutin. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2977
6.12.09 18:09

Zkusila bych na neurologii nechat zjistit, jestli nemá malý objem močáku a jestli není nějaký problém se zadržováním moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
6.12.09 18:23

Moje sestra,dnes je jí 17 let,se dlouho v noci počurávala.Občas snad ještě ve 2.třídě.Prošla všemi možnými vyšetřeními,v pořádku.Závěr byl psychického rázu.Doporučení,dodržovat režimová opatření.Pak jí dětská doktorka napsala nějaké léky na zklidnění a počurávání se vyřešilo.

Názor většiny dnešních odborníků,do 5 let se to nebere jako nemoc.Jen jako problém.Do té doby se to neřeší.Vy už jste na hranici.Já bych si už odborné vyšetření vyžádala.

Zkušenost s vlastními dětmi nemám.Adámek se v noci nepočurává od 2 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6415
6.12.09 19:46

Taky bych si vyžádala odborné vyšetření, jsou na to docela dobré medikamenty a různé pomůcky a nácviky, odborníci ti poradí, jak na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.12.09 15:37

Přiznám se, znám to taky. A na vlastní kůži, jenom je to už hodně dávno :oops:

Nebylo to sice tak extremní, ale příjemné to určitě nebylo..

Každopádně za mých dob se předepisoval Erevit, nevím jestli to bylo vitaminem E, nebo to bylo jenom jako Placebo, každopádně to fungovalo… :palec:

držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
donny0007
21.2.10 13:09

Dobrý den, na tento problém vřele doporučuji přírodní přípravek Avis:
http://www.fin-fm.cz/avis.html
Je i na mnoho dalších problémů.

• Citovat
  • Upravit
110
21.2.10 22:07

Ahoj, kamarádka měla to samé s dvojčaty (kluky). Už nevěděla co zkusit, tak to řekla dětské a ta je poslala na psychologii a urologii. Zdárně to vyřešili (ne hned, ale asi do tří měsíců). Kamarádka říkala, že tam měli zajít už dávno a ušetřila by si hodně nervů (a klukům taky). Tak bych asi zašla za Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.2.10 22:10

Pokud bys ještě něco chtěla vědět, tak písni a já se jí na cokoli zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.8.10 16:20

U tak malých dětiček je to ještě v klidu.Manžel má z prvního manželství kluka 11 a ten se počůrává pořád,skoro každý den a ještě je s prominutím takový čuně,že se v tom dokáže klidně dvě hodiny po probuzení válet :mrgreen: Máma do něj cpe nějaký prášky,že to může mít až do dospělosti.Já si spíš myslim,že je to o pohodlnosti maminky,kdyby ho jednou,dvakrát za noc vzbudila,tak si myslím že by se to taky naučil,navíc jemu je to úplně jedno je mi z toho :poblion: To jen k diskusi,nejhorší je že máme malou dceru 5 a ta se od 2 let nepočůrává,když jo,tak dostane kartáč že už je velká koza,tak ať si to hlídá,když to vidí u takovýho klacka,tak fakt nevim co jí k tomu říct.

• Citovat
  • Upravit
petra.malicek
24.8.10 07:26

počůrávání

já mám doma 13 letou holku a ta se také od 5 let znova počůrává,řešíme to plínkama a gumovíma kalhotkama,nemusí být v mokré posteli.

• Citovat
  • Upravit
3337
24.8.10 09:02

Ahojky! Nám se malej zrovna dneska počůrat, ale je to vyjímečně, tak jsem mu to odpustila :-D
Budou mu teď v září 4 roky. Spí ve své posteli, ale občas se nám stávalo, že se v noci počůral a pak si přelézal k nám… Už jsem ho podezřívala, že to dělá schválně, aby u nás mohl chrupat :cert:
Potom jsem ho týden asi 3 hoďky po usnutí probouzela a dávala vyčůrat. Fakt asi týden a přestal úplně sám. Jinak chápu, že je to šílený… Já byla taky naštvaná - hlavně v zimě, když mi peřiny a povlečení po praní vůbec nechtěli uschnout :roll:
Ale jinak nevím, zkus se zeptat pediatra a on ti určitě poradí kam s tím zajít nebo jak to řešit :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
24.8.10 21:48

petro a není to nějaký blok z dětství,co zkusit kineziologa?Pokud teda neznáte příčinu toho počůrávání.

• Citovat
  • Upravit
petra.malicek
25.8.10 16:19

noční počůrávání

Hele my jsme stím dělali první rok vše co se dalo ale diagnoza zní nedostatečně vyvinutý mozek.Nevěděly jsme co dělat,holka měla 16m. suchou postílku a pak se začala opět počůrávat.To jí bylo skoro sedm a tak jsme hledali řešení a bavlněné plíny a gumové kalhotky nám přinesly soulad.Dcera ž neprotestuje a výměnu počůraných plínek zvládne i tatínek

• Citovat
  • Upravit
rozmary
25.8.10 18:06

Ahoj,píšeš že ste s tím dělaly vše co se dalo,byly jste u toho kineziology,nebo lidového léčitele?V lékařské ordinaci to přeci nekončí.David má tu samou diagnozu,jenže taky říká že to může trvat do dvaceti i déle,což je katastrofa.Proti plínám taky neprotestuje a o to je to horší,už se nekontroluje vůbec a je mu to úplně jedno a to to není žádný diblík,ale 60kilový pořízek,tak si to umíš představit.Teď ho tu budeme mít celý týden,tak ho s toho dostanu

• Citovat
  • Upravit
petra.malicek
26.8.10 08:42

plínky

Tak y jsme to zkoušely ale připadalo mi to jen jako tahání peněz z lidí.Já i dětská si myslime že až půjde na gympl že se bude víc snažit a že to půjde samo,ještě v 10 měla plínku i u televize tedˇuž jen na noc a jednou přebalit,dáváme na noc 4 plínky a je v pohodě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML