Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No my jsme taky budili ale vzdali jsme to po měsíci,stejně asponˇjedno v noci plíny počůrala.Iva si ale o suchou plínu řekne i vnoci protože jí to studí,já bych to zkusila přes látkovky a gumové kalhotky třeba mu začnou vadi.
Nevím jestli by látkovky pomohly,zkoušely jsme to párkrát bez plíny uplně a on je opravdu takové prasko,že si v tom ještě rochní třeba hodinu po probuzení,pak vyleze aniž by se zmínil a nechá to všechno tak,pak to smrdí po celém bytě
,pračka nestíhá,páč to je jako když se ti tam po dospělej
.No uvidíme co s tím půjde,fakt mě to ale strašně štve,když už nic jinýho tak alespoň ten jeho přístup k tomu
![]()
Takhle jsem léčila kluka kamarádky taky mu letos bude 14l.a loni trávil měsíc u nás věděla jsem že se počůrává a chtěla jsem kamošce trochu pomoct nosil na noc jednorázovky,tak když dorazily už jsem se na něho připravila.Odpoledne se šli koupat a když přišlysháněl se po prádle řekla jsem mu žedokud bude čůrat do plíny tak bude nosit holčičí kalhotky a večer koukal podruhé když místo jednorázovky jsem pod něj dávala látkové plíny natáhla na ně gumové kalhotky a naně ještě holčičí.Chodily pro něho kluci tak jsem je jednou pozvala atˇho vezmou na houby a ráno když dorazily a viděly ho v plínkách hrozně se rozbrečel ale za další týden bylo po počůrávaní.PL9ny nosil do konce prázdnin ale mokré byli jen 2×!Bohužel s Ivou je to jiné už jí ničím nechci stresovat, chce na gympl a věřím že se to upraví samo,už že jsi sama přijde říct o suché plíny je úspěch.Zkus to s látkovkama třeba budeš překvapená,bude ho to studit ,v jednorázovkách ani neví že se počůral nestudi ho to a je v pohodě,jako ten kamarádky.
Ahojky,tak dnes bez úspěchu
dvakrát buzení,hadrové plíny a ráno prodojená postel(mladej pán vysmátej) ![]()
Tak ať se s toho holčička brzy dostane
ta má asi opravdu problém,ale ten náš lajdák lajdá uplně všecho,tak myslím že to bude taky jenom lenost vytáhnout paty z postele
Jinak ty mokrý plíny s ním ani nehly
Asi to bude ještě na dlouhý lokte ![]()
tak ho to nech hošánka vymáchat a až to vypereš tak i vyžehlit třeba přijde k rozumu, a co ty holčičí kalhotky nezabraly by.určitě bych mu plíny dávala před vašima mladšíma dětma se vším všudy tedy i s dětským krémem a zásypem at si to DAvídek užívá i když mu je 11 let.Roman to bral jako hru než jsem ho dostala do rohu,pak přestal mít pevnou půdu pod nohama a jeho kamarádi to dokonali.Martina mi pořád nabízí¨nějaké protislužby za Romanovu léčbu ale chtělo to jen ,,filipa''.Dnes mu Martina bere plíny jen na návštěvy a fakt je z něho rozumný kluk
Já bych to nejradši mrňousovi ukázala,ale nevím jak by to pobrala jeho mamina,ona si prostě stojí za tím že je to nemoc a hotovo
tak nechci aby si myslela že ho tady třeba nechci a proto ho ztrapňuju před malou.A vyprat?Ten než by po sobě něco udělal,nebo uklidil,tak radši rychle volá domů ať si pro něj přijedou a nebude sem jezdit,to zas nemůžu udělat jeho tátovi,tak nevim,je to složitý.Každopádně po něm půjdu
Určitě bych mu přestala dávat jednorázovky,ať ho to aspoň studí když se zadojí a ty kalhotky bych rozhodně zkusila,když semu líbí být počůraný třeba se chytí na kraječky,Roman když jsemu je oblékala tak se dušoval že plíny budou suché,jen aby nemusel mít holčičí kalhotky.Máš gumové kalhotky nebo dáváš igelit do plíny,my používáme gumové kalhotky.
POKUD chceš můžu ti nějaké poslat,jak gumové tak holčičí,ráda ti pomůžu třeba ti to nakonec pomůže, my jsme z brna.Pamatuji si že Romča byl z gumovích kalhotek uplně vedle,když jsem ho mazala a zasypávala držel jako batole a plínky pěkně na široko aby věděl že je tam má.
Díky,zatím to zkusím nějak vychytat,není u nás zase tak často.Kdyby se to nějak nezlepšovalo,budu vědět kam se mám obrátit
Ať se vám daří ![]()
POKUD budeš opravdu Potřebovat není problém,manžel jezdí kamiony a občas si poplete velikosti tak že tu mám i gumové kalhotky kam by se vešli 3 Ivči(41kg a 165výška)ale nechci se vnucovat,uvidíš sama,ale nepovol nech ho v látkovkách ať si to užívá čuník a určitě bych mu plíny dávala před malou ať se chytí za nos a ráno bych se šla s malou podívat jestli je bráška počůraný a jestly nepotřebuje přebalit
Jojo zkusím to natvrdo,jinak to s ním asi nehne
Už vidím jak mě proklíná
,ale když to bude k dobru věci tak se s toho taky nepo… ![]()
Tak se mladej včera večer zbalil a odjel domů,že tady nebude nikomu dělat debila,maminka mě informovala,že to není můj syn,ať se radši starám o své děti.Takže tím veškerou snahu balím,taky už odmítám dělat někomu debila,škoda ![]()
Tak David to má jen v noci,používá plíny pro dospěláky.Dnes přijede,tak ho zkusím v noci budit,malou jsem to odnaučila stejně,jenomže jí byly dva roky.Zkusím to dvakrát za noc a uvidíme efekt.Když to půjde tady,tak nevidím důvod proč by to nemělo jít doma
Podám info