Hodná tchýně - můj sen

47
24.10.11 19:03

Hodná tchýně-můj sen

Ahoj Holky. Vím že o tomto tématu je tu už založeno spóusta diskuzí. Každá máme ale tchýni,která je buď anděl nebo ďábel. Já mám ďábla. :evil: A už mě hlodá hóódně dlouho. Jsme s přítelem 4 roky. A ani za takhle dlouhou dobu mě nedokázala jeho rodina příjmout. A zvlášť jeho mamina. A to její vnučka byla dříve má nej kámoška…ano,bývala. I ona bohužel podlehla vlivu jeho rodiny. Tchýně na mě ze začátku křičela z balkónu že jsem kurva,že do jejího domu nepáchnu. Za tu dobu jsem tam byla 1krát na obědě. A můj přítel bydlí u mě-resp. u mé mamky kde spolu žijeme. Má mamča vaří skoro každý den,nakupuje nám. Chová se k němu jak k vlastnímu synovi. Když jsme čekali mimčo a nevyšlo to,ani jednou se ta baba nezajímala jak nám nebo alespoň jejímu synovi je…Vymýšlí si na mě nehorázné lži,že člověk kolikrát nedokáže pochopit jak se takové věci člověku dokáží v mozku utvořit. Dělá zle po celé dědině. A to jsem jim nikdy nic neuděla. Kdybych měla vylíčit vše co o mě kdy řekla nebo co proti mě udělala, bylo by to na dlouho. Dřív mě měla ráda když jsem kamarádila s její vnučkou. Chodila jsem k nim na návštěvu,jedla u nich. A najednou jsem pro ni a pro všechny z jeho rodiny špína a kurva. Vždy jsem si přála velkou rodinu. Že budeme chodit na návštěvu,grilovat,na kafčo… :cry: A zatím mi ani nedokáží odpovědět na pozdrav. Hodně mě to trápí,a to si nedovedu představit jak se cítí přítel který vlastně kvůli mě přišel o rodinu. :zed: Takže děvčata,máte taky takovou tchýni? A jestli jo,podařilo se Vám si ji udobřit? Jestli ano,chci návod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10905
24.10.11 19:30

Naštěstí nemám. A kdybych měla, rozhodně bych si ji nesnažila udobřit. Takovou jde udobřit snad jedině kalašnikovem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
24.10.11 19:37

Já mám suprovou tchýni,nedám na ni dopustit.Ale mám zase takovýho tchána jako popisuješ tchýni :-D Taky na mě měl takový kecy,a vůbec jsme se nestýkali,na svatbu nám šel až na prosby manžela.Ale já si to od něj líbit nenechala.Když něco měl,poslala jsme ho někam a byl klid.Po čase to nějak opadlo a udobřili jsme se.Spíš to bylo,že se manžel snažil nás usmířit a povedlo se.Nevyhledáváme se,ale když tam jedu,nemá žádný řeči a normálně se bavíme.
Pokud o tohle nemá tvá tchýně zájem,nechala bych ji na pokoji.Třeba na to jednou přijde a všechno se udobří.Třeba až budete mít děti se to změní.Jinak těžko jdou takový nadávky a slova co vypustí zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.10.11 19:37
Knihomyš píše:
Naštěstí nemám. A kdybych měla, rozhodně bych si ji nesnažila udobřit. Takovou jde udobřit snad jedině kalašnikovem.

Máš dobrý nápad s tím kalašnikovem :palec: . Samozřejmě i já vím že se to spravit bohužel nedá :-? Jen mě to mrzí jak to je. A děsím se dalších výpadů. Ale co,mám chlapa co mě miluje,svoji rodinu která nás má ráda a takovou zmiji k životu nepotřebuji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.10.11 19:40
Liduš88 píše:
Já mám suprovou tchýni,nedám na ni dopustit.Ale mám zase takovýho tchána jako popisuješ tchýni :-D Taky na mě měl takový kecy,a vůbec jsme se nestýkali,na svatbu nám šel až na prosby manžela.Ale já si to od něj líbit nenechala.Když něco měl,poslala jsme ho někam a byl klid.Po čase to nějak opadlo a udobřili jsme se.Spíš to bylo,že se manžel snažil nás usmířit a povedlo se.Nevyhledáváme se,ale když tam jedu,nemá žádný řeči a normálně se bavíme.
Pokud o tohle nemá tvá tchýně zájem,nechala bych ji na pokoji.Třeba na to jednou přijde a všechno se udobří.Třeba až budete mít děti se to změní.Jinak těžko jdou takový nadávky a slova co vypustí zapomenout.

No vidíš,máme to opravdu obráceně-můj tchán je zase ten jediný z jejich rodiny co mě má rád a nedá na žádné řeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.10.11 19:49

anas :mavam: ,já jsem nejdřív tchyni měla moc ráda…to jsem ji pořádně neznala :-D po 5ti letech všeho,co mě prováděla(to jsem ji důkladně prokoukla)..jsem toho začala mít dost,řekla jsem jí svoje,taky mě takhle pomlouvá..strašně ošklivě..nebavíme se..ani nechci,nemám zájem..teď se snaží udobřit ,ale pomlouvá mě dál..nechápu,bydlíme už od ní pěkný kousek,nevidí mě,ale nedá si pokoj a mele tou její hubou dál a dál.Nesnažila bych se udobřovat..ona jednou doleze,uvidíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.10.11 19:58
Herma píše:
anas :mavam: ,já jsem nejdřív tchyni měla moc ráda…to jsem ji pořádně neznala :-D po 5ti letech všeho,co mě prováděla(to jsem ji důkladně prokoukla)..jsem toho začala mít dost,řekla jsem jí svoje,taky mě takhle pomlouvá..strašně ošklivě..nebavíme se..ani nechci,nemám zájem..teď se snaží udobřit ,ale pomlouvá mě dál..nechápu,bydlíme už od ní pěkný kousek,nevidí mě,ale nedá si pokoj a mele tou její hubou dál a dál.Nesnažila bych se udobřovat..ona jednou doleze,uvidíš :mrgreen:

My máme tu smůlu že bydlíme ve stejné vsi :nevim: Taky si říkám že ať budeme kdekoliv,i kdyby jsme nevylízali z domu, vždy si něco najde. No jo,nudící se důchodkyně. Ale zařekla jsem se, že jakmile budeme mít děťátko,ani kočárek jí nepůjčím. Ať si naprdne. Leda až se omluví za všechny ty urážky a pomluvy. Ale máš pravdu,vše co bylo vyřčeno Ti ve vzpomínkách zůstane navždycky. Tak spoustu sil v soužití s tchýněmi :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 07:16

Mám podobnou tchyni, teď po 10 letech manželství a narození dcery jsme zase ve stavu smíru, no snad nadlouho. Čím mě kdy nazvala ti nebudu psát, ale věř mi, přísahala jsem, že už ji nikdy v životě nechci vidět a ani to nevypadalo, že bychom si ještě někdy měli co říct a změnilo se to, člověk se naučí s minulosti žít, i když nikdy nezapomene. Nechci to tady rozepisovat, jen jsem ti chtěla dodat naději, že i bezvychodná situace může relativně dobře dopadnout. Manžel se též rodiny na skoro 8 let vzdal a k stabilizaci situace pomohlo i přestěhování do zahraničí.

• Citovat
  • Upravit
1277
25.10.11 14:57

anonymní :mavam: a to jste se nestýkali?já právě nevím,jak to dlouho vydrží..nestýkat se..já nechci nikdy!!!ona má švagrovou,a jejím 3 dětěm(synovec,neteře) vykládala jak je jejich maminka líná atd..mám obavu,že i mým dětěm bude potom vykládat nesmysli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Káťa01
25.10.11 19:49

Tchýně

Taky se trochu divím, že se s ní chceš přes to všechno udobřit. Já bych to nezvládla. Každopádně bych teď spíše poprosila přítele, aby matce jednoznačně řekl, že pokud tě nehodlá příjmout tak o něho nadobro příjde a pár dní aby se s ní nevídal ani nijak nekontaktoval, aby si uvědomila co pro jejího syna znamenáš.
Snad by tohle mohlo vyjít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.11 20:21
Herma píše:
anonymní :mavam: a to jste se nestýkali?já právě nevím,jak to dlouho vydrží..nestýkat se..já nechci nikdy!!!ona má švagrovou,a jejím 3 dětěm(synovec,neteře) vykládala jak je jejich maminka líná atd..mám obavu,že i mým dětěm bude potom vykládat nesmysli..

ne nestýkali jsme se 8 let, první 2 roky bylo spoustu výhružek a nadávek ze strany tchýně, pak se trochu uklidnila, pak to šlo nanovo, pořád dokola, teda spíš to byl monolog z její strany, hnusné dopisy plné nadávek a sprosťáren, my na to vůbec nereagovali, i když jsem to vždy obrečela, no a poslední 2 roky se drží trošku zpátky, nenadává a nerýpá, otázka je kdy to opět vybuchne…jinak důvod k tomu neměla žádný, nic jsem jí nikdy neudělala a nic špatného neřekla, prostě měla pocit, že nejsem pro jejího syna ta pravá, je to hodně složité ta naše situace:-)

• Citovat
  • Upravit
18305
25.10.11 20:28

U velkého procenta tchýní existuje podezření, že jsou na dálku řízeny Al-Kajdou. Heslem Al-Kajdy je: „Vy milujete život, my milujeme smrt“. Je potřeba ještě něco dodávat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.10.11 21:58
Jura007 píše:
U velkého procenta tchýní existuje podezření, že jsou na dálku řízeny Al-Kajdou. Heslem Al-Kajdy je: „Vy milujete život, my milujeme smrt“. Je potřeba ještě něco dodávat???

Krásně jsem se zasmála :)) Opravdu není co dodat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.12.20 18:50

Drby jsou hrozná věc. Je mi líto všech, kteří věří cizím lžím a ničí tím vztahy mezi lidmi. Na jak velké dědině bydlíš? A jaký názor na chování své matky má tvůj přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
12.12.20 02:44
@Anas22 píše:
Dřív mě měla ráda když jsem kamarádila s její vnučkou. Chodila jsem k nim na návštěvu,jedla u nich. A najednou jsem pro ni a pro všechny z jeho rodiny špína a kurva.

Zustante spravedlivi a zamysleme se, nez tu tchyni ( ktera jeste ani tchyne neni, ale je to matka pritele) hned rozcupujeme jenom proto, ze je tchyne.

Zakladatelka nepise nic o jejim veku a veku partnera a tchyne, co z povazuji za dost podstatne.

Tchyne ji mela rada, dokud se velmi intenzivne kamaradila s jeji vnuckou, tudiz budu jednodusse vychazet z toho, ze je stara jako jeji vnucka.
Ted chodi s jejim synem, to znamena bud s otcem nebo se strycem sve kamaradky a to se „tchyni“ opravdu libit nemusi. Prinejmensim mam pro ni pochopeni a vezmeme-li v uvahu, ze se cely pribeh odehrava n avesnici, tak se zakladatelka nemuze moc divit.

Za sebe bych si tipnul, vzhledem k tomu, jak ji cela rodina odmita, ze se z matky pritele tchyne nejspis nikdy ani nestane.

Ale muzu se mylit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová