Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky už si nevím rady, moje tchýně mi začala nadávat sprostě, jenom jsem se jí zeptata jestli by mi umyla misku protože zrovna myla nádobí, a začala mi nadávat že jsem čubka, líná, drzá a nevychovaná,a jenom se válim, potom ještě tohle zavolala manželovi že jsem si dovolila říct jestli by mi neumyla misku a manžel mi potom vynadal a taky mi začal nadávat sprostě. Už týden brečím a nevím co mám dělat. Tchýně mi od tý doby jenom radí, že je tohle špatně a tak a ona mrcha jedna se válí taky doma nic skoro nedělá a mluví o mě. Baba jedna zlá.
nedej se a skus se obrnit. Když nechce umýt tak ať to nedělá a ty jí taky neuklízej její bordel to není tvoje povinnost. A promluv si smanželem že to takle dál nejde .A jestli ti můžu poradit tak si jí příště nahraj jak ti nadává a pakk to pust manželovi mohlo by to pomoci ![]()
Bydlíte spolu v jednom bytě, domě, anebo máte oddělené bytové jednotky?
Já bych asi stanovila nějaká pravidla, do čeho se může míchat a do čeho si kecat nenecháš.
A manžel… divné, že stejně reagoval on, aniž by tušil, co se stalo ![]()
psala si, že se taky jen válí a nic nedělá
tak jestli nic neděláš a bydlíš u nich tak se nediv, hold dvě ženský v jedný domácnosti dělá jen neplechu
no jestli bydlíte ve společný domácnosti,tak je mi tě holka líto!!!Určitě bych začla přemejšlet o stěhování,páč tyhle věci se s časem většinou nelepšej.Jinak přeju pevný nervy a dost sil na protiútok!!!
A manžel by zasloužil jeden výchovnej!!
asi bych to resila mozna prehnane, ale ja bych se sbalila..nevim ale v jake si situaci, ale tohle bych si za kazdou cenu nenechala libit…a tvuj manzel mi taky nepripada moc v poradku
, promin..
No taky mě zaráží chování manžela.Nenechala bych si to líbit ani od jednoho z nich.Taky bych na babu takhle z ostra vyjela,možná by ji zklaplo.
Jestli bydlíte v jednou bytě tak tě upřímně lituju ![]()
Kdyby mě tchýně tak nadala,tak by letěla schodama jak nikdy!Mě dnes řekla,že si kupuju zbytečné věci na malého (kupuju to co nemám,a ještě v sekáči,bo nemám moc peněz)tak si zbytečnosti nedovolím kupovat.A jak to dořekla,mě začla vřít krev,vybuchla jsem a řekla at se stará pěkně o sebe,a at mě neobtěžuje,že nemám čas.Zkus jí to opětovat,aby věděla,že si nenecháš srát na hlavu.
Vytvoř si hranice,řekni o nich manželovi,a pokud hranice přejdou,odejdi at se vzpamatuj,takhle bych si nenechala nadávat.
bydlíme v jiný vesnici než ona, ale vozím starší dceru do školky tam kde zrovna bydlí, tedy v Ratajích nad Sázavou a když jdeme ze školky někdy pěšky tak se stavíme na farmě, kde manžel pracuje, no a baba tam vždy přijede a tam je jedna místnost kancelář a tam chodí uklízet právě po manželovi a švagrovi no a já když občas vezu dceru do školky tak tam na farmě zůstanu, jenomže já když jdu s mladší dcerkou ven, tak po sobě uklidim a zametu, ale švagr a manžel tam jdou s botama od bláta a pak je tam znovu bordel a baba přijede a jde uklízet znovu a taky když tam jsem tak si tam beru sebou skleničky (výživy obědový a ona mi řekla že neumím uvařit že dávám Verďce samý sračky.
Taky me moje tchyne pekne **** a ja si to ze zacatku nechala libit…nikdo to neresil a tak nebyl zadny problem…pak jsem jednou bouchla, no tak jsem samozrejme byla ta nejhorsi…moje rada, zacni se tomu smat! Protoze pokud se asi neodtehujes, tak se nic nezmeni (z chovani tveho manzela..) a zbytecne se rozcilovat..
aubrechtova píše:
bydlíme v jiný vesnici než ona, ale vozím starší dceru do školky tam kde zrovna bydlí, tedy v Ratajích nad Sázavou a když jdeme ze školky někdy pěšky tak se stavíme na farmě, kde manžel pracuje, no a baba tam vždy přijede a tam je jedna místnost kancelář a tam chodí uklízet právě po manželovi a švagrovi no a já když občas vezu dceru do školky tak tam na farmě zůstanu, jenomže já když jdu s mladší dcerkou ven, tak po sobě uklidim a zametu, ale švagr a manžel tam jdou s botama od bláta a pak je tam znovu bordel a baba přijede a jde uklízet znovu a taky když tam jsem tak si tam beru sebou skleničky (výživy obědový a ona mi řekla že neumím uvařit že dávám Verďce samý sračky.
Aj, tak to bych s ní vyběhla, co je jí do toho, čím krmíš děti??????
NO a manželovo chování - asi bych mu provětrala mandle, chlapečkovi ![]()
Raději si co nejdříve nastav nějaká pravidla co ano a co už ne!
My bydlíme v jednom domě, tchánovci (skoro) dole a my nahoře. Dopadlo to tak, že tchýně po 5 letech zmanipulovala synáčka, konflikty se vyostřily a já se příští týden stěhuju, protože tady to nemá budoucnost ani já nemám nervy na to, být tady a nechat si líbit její chování (tchán je v poho).
Nejspis to svedci o jeji inteligenci,nadavt vulgarne sve snase
rekni ji ze se nehodlas s tak jednduchym clovekem dohadovat,a priste se na ni vykasly,a manzela bych taky nejspis z kazde strany proliskla, ![]()
Tak přístup tchýně no comment
![]()
Ale nechápu přístup manžela ![]()
Já bych teda teď hlavně řešila, že se manžel neumí postavit za mě… a je úplně jedno kolik toho ze které strany věděl a čí verzi konfliktu vzal v potaz - je to tvůj manžel, jste samostatná rodinná jednotka a on se má primárně postavit za tebe a pak teprve pátrat.