Kdo máte hodnou tchýni?

5230
15.10.11 14:09

Kdo máte hodnou tchýni?

Ahojky,
pořád se tu řeší problémy s tchýni a vypadá to, že všechny tchýně na světě jsou ty největší megery.
Je to opravdu tak? Kdo máte tchýni, která je hodná a je na ní spoleh?
Já se hlásím :pankac:
Moje tchýně udělá vše o co jí poprosim a na co jí stačej síly, vžydcky se mě na vše ptá, takže by s malým, neudělala nic, co bych nechtěla (sladkosti a tak)
Navíc už nemám maminku a tchýně mi jí částečně nahrazuje :hug:
Má to někdo podobně?
Pochvalte svojí tchýni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
15.10.11 14:10

Já chválím..Sice se moc nevidíme, ale i tak vím, že mě má ráda, má ráda děti a kdybych potřebovala můžu se na ní spolehnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.10.11 14:10

Taky se hlásím :wink: Bydlíme s tchánovcema v dvougeneračním domě a pohoda :wink: Samozřejmě jsou občas nějaký dohady, ale uplný maličkosti a minimum :-) A taky respektuje co jí ohledně dětí řeknu i když s tím třeba nesouhlasí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.10.11 14:11

Já musím uznat, že jo.Ale bydlet u ní už bych nechtěla :jazyk: Ale neremcá,nevměšuje se, kdykoliv pohlídá,vyzvedne,zabaví,navaří, i domů mi dá,no musím říct,že si nemůžu stěžovat,ale jak říkám, oděleně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
15.10.11 14:12

taky jsem ráda za svou tchýni, a jsem upřímně ráda, za to, že je taková jaká je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

Já se hlásím :palec: Pro malého by dýchala a dá se s ní v pohodě vyjít,ale už NIKDY s ní nepojedu na dovolenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552

Já, úúúžasná ženská, mám ji od začátku našeho vztahu moc ráda(jsme spolu 13 let). Nikdy za tu dobu mi nedala důvod si v sebemenším postěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.10.11 14:13

Taky se hlásím, mám tchýni fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
15.10.11 14:18

Taky se přidávám k veřejné pochvale tchýně :-D

Je to super ženská-právě je u nás na víkend :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
15.10.11 14:20

No, vidíte, já už se bála, že hodná tchýně neexistuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.10.11 14:20

Já si nemůžu stěžovat - moc se nevídáme, tchánovci bydlí daleko… :lol: Můj názor je ten, že i ona je ráda, že my jsme odstěhovaní jinam…asi tak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
15.10.11 14:23

Ahojik,
též mám tchýni -maminu,která se nám do ničeho neplete,nemotá.S radou přijde až na požádání.Je to přísná,ale spravedlivá babička.Jsem ráda,že jí mám.
Moc si jí vážím.Vychovala mého drahého v zodpovědného muže na kterého je spolehnutí,nebojí se práce,umí za ní vzít.Toho si cením.A když pracují spolu tak jen tiše zírám jak si beze slov rozumí.
Ano mám báječnou náhradní maminu(tchyni)za mou zemřelou.

• Citovat
  • Upravit
8645
15.10.11 14:27

Jak strašná byla moje první tchýně a to úžasnější je moje nynější :hug:.
Dokonce tvrdím manželovi, že si mě vybral podle ní. Jsme stejné, dokonce máme o jeden den stejně narozeniny. Máme stejné nápady, stejnej chod myšlenek.
A je opravdu zlatá, na všechno se mě ptá, než něco udělá. :huban: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.10.11 14:30

Jaaa, mam uzasnou tchyni! Ona sama mela tchyni dost otresnou, takze se snazi nedelat to, co ji delala ona. Kdyz ma opacny nazor, rika ho opravdu hodne opatrne a spis tazacim zpusobem :mrgreen: Je ji dost pres 60, kdyz tam jsme, zvladne dopoledne ohlidat deti a jeste uvarit, zatimco my spime :palec: Starsi decka si bere na tyden a podnika s nima vylety. Nedavno vzala VSECHNY tri (bez kocaru) na vylet v mensim mestecku :palec: Ja obcas proste nestacim zirat! Chvalim, kudy chodim :kytka:

Ted za ni vsichni odjeli a ja mam vikend pro sebe  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
15.10.11 14:30

Ja zadnou tchyni nemam, bo manzelovi umreli oba rodice nez jsme se potkali a nekdy lituju a rikam si ze bych brala jakoukoli, aby meli deti vic babicek.
A moje mama je urcite super tchyne, manzel ji miluje a myslim ze by ji chtel za zenu vic nez me…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová