První ranní návštěva... tchýně

eMaminka
13.10.11 23:48

první ranní návštěva..tchýně

Téma založené spíš s cynickým humorem… :mrgreen:

Co byste tak udělali, kdyby vám v děvět ráno vtrhla do bytu tchýně a začala vám stěhovat kus nábytku do svého bytu… bez pozdravení, bez optání… rozrazí dvěře, vy ve spodním prádle, na hlavě palmičku (co máte malé holčičky, víte)… sotva rozlepené oči a už zase příjde opruzovat… čas a stav kdy bych neměla náladu na nejlepšího přítele, natož na ní..

ťuká, ťuká.. nereaguji, nikoho nečekám, vím, že je to ona, je brzo.. zvoní.. zvonííííí … stále doufám, že to vzdá, pak za halasného pokřiku mé milované dcery „Pojď otevřít, někdo tam je“ se teda zvedám a … a příště se na to teda vys… ;)

tak se tak pro formu ptám, není na tyhle dámy nějaký zákon… nápravné zařízení.. útulek?…
Peníze nehrají roli.. za odvoz zaplatím… :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2858
13.10.11 23:51

Tak já mám takovejdle problém hnedle každ rano :D Jelikoz bydlíme v domku o dvou bytech a koule je jen na velkých vchodových dveřích :D Malej jen pípne,že je vzhůru a už letí…div by se nepřerazila na schodech :D A když nepípne,tak tam vtrhne stejně a říka…to ještě malej spí? :DDD A to neklepe a normálně chodí do ložnice :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
13.10.11 23:51

To si děláš srandu? Na co ten nábytek tak nutně potřebovala? 8-o Čarodějnice jsou přece daleko, aby si připravovala vatru pro sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
14.10.11 00:00

ááále si brala stůl, štukuje.. sms dopředu napsat nemůže, jestli třeba už nespíme nebo tak.. se musela přesvědčit na vlastní ucho :lol:

začínám si připadat jako sociopat, když se tomuhle už směju …

Kolvaso vlézt mi do ložnice tak mám zřejmě po problému, bych ji takovou sekla.. to přeci není možný, že by ztrácely baby po 50tce rozumný myšlení…

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
14.10.11 00:00

vatru.. to čůrám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4306
14.10.11 00:05
eMaminka píše:

Zkus se jí na to zeptat jestli si připravuje hranici na upálení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
14.10.11 00:05

To si děláš pr…srandu! :?: 8-o 8-o 8-o :mrgreen: Ještě že mám tchýni 40km daleko :dance: :dance: :dance: Ale myslím, že ta by tohle nedělala. Ta má svou specifikaci jinde. V době, kdy bydlela se svou dcerou(před půl rokem), jsme tam přijeli na víkend-po dlouhé době. No hned mě pěkně zapřáhla! :pankac: :pankac: :pankac: Musela jsem ji umýt okna a vyprat záclony :mrgreen: neřeknu kdyby bydlela sama, ale bydlí tam s ní dospělá dcera která nehne ani prstem a návštěva musí makat! To si to umí někdo zařídit! :mrgreen: Přítel se za ní strašně styděl a hodně se mi omlouval, no co, hlavně že je tchyňka spokojená a okna se jen blyští! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2858
14.10.11 00:07

U nas je to na dením pořádku …a začíná mě to pěkně s..t :D Kdyby třeba klepla a počkala,jestli se někdo ozve,ale nic :DDD Vletí tam jak tajfun:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
14.10.11 00:10

no to mě pos*r… jedubaby.. mor na ně.. na hranici se optám, bude dobré konverzační téma hned zítra po ránu… :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
14.10.11 00:11

Nám to dělal můj brácha. Bydlíme spolu v domě, ale každý má své patro. Vždycky přišel, vyjed lednici a zase odešel, klepání mu taky nic neříkal. Jenže jednou jsme se s mužem milovali v obýváku na zemi, za bílého dne! :oops: :mrgreen: A brácha přišel 8-o nevím co si myslel, že děláme, byli jsme přikrytí přehozem na gauč. A kecal a povídal a ptal se… a v tom jsem řekla „ACH JO, UŽ VYPAD“ :oops: :mrgreen: Víte co z čeho, že? :mrgreen: A brácha se zeptal „COŽE VY JAKO TO???“ a já „NÉ MY UŽ NETO!!!“ :mrgreen: Od té doby klepe :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
14.10.11 00:14
Klovasa píše:
Tak já mám takovejdle problém hnedle každ rano :D Jelikoz bydlíme v domku o dvou bytech a koule je jen na velkých vchodových dveřích :D Malej jen pípne,že je vzhůru a už letí…div by se nepřerazila na schodech :D A když nepípne,tak tam vtrhne stejně a říka…to ještě malej spí? :DDD A to neklepe a normálně chodí do ložnice :DDD

Hmm,tak já to mám asi horší, tohle co popisuješ totiž nedělá tchýně,ale moje matka :zed: Vůbec nejsem schopná ji to nějak slušně vysvětlit,se divím, že ještě nejsem rozvedená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
14.10.11 00:14
Klovasa píše:
U nas je to na dením pořádku …a začíná mě to pěkně s..t :D Kdyby třeba klepla a počkala,jestli se někdo ozve,ale nic :DDD Vletí tam jak tajfun:DDD

no moje teda uplně totéž.. akorát teda klepe, zvoní, klepe a zvoní, že člověk prostě otevře aby nemusel kupovat nové dveře… či spíš zrada dítka, mě prozradila prostě… :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
151
14.10.11 00:16
JanaK88 píše:
eMaminka píše:
Zkus se jí na to zeptat jestli si připravuje hranici na upálení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hele,já bych jí asi na cestu ještě věnovala nějaký ten kanystr, aby jí ten ohýnek pak jen tak nezhasl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
14.10.11 00:16
ww píše:
Nám to dělal můj brácha. Bydlíme spolu v domě, ale každý má své patro. Vždycky přišel, vyjed lednici a zase odešel, klepání mu taky nic neříkal. Jenže jednou jsme se s mužem milovali v obýváku na zemi, za bílého dne! :oops: :mrgreen: A brácha přišel 8-o nevím co si myslel, že děláme, byli jsme přikrytí přehozem na gauč. A kecal a povídal a ptal se… a v tom jsem řekla „ACH JO, UŽ VYPAD“ :oops: :mrgreen: Víte co z čeho, že? :mrgreen: A brácha se zeptal „COŽE VY JAKO TO???“ a já „NÉ MY UŽ NETO!!!“ :mrgreen: Od té doby klepe :palec: :mrgreen:

tak to mám dost.. i mé milované se to podařilo x krát.. jen tím, že se prostě opře o zvoneka zvoní a zvoní.. mi dítka usazená u pohádky, nám je poplašía je povšem..

• Citovat
  • Upravit
2858
14.10.11 00:17

Uju: No jenže tobě to aspon není jedno a snažíš se jí to vysvětlit :D Za to pan manžel…tomu je to jedno…je to přece maminka a nic nedělá…se jde přece jen podívat na Kubíčka :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová