Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já mám takovejdle problém hnedle každ rano
Jelikoz bydlíme v domku o dvou bytech a koule je jen na velkých vchodových dveřích
Malej jen pípne,že je vzhůru a už letí…div by se nepřerazila na schodech
A když nepípne,tak tam vtrhne stejně a říka…to ještě malej spí?
A to neklepe a normálně chodí do ložnice ![]()
To si děláš srandu? Na co ten nábytek tak nutně potřebovala?
Čarodějnice jsou přece daleko, aby si připravovala vatru pro sebe ![]()
ááále si brala stůl, štukuje.. sms dopředu napsat nemůže, jestli třeba už nespíme nebo tak.. se musela přesvědčit na vlastní ucho ![]()
začínám si připadat jako sociopat, když se tomuhle už směju …
Kolvaso vlézt mi do ložnice tak mám zřejmě po problému, bych ji takovou sekla.. to přeci není možný, že by ztrácely baby po 50tce rozumný myšlení…
eMaminka píše:
vatru.. to čůrám![]()
![]()
Zkus se jí na to zeptat jestli si připravuje hranici na upálení
![]()
To si děláš pr…srandu!
Ještě že mám tchýni 40km daleko
Ale myslím, že ta by tohle nedělala. Ta má svou specifikaci jinde. V době, kdy bydlela se svou dcerou(před půl rokem), jsme tam přijeli na víkend-po dlouhé době. No hned mě pěkně zapřáhla!
Musela jsem ji umýt okna a vyprat záclony
neřeknu kdyby bydlela sama, ale bydlí tam s ní dospělá dcera která nehne ani prstem a návštěva musí makat! To si to umí někdo zařídit!
Přítel se za ní strašně styděl a hodně se mi omlouval, no co, hlavně že je tchyňka spokojená a okna se jen blyští!
![]()
U nas je to na dením pořádku …a začíná mě to pěkně s..t
Kdyby třeba klepla a počkala,jestli se někdo ozve,ale nic
Vletí tam jak tajfun:DDD
no to mě pos*r… jedubaby.. mor na ně.. na hranici se optám, bude dobré konverzační téma hned zítra po ránu…
![]()
Nám to dělal můj brácha. Bydlíme spolu v domě, ale každý má své patro. Vždycky přišel, vyjed lednici a zase odešel, klepání mu taky nic neříkal. Jenže jednou jsme se s mužem milovali v obýváku na zemi, za bílého dne!
A brácha přišel
nevím co si myslel, že děláme, byli jsme přikrytí přehozem na gauč. A kecal a povídal a ptal se… a v tom jsem řekla „ACH JO, UŽ VYPAD“
Víte co z čeho, že?
A brácha se zeptal „COŽE VY JAKO TO???“ a já „NÉ MY UŽ NETO!!!“
Od té doby klepe
![]()
Klovasa píše:
Tak já mám takovejdle problém hnedle každ ranoJelikoz bydlíme v domku o dvou bytech a koule je jen na velkých vchodových dveřích
Malej jen pípne,že je vzhůru a už letí…div by se nepřerazila na schodech
A když nepípne,tak tam vtrhne stejně a říka…to ještě malej spí?
A to neklepe a normálně chodí do ložnice
Hmm,tak já to mám asi horší, tohle co popisuješ totiž nedělá tchýně,ale moje matka
Vůbec nejsem schopná ji to nějak slušně vysvětlit,se divím, že ještě nejsem rozvedená ![]()
Klovasa píše:
U nas je to na dením pořádku …a začíná mě to pěkně s..tKdyby třeba klepla a počkala,jestli se někdo ozve,ale nic
Vletí tam jak tajfun:DDD
no moje teda uplně totéž.. akorát teda klepe, zvoní, klepe a zvoní, že člověk prostě otevře aby nemusel kupovat nové dveře… či spíš zrada dítka, mě prozradila prostě…
![]()
JanaK88 píše:eMaminka píše:Zkus se jí na to zeptat jestli si připravuje hranici na upálení
vatru.. to čůrám![]()
![]()
![]()
![]()
Hele,já bych jí asi na cestu ještě věnovala nějaký ten kanystr, aby jí ten ohýnek pak jen tak nezhasl ![]()
ww píše:
Nám to dělal můj brácha. Bydlíme spolu v domě, ale každý má své patro. Vždycky přišel, vyjed lednici a zase odešel, klepání mu taky nic neříkal. Jenže jednou jsme se s mužem milovali v obýváku na zemi, za bílého dne!![]()
A brácha přišel
nevím co si myslel, že děláme, byli jsme přikrytí přehozem na gauč. A kecal a povídal a ptal se… a v tom jsem řekla „ACH JO, UŽ VYPAD“
![]()
Víte co z čeho, že?
A brácha se zeptal „COŽE VY JAKO TO???“ a já „NÉ MY UŽ NETO!!!“
Od té doby klepe
![]()
tak to mám dost.. i mé milované se to podařilo x krát.. jen tím, že se prostě opře o zvoneka zvoní a zvoní.. mi dítka usazená u pohádky, nám je poplašía je povšem..
Uju: No jenže tobě to aspon není jedno a snažíš se jí to vysvětlit
Za to pan manžel…tomu je to jedno…je to přece maminka a nic nedělá…se jde přece jen podívat na Kubíčka ![]()
Téma založené spíš s cynickým humorem…
Co byste tak udělali, kdyby vám v děvět ráno vtrhla do bytu tchýně a začala vám stěhovat kus nábytku do svého bytu… bez pozdravení, bez optání… rozrazí dvěře, vy ve spodním prádle, na hlavě palmičku (co máte malé holčičky, víte)… sotva rozlepené oči a už zase příjde opruzovat… čas a stav kdy bych neměla náladu na nejlepšího přítele, natož na ní..
ťuká, ťuká.. nereaguji, nikoho nečekám, vím, že je to ona, je brzo.. zvoní.. zvonííííí … stále doufám, že to vzdá, pak za halasného pokřiku mé milované dcery „Pojď otevřít, někdo tam je“ se teda zvedám a … a příště se na to teda vys…
tak se tak pro formu ptám, není na tyhle dámy nějaký zákon… nápravné zařízení.. útulek?…

Peníze nehrají roli.. za odvoz zaplatím…