Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klovasa píše:
Jí pujdu někdy ráno vyluxovat…Já k nim nahoru nejdu třeba 14dní i déle a ona je u nas každý den…asi kdyby oni bydleli dole a my nahoře,tak by třeba tak nelezla
Přece jenom to má k nám po cestě z baráku
Za tchán…sice ho ráda nemám,ale ten by si tohle nedovolil…Tuhle mu v zime nejelo auto a mel jit do prace,a cekal tri hodiny doma nez se nekdo z nas vzbudí,jestli si muze pujcit nase
nj já si myslim, že chlapi jsou v tomhle soudnější, si taky myslim, že kdyby nebyla sama bylo by to mnohem snažší.. že by ji chlap řekl „notak mámo, nech je už být“
jinak ja ke své tchýni chodím tak jednou do roka a to ani nevím proč… jo už vim, nucená návštěva na její narozeniny, ani smrt účast nevylučuje… :/ její syn by k ní taky ani nepáchl ani ji nezavolal ale to je mi zase blbé, on by měl, i když s ní nerad tráví čas, nerad s ní telefonuje, je chlap, zapomíná na svátky, narozky.. tak mu to vždy připomenu, když je v nemocnici aby za ní došel a tak… aby se zajímal…
Klovasa píše:
Tak pozor…dneska další vtipná situaceNa budíku 7:19 a paní kráčí do ložnice(všichni tři spíme) a z úst se jí line…už ste to viděli venku?? Máme všichni zmrzlá auta a roztahuje žaluzie
A na jak dlouho že tě odsoudili? ![]()
Gina108 píše:Klovasa píše:A na jak dlouho že tě odsoudili?
Tak pozor…dneska další vtipná situaceNa budíku 7:19 a paní kráčí do ložnice(všichni tři spíme) a z úst se jí line…už ste to viděli venku?? Máme všichni zmrzlá auta a roztahuje žaluzie
eMaminka píše:Gina108 píše:Klovasa píše:A na jak dlouho že tě odsoudili?
![]()
![]()
tohle bycch asi v kidu nevydýchala. ještě že tchýni nemám.
Zásada č.1 - nedávat nikomu klíče od bytu
eMaminka píše:nj já si myslim, že chlapi jsou v tomhle soudnější, si taky myslim, že kdyby nebyla sama bylo by to mnohem snažší.. že by ji chlap řekl „notak mámo, nech je už být“
OMYL!!! Můj otec je toho důkazem
O Velikonocích, když byl naší malé rok, vlezl do pokoje o půl 7 ráno se slovy: „Ještě spíte? Jdu vymrksat malou.“ Vtom se malá probudila, řev jak prase a já nasraná celý den
Ještě když jsem byla svobodná, moc rád nám to dělal. O víkendových ránech málem ještě za tmy vešel do pokojů se slovy: „JEŠTĚ SPÍTE??? Mělo by se.....“ a začal diktovat plán práce na celý den ![]()
Maminka je zlatá, ohleduplná, mírumilovná, přejícná… ![]()
lulje píše:eMaminka píše:nj já si myslim, že chlapi jsou v tomhle soudnější, si taky myslim, že kdyby nebyla sama bylo by to mnohem snažší.. že by ji chlap řekl „notak mámo, nech je už být“OMYL!!! Můj otec je toho důkazemO Velikonocích, když byl naší malé rok, vlezl do pokoje o půl 7 ráno se slovy: „Ještě spíte? Jdu vymrksat malou.“ Vtom se malá probudila, řev jak prase a já nasraná celý den
![]()
Ještě když jsem byla svobodná, moc rád nám to dělal. O víkendových ránech málem ještě za tmy vešel do pokojů se slovy: „JEŠTĚ SPÍTE??? Mělo by se.....“ a začal diktovat plán práce na celý den
Maminka je zlatá, ohleduplná, mírumilovná, přejícná…
no to zní taky příšerně… ![]()
eMaminka píše:lulje píše:no to zní taky příšerně…eMaminka píše:nj já si myslim, že chlapi jsou v tomhle soudnější, si taky myslim, že kdyby nebyla sama bylo by to mnohem snažší.. že by ji chlap řekl „notak mámo, nech je už být“OMYL!!! Můj otec je toho důkazemO Velikonocích, když byl naší malé rok, vlezl do pokoje o půl 7 ráno se slovy: „Ještě spíte? Jdu vymrksat malou.“ Vtom se malá probudila, řev jak prase a já nasraná celý den
![]()
Ještě když jsem byla svobodná, moc rád nám to dělal. O víkendových ránech málem ještě za tmy vešel do pokojů se slovy: „JEŠTĚ SPÍTE??? Mělo by se.....“ a začal diktovat plán práce na celý den
Maminka je zlatá, ohleduplná, mírumilovná, přejícná…
Zní, ale my tam teď trávíme je víkendy, takže se to dá přežít.
To vy s tchyněmi jste na tom hůř!!!
lulje píše:eMaminka píše:Zní, ale my tam teď trávíme je víkendy, takže se to dá přežít.lulje píše:no to zní taky příšerně…eMaminka píše:nj já si myslim, že chlapi jsou v tomhle soudnější, si taky myslim, že kdyby nebyla sama bylo by to mnohem snažší.. že by ji chlap řekl „notak mámo, nech je už být“OMYL!!! Můj otec je toho důkazemO Velikonocích, když byl naší malé rok, vlezl do pokoje o půl 7 ráno se slovy: „Ještě spíte? Jdu vymrksat malou.“ Vtom se malá probudila, řev jak prase a já nasraná celý den
![]()
Maminka je zlatá, ohleduplná, mírumilovná, přejícná…To vy s tchyněmi jste na tom hůř!!!
yeah … skoro bych zapoměla.. po minulém týdnu, ten den co se to stalo, byl můj miláček na paní mámu uhodit a je klid.. vážně celý týden tu nebyla a já sem tak lehká, klidná.. v pohodě, jako by z emě někdo sejmul kletbu… za celý roky co tu jsme se nestalo abych ji tak dlouho neviděla u svých dveří… venku jsem s tím smířená ale ty dveře, zvonek, lezení do bytu… jaj já sem táááák šťastná…
![]()
Jo moje maminka je taky zlatá…ta nejde ani do kuchyně,aby nás nevzbudila
Když jsme teda u ní
Sem moc nejezdí
A pan tchán to co tchýně teda nedělá,v tom je zlatej,ale zase má dost ostrej jazyk…hlavně když si něčeho cucne ![]()
eMaminka píše:lulje píše:yeah … skoro bych zapoměla.. po minulém týdnu, ten den co se to stalo, byl můj miláček na paní mámu uhodit a je klid.. vážně celý týden tu nebyla a já sem tak lehká, klidná.. v pohodě, jako by z emě někdo sejmul kletbu… za celý roky co tu jsme se nestalo abych ji tak dlouho neviděla u svých dveří… venku jsem s tím smířená ale ty dveře, zvonek, lezení do bytu… jaj já sem táááák šťastná…eMaminka píše:Zní, ale my tam teď trávíme je víkendy, takže se to dá přežít.lulje píše:no to zní taky příšerně…eMaminka píše:nj já si myslim, že chlapi jsou v tomhle soudnější, si taky myslim, že kdyby nebyla sama bylo by to mnohem snažší.. že by ji chlap řekl „notak mámo, nech je už být“OMYL!!! Můj otec je toho důkazemO Velikonocích, když byl naší malé rok, vlezl do pokoje o půl 7 ráno se slovy: „Ještě spíte? Jdu vymrksat malou.“ Vtom se malá probudila, řev jak prase a já nasraná celý den
![]()
Maminka je zlatá, ohleduplná, mírumilovná, přejícná…To vy s tchyněmi jste na tom hůř!!!
![]()
Tak to by chtělo oslavit
Veliká gratulace
Jen to nezakřikni!!!!!! ![]()
navíc nám dnes přišel vážný zájemce na koupi bytu… vypadá to, že naše noční můra definitivně zkončí…
eMaminka píše:
navíc nám dnes přišel vážný zájemce na koupi bytu… vypadá to, že naše noční můra definitivně zkončí…
Copak? Stěhujete se ke tchýni? ![]()
lulje píše:eMaminka píše:Copak? Stěhujete se ke tchýni?
proboha ne…stěhujem se z bytu ve stejném vchodě někam hooooodně daleko ![]()
dyť jsem jí ho tam napsala… tak tedy ťuká ale posléze stejně zvoní… asi začnu dávat ponožku na kliku…