První ranní návštěva... tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
21.10.11 14:00
eMaminka píše:
lulje píše:
eMaminka píše:
navíc nám dnes přišel vážný zájemce na koupi bytu… vypadá to, že naše noční můra definitivně zkončí…
Copak? Stěhujete se ke tchýni? :wink:
proboha ne…stěhujem se z bytu ve stejném vchodě někam hooooodně daleko ;)

O patro výš? ;) :lol: Mohli byste jí dupat nad hlavou, když spí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
26.10.11 22:52

hele už je to nějakých 14 dní od toho incidentu, 14 dní co jí mladej velmi důrazně napomenula je klid.. vážně je.. nechci zakřiknout ale já ji 14 dnů neviděla a je mi tááááááák blaženě, že se to nedá vypovědět :lol:

• Citovat
  • Upravit
2858
26.10.11 22:55
eMaminka píše:
hele už je to nějakých 14 dní od toho incidentu, 14 dní co jí mladej velmi důrazně napomenula je klid.. vážně je.. nechci zakřiknout ale já ji 14 dnů neviděla a je mi tááááááák blaženě, že se to nedá vypovědět :lol:

Opět závist :D ale jako taky se pochlubím…na víkend jedou staříci do Mariánek…ou jéééé :D Těším se jak malé dítě :D Až ráno budou dveře zavřený,nikdo mi nebude chodit po bytě, nikdo mi nebude říkat co mám a jak dělat či nedělat…u aby to nastalo :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.10.11 23:00
Klovasa píše:
U nas je to na dením pořádku …a začíná mě to pěkně s..t :D Kdyby třeba klepla a počkala,jestli se někdo ozve,ale nic :DDD Vletí tam jak tajfun:DDD

tak dej klic do zamku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
26.10.11 23:07
careynka píše:
Klovasa píše:
U nas je to na dením pořádku …a začíná mě to pěkně s..t :D Kdyby třeba klepla a počkala,jestli se někdo ozve,ale nic :DDD Vletí tam jak tajfun:DDD
tak dej klic do zamku :-)

Jenže ono to jaksi nejde…bydlíme v paráku o dvou patrech a bytech …z hlavnich vchodových dveří se vejde do veliké chodby a rovně je to k nám a jsou tu takové jen obyč dveře jako všude,samozřejmě bez klíče. A napravo schody nahoru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
26.10.11 23:21

Mohu se dámy přidat do klubu? :mrgreen:

Jako upřímně jsem se fakt pobavila, ale nepřeju to ani jedný z vás!

My to máme pestřejší o to, že v baráčku s náma nebydlí tchýně ale její maminka. Dělá nemlich to stejný, leze k nám, když už jí vypakujeme, tak pro změnu huláká na chodbě tak dlouho aby jí slyšel synek, kterej jí samozřejmě miluje a chce okamžitě mermomocí za ní :zed: Nikdy jsem se nesnížila na úroveň že jí ho nepůjčím, naopak jsem ráda že si spolu užijou, kdoví na jak dlouho to ještě bude, ale ona třeba nepochopí že chceme jít sami ven. Projdeme po chodbě a ona okamžitě venku a děsně uražená že si dovoluju se svým dítětem ven.
No bylo by to na dlouhý vyprávění, všem držím palce a přeju pevný nervy :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
26.10.11 23:29

Kdyz jsme se s pritelem rozhodli zacit si zpravovat v dvou generacnim baracku nas byt.jednou ve 22:00 prisla tchyne ze jde k nam pect kachnu.(mela v te dobe rozbytou troubu)a vubec ji nebylo blby ze uz lezime v posteli. :pocitac: ja cumela jak debil ze je tak drza.v te dobe jsem byla s pritelem teprv rok tak jsem nadavala mu ale nic ji nerekl. :poblion: dnes to udelat tak ji poslu sama nekam.nastesti po 6 letech k nam uz neleze vyresila to koule a to ze ji nemam moc rada (delala mi ze zacatku tak 4 roky dost peklo)tak si nemam s ni co rict.aspon mame klidek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.10.11 23:41
lulje píše:
Zlatá moje tchyně - bydlí 700 km daleko a viděla jsem ji celkem 3× v životě :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Čímž vás nechci na*rat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A je mi vás upřímně líto :cry:

bože jak já ti závidím! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.11 14:19

Tchýně je má pravidelná návštěva. Jakmile slyší, že jsme vzhůru, tak už je nahoře :(. Já se ani v klidu nenasnídám. Vysávání kolem 24 hodiny, není problém. Klepání řízků kolem 22 hodiny, není taky problém. Ona je přímo vraždí a neklepe… Vřískání zespodu na nás nahoru? Není problém, hlavně, když malá spí. :twisted:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová