První ranní návštěva... tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eMaminka
14.10.11 07:57
hofka píše:
Jen počkejte, samy budete takové, hu:-)))

zcela nepochybně.. miluju vyprávění své tchýně o její tchýni.. jak ji rozčilaovala a popisuje vesměs uplně totéž co dělá mě nyní… bydlala s ní taky v jednom domě… no sranda…

• Citovat
  • Upravit
23847
14.10.11 07:57
eMaminka píše:
Gina108 píše:
Uju píše:
Klovasa píše:
Tak já mám takovejdle problém hnedle každ rano :D Jelikoz bydlíme v domku o dvou bytech a koule je jen na velkých vchodových dveřích :D Malej jen pípne,že je vzhůru a už letí…div by se nepřerazila na schodech :D A když nepípne,tak tam vtrhne stejně a říka…to ještě malej spí? :DDD A to neklepe a normálně chodí do ložnice :DDD
Hmm,tak já to mám asi horší, tohle co popisuješ totiž nedělá tchýně,ale moje matka :zed: Vůbec nejsem schopná ji to nějak slušně vysvětlit,se divím, že ještě nejsem rozvedená :cert:
Jednoduchý návod - prostě proveď s manželem/přítelem to, co popisuje WW. Odzkoušeno, funguje :wink: :mrgreen: :mrgreen:
jako co, si před ní zasouložit?… :lol: :lol: To snad nééé… jinak nám to přetrhla milionkrát, se divim, že mám vůbec děti… a ani se nezastyděla…

No jasně, prostě neotvírat, souložíme a když si sma otevře/odemkne vpadne do ložnice… No neříkej, že by jí nebylo trapně :mrgreen: i když možný je všechno, třeba by si sedla na postel a začala vám vyprávět, že v Kaflandu maj levný hovězí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.10.11 07:59
Gina108 píše:
eMaminka píše:
Gina108 píše:
Uju píše:
Klovasa píše:
Tak já mám takovejdle problém hnedle každ rano :D Jelikoz bydlíme v domku o dvou bytech a koule je jen na velkých vchodových dveřích :D Malej jen pípne,že je vzhůru a už letí…div by se nepřerazila na schodech :D A když nepípne,tak tam vtrhne stejně a říka…to ještě malej spí? :DDD A to neklepe a normálně chodí do ložnice :DDD
Hmm,tak já to mám asi horší, tohle co popisuješ totiž nedělá tchýně,ale moje matka :zed: Vůbec nejsem schopná ji to nějak slušně vysvětlit,se divím, že ještě nejsem rozvedená :cert:
Jednoduchý návod - prostě proveď s manželem/přítelem to, co popisuje WW. Odzkoušeno, funguje :wink: :mrgreen: :mrgreen:
jako co, si před ní zasouložit?… :lol: :lol: To snad nééé… jinak nám to přetrhla milionkrát, se divim, že mám vůbec děti… a ani se nezastyděla…
No jasně, prostě neotvírat, souložíme a když si sma otevře/odemkne vpadne do ložnice… No neříkej, že by jí nebylo trapně :mrgreen: i když možný je všechno, třeba by si sedla na postel a začala vám vyprávět, že v Kaflandu maj levný hovězí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jasně, když vás tady tak vidím, v Kauflandu maj akci na mladýho býka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.10.11 08:00
hofka píše:

Já se svojí prognózou nepochybně zemřu dřív, než si syn přivede nevěstu do baráku, jak se na slušnou tchýni sluší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
14.10.11 08:04

Gino klíče od bytu nemá, ty sem jí právě čapla po několika takových nevhodných vpadnutích… třeba dost po půlnoci já na pc puštěnej horor, chlapa v práci, vyklepaná jak ratlík, zažraná do filmu.. no nevleze sem jak duch… a ještě srtrašná sranda z toho jak sem vyjekla a a srdce se mi div nezastavilo…

ale to, že klíče nemá ji nijak nelimituje, prostě zvoní a zvoní, mi na tom ležíme ve sprše třeba, dítka zabavená, rádi pro těch svých pár minut přes den a najednou crrrrr crrrrr crrrrr, dítka začnou bouchat na dveře, otvírat je (ty k nám) no tak si vezmu župan, odemknu… ona jééé ty ses sprchovala… řikam, ano ve dvou… nedojde jí to…

udělá to několikrát v týdnu, jde jí seřvat přítel, toho tohle se*e ještě o kapku víc jak mě, ten jí to řekne naplno co dělá a ona.. „jééé mě to vůbec nedošlo“…
brzo po tom ji to ale nedojde znova…
se zvonění v určitý čas totéž, 3 roky ji vysvětluji ať klepe, že mám malá dítka, že občas spí, občas jí a nemusí mi je vždy poplašit…
ne ona i v deset večer příjde a opře se o zvonek… kdyby jen procinkla, letmo se ho dotkla ale ona ho uplně mučí…

• Citovat
  • Upravit
3115
14.10.11 08:04
Gina108 píše:
No jasně, prostě neotvírat, souložíme a když si sma otevře/odemkne vpadne do ložnice… No neříkej, že by jí nebylo trapně :mrgreen: i když možný je všechno, třeba by si sedla na postel a začala vám vyprávět, že v Kaflandu maj levný hovězí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No holky děláte si srandu, ale mojí kamarádce se to stalo, sice jim nevlítla do ložnice, jenom na chodbu. Manžel se už fakt nasr. vyšel z ložnice jenom v trenkách a říká: Mami právě se miluji se svojí ženou, se svém domě ( bydlí v dvougeneračním baráku). Potřebuješ něco?
No prý by se jí krve nedořezal. Od té doby klepe hoodně dlouho.

Příspěvek upraven 14.10.11 v 08:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
14.10.11 08:07
Gina108 píše:
hofka píše:
Já se svojí prognózou nepochybně zemřu dřív, než si syn přivede nevěstu do baráku, jak se na slušnou tchýni sluší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já se tu fakt uřechtam… no a já mám dvě dcery a představa zeťáků mě vůbec netýrá… páč můj s mou máti vychází uplně v pohodě..

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
14.10.11 08:08
Mišela1 píše:
Gina108 píše:
No holky děláte si srandu, ale mojí kamarádce se to stalo, sice jim nevlítla do ložnice, jenom na chodbu. Manžel ( její syn) se už fakt nasr. vyšel z ložnice jenom v trenkách a říká: Mami právě se miluji se svojí ženou, se svém domě ( bydlí v dvougeneračním baráku). Potřebuješ něco?
No prý by se jí krve nedořezal. Od té doby klepe hoodně dlouho.

to je šílený.. ale aspon, ze prisla náprava

• Citovat
  • Upravit
486
14.10.11 08:09

Tak moje tchýně toto dělala s oblibou bydleli jsme nad ní v bytě kam se přišourala za náma,děti jsme neměli,manža po týdnu doma a jelikož dělala rekonstrukci jádra tak k nám chodila na wc,no a v tom nejlepším tak se rozvalí dveře a ona říká nenechte se rušit já jdu jen na záchod :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
14.10.11 08:10
Gina108 píše:
eMaminka píše:
Gina108 píše:
Uju píše:
Klovasa píše:

Počkej, to jsem si teď vzpomněla na svého otce v dobách kdy jsme spolu ještě komunikovali :lol: Milovali jsme se s mužem na zemi v obýváku, za bílého dne :mrgreen: Jo já vím, už podruhé no :oops: zamilovanost je sfiňa , když se to zkombinuje s tím, že nemáte práci to se to potom souloží :mrgreen: A můj otec přišel nahoru, zaklepal :potlesk: a vešel. U nás je to tak, že se vejde do jídelny, napravo je oblouk bez dveří do kuchyně a nalevo je ten obývák, naštěstí jsme byli aspoň přivření, což nikdy nebýváme. musel nás zahlídnout! 8-o Sedl si do jídelny a volal „já počkám!“ 8-o :mrgreen: To není ani možné :roll: :mrgreen: Možná že byl ale v jiné dimenzi a toto si neuvědomil. Tou dobou mu umírala přítelkyně na leukémii a on si přišel popovídat :hug:

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
14.10.11 08:17

tak já nejsem se svýma rodičema od nedovršených 17 let, takže tomu sem se vyhla… tak si to musim vyžírat zřejmě teď touto formou no… a to sem odcházela právě kvůli sourkomí, klidu, touze po něčem jen mém… jaká ironie… :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.11 08:30

Holky něco podobného mám doma, jen já tu nemám jen jednu tchýni ale dvě!! I Manželovu babičku. Ze začátku uplná hrůza každý si sem chodil jak chtěl. Pak jsme si nechali udělat zeď ze sadrokartonu s dveřma, no nějak nepochopily a lezly sem dál. TAk jsme se snažili zamykat. Nedávno už jsme to nevydrželi a dali si na dveře kuličku, jenže vzhledem k tomu že jsme na baráku a děti pořád lítají ven tak jsme si tam prostě strčili klíč do dveří at si děti odemknou když jdou pro pití atd. No a co myslíte, odemykal si „každý“ :pocitac: Já nechápu jak můžou být lidi tak natvrdlí. No ted už tchýně tak v 80% klepe, pratchýně zaklepe a vejde pokud je tam klíč. Máme tu uvnitř ještě řetízek tak s tím kolikrát škube div nám to nevytrhne. No a jinak taky jsou tu holky takže jakmile někdo zaklepe jdou otevřít i když mi třeba ještě spíme. Tchýně příjde a začne tu do nás něco hučet i když vidí že ještě jsme v posteli :zed: Chodí třeba v sedm nebo v šest s věcma které by klidně počkaly.
Všem přeji pevné nervy!! A pokud možno zamykejte a neotvírejte! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.11 08:47

Teda děvčata pobavily jste - takhle jsem se už dlouho nenařechtala, i když vám asi do smíchu není.

My žijeme s našima v domečku a bez problémů - naštěstí. Ale jak budeme mít dostavený vlastní domeček tak klíče nedostanou ani jedni rodiče - pěkně budou zvonit :mrgreen: po těch vašich zážitcích nebudu riskovat :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2673
14.10.11 08:52

Teda tahle diskuze mě pobavila :lol: Do nedávna jsme taky bydleli s rodiči,ale tohle si v životě nedovolily.zazvonili a čekali dole,já bych asi vyběhla s každým kdyby mě někdo lezl až do ložnice.To je docela vrchol neslušnosti.Každopádně přeju pevné nervy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.10.11 09:02
eMaminka píše:
Téma založené spíš s cynickým humorem… :mrgreen:

Co byste tak udělali, kdyby vám v děvět ráno vtrhla do bytu tchýně a začala vám stěhovat kus nábytku do svého bytu… bez pozdravení, bez optání… rozrazí dvěře, vy ve spodním prádle, na hlavě palmičku (co máte malé holčičky, víte)… sotva rozlepené oči a už zase příjde opruzovat… čas a stav kdy bych neměla náladu na nejlepšího přítele, natož na ní..

ťuká, ťuká.. nereaguji, nikoho nečekám, vím, že je to ona, je brzo.. zvoní.. zvonííííí … stále doufám, že to vzdá, pak za halasného pokřiku mé milované dcery „Pojď otevřít, někdo tam je“ se teda zvedám a … a příště se na to teda vys… ;)

tak se tak pro formu ptám, není na tyhle dámy nějaký zákon… nápravné zařízení.. útulek?…
Peníze nehrají roli.. za odvoz zaplatím… :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: no upřímně vyhodila bych jí ......... :cert:

jinak moje tchýně kdysi dávno měla také tyhle tendence …furt sem lezla …dle mýho muže to nebylo tak hrozný (taky když byl furt v práci, že :lol:)…tak sem si jednou počkala až budu doma s malym sama …zašla sem koupit fabku, vyměnila zámek, až mužskej přišel dala klíč jen jemu + náhradní na chodbu, tak aby ho nenašla a nazdar bazar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová