Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi nastolím teroristický útok
Příjdu jí tam v šest ráno vyluxovat ![]()
eMaminka píše:Petulii píše:nebo jí zlejt hned mezi dveřma…JanaK88 píše:Hele,já bych jí asi na cestu ještě věnovala nějaký ten kanystr, aby jí ten ohýnek pak jen tak nezhasleMaminka píše:Zkus se jí na to zeptat jestli si připravuje hranici na upálení
vatru.. to čůrám![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ještě lepší! Však to známe všichni, co si neudělá člověk sám to buď není, nebo je udělané blbě ![]()
Tak to je teda síla. Já bych se asi domluvila s manželem a vyměnila zánky ve dveřích. Ať si tam klepe kosu , za chvilku bude mrznout a bude vděčná i za tu vatru
. Jó ,a nezapoměla bych vypnout telefon a zvonek.
Klovasa píše:
Uju: No jenže tobě to aspon není jedno a snažíš se jí to vysvětlitZa to pan manžel…tomu je to jedno…je to přece maminka a nic nedělá…se jde přece jen podívat na Kubíčka
Mu to neva? Sakra to je hrozný,mě sere i moje vlastní matka a to je jinak strašně zlatej člověk.
No, třeba čeká, že mu donese puntíkatej hrnek horkého granka (jak to bylo v tý reklamě)
![]()
Petulii píše:eMaminka píše:Ještě lepší! Však to známe všichni, co si neudělá člověk sám to buď není, nebo je udělané blběPetulii píše:nebo jí zlejt hned mezi dveřma…JanaK88 píše:Hele,já bych jí asi na cestu ještě věnovala nějaký ten kanystr, aby jí ten ohýnek pak jen tak nezhasleMaminka píše:Zkus se jí na to zeptat jestli si připravuje hranici na upálení
vatru.. to čůrám![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nooo.. by se jeste polila blbe.. a zase by se to velké štěstí pos… bych obětovala snad i starožitnou postel po prababičce kdyby se tahle paní rozhodla pro odchod
![]()
Klovasa píše:
Tak já mám takovejdle problém hnedle každ ranoJelikoz bydlíme v domku o dvou bytech a koule je jen na velkých vchodových dveřích
Malej jen pípne,že je vzhůru a už letí…div by se nepřerazila na schodech
A když nepípne,tak tam vtrhne stejně a říka…to ještě malej spí?
A to neklepe a normálně chodí do ložnice
No tak to je teda moc
asi bych se být tebou začala zamykat,at se jí to líbí nebo ne. ![]()
eviliska píše:
Tak to je teda síla. Já bych se asi domluvila s manželem a vyměnila zánky ve dveřích. Ať si tam klepe kosu , za chvilku bude mrznout a bude vděčná i za tu vatru. Jó ,a nezapoměla bych vypnout telefon a zvonek.
hele má to drobnej zádrhel.. bydlí za stejnými dveřmi jako my… panelák.. každý svůj byt ale společné chodby.. na dveřích cedule nezvonit, klepat… sice už týden nezvoní nahned ale jen když se nedoťuká.. asi nechápe, že třeba někdy neotvíráme páč ji nemusíme vidět 2-3 každá den… když ona je tak společenskáa nesamostatná a vubec… takže ji max můžu zkrátit řetěz ![]()
Ty jo, tak to by mě teda piclo. Já mám asi opravdu velké štěstí, že tchýni nemám
![]()
Jediné co mě tedy napadá je odstěhovat se a to hodně daleko
![]()
Klovasa : Kdyby mi někdo vlezl do ložnice hned po ránu , oprava kdykoliv , odporoučela bych jej do jistých končin. To je opravdu moc, soukromí žádné . To jí není ani trochu trapně????
Zlatá moje tchyně - bydlí 700 km daleko a viděla jsem ji celkem 3× v životě
Čímž vás nechci na*rat
A je mi vás upřímně líto ![]()
Uju píše:Klovasa píše:Hmm,tak já to mám asi horší, tohle co popisuješ totiž nedělá tchýně,ale moje matka
Tak já mám takovejdle problém hnedle každ ranoJelikoz bydlíme v domku o dvou bytech a koule je jen na velkých vchodových dveřích
Vůbec nejsem schopná ji to nějak slušně vysvětlit,se divím, že ještě nejsem rozvedená
Jednoduchý návod - prostě proveď s manželem/přítelem to, co popisuje WW. Odzkoušeno, funguje
![]()
lulje píše:
Zlatá moje tchyně - bydlí 700 km daleko a viděla jsem ji celkem 3× v životě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čímž vás nechci na*rat
![]()
![]()
A je mi vás upřímně líto
nenasrala… sním… ![]()
Gina108 píše:Uju píše:Jednoduchý návod - prostě proveď s manželem/přítelem to, co popisuje WW. Odzkoušeno, fungujeKlovasa píše:Hmm,tak já to mám asi horší, tohle co popisuješ totiž nedělá tchýně,ale moje matka
Vůbec nejsem schopná ji to nějak slušně vysvětlit,se divím, že ještě nejsem rozvedená
![]()
![]()
jako co, si před ní zasouložit?…
To snad nééé… jinak nám to přetrhla milionkrát, se divim, že mám vůbec děti… a ani se nezastyděla…
nebo jí zlejt hned mezi dveřma…