První ranní návštěva... tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
14.10.11 09:10
Klovasa píše:
U nas je to na dením pořádku …a začíná mě to pěkně s..t :D Kdyby třeba klepla a počkala,jestli se někdo ozve,ale nic :DDD Vletí tam jak tajfun:DDD

tak bych v loznii s manzelem schvalne hekala, aby ji doslo, ze se tam neleze :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.10.11 09:10
eMaminka píše:
hofka píše:
Jen počkejte, samy budete takové, hu:-)))
zcela nepochybně.. miluju vyprávění své tchýně o její tchýni.. jak ji rozčilaovala a popisuje vesměs uplně totéž co dělá mě nyní… bydlala s ní taky v jednom domě… no sranda…

jo tak to doufám nikdy nebudu jako ona :lol: už sem říkala mužskýmu, že když bych měla tyhle tendence at´mě radši zastřelí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.10.11 09:11
Mišela1 píše:
Gina108 píše:
No jasně, prostě neotvírat, souložíme a když si sma otevře/odemkne vpadne do ložnice… No neříkej, že by jí nebylo trapně :mrgreen: i když možný je všechno, třeba by si sedla na postel a začala vám vyprávět, že v Kaflandu maj levný hovězí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No holky děláte si srandu, ale mojí kamarádce se to stalo, sice jim nevlítla do ložnice, jenom na chodbu. Manžel se už fakt nasr. vyšel z ložnice jenom v trenkách a říká: Mami právě se miluji se svojí ženou, se svém domě ( bydlí v dvougeneračním baráku). Potřebuješ něco?
No prý by se jí krve nedořezal. Od té doby klepe hoodně dlouho.

Příspěvek upraven 14.10.11 v 08:08
:mrgreen: jo tohle nám jednou udělal tchán, můj muž mu řekl něco podobnýho a od tý doby vzorně klepá :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.10.11 09:16
Gina108 píše:
hofka píše:
Jen počkejte, samy budete takové, hu:-)))
Já se svojí prognózou nepochybně zemřu dřív, než si syn přivede nevěstu do baráku, jak se na slušnou tchýni sluší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hele to ja taky, rekla bych, ze to zabalim tak 55 tak budou mit snachy klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.10.11 09:45

Jako bavím se :D Když sme třeba u naší mámí,tak tam je pokoj vedle kuchyně…a naše máma nejde ani do kuchyně,aby mi kluky nevzbudila :DDD A paní tchýně si to nakráčí, div né mi sedne na postel :D Nebo mi jen tak příjde vytřít…tak jí říkám, já vytírala ráno…natož mi odpoví, to nevadí, když už mám tu vodu,ta to ještě vemujednou…a v tu chvíli lituju,že nemám místo ruky samopal :DDD …a když to řekn pánovi…tak mi řekne,že si pořád stěžuju…at jí nechám…že mi chce jen pomoc :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.10.11 09:47

Ale dneska byl klid…byla na noční :D A ještě není doma :DDDD Ou jéééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.11 10:06

MOje tchýně ještě v začátcích s mým chlapem měla klíč od jeho bytu. (Protože dělal v zahraničí, tak mu vybírala poštu a chodila mu ji dávát na stolek). Potíž je ta, že tam pak takhle chodila, i když byl můj milý doma a ona to věděla.

Jednou tam prostě přišla o víkendu(nevim proč,když pošta o víkendu nechodí :nevim: ), když tam byl mejdan asi 20 lidí. Objevila se tam její hlava v mlze kouře a začla tam prostě kecat kraviny. :lol: Mě by bylo teda pěkně trapně a raděj bych utekla, na jejim místě. :-)

Pak už ji teda partner klíče vzal, když po jednom fiasku přišla zase o víkendu asi v 8 hodin, když jsme spolu zrovna … Ještě, že byly klíče v zámku. :zed:

Zrovna nedávno jsme na to vzpomínali, je to delší doba už sice, ale zasmějem se tomu pořád. 8-)

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
14.10.11 10:34

no já pustupně budu dopisovat instrukce na dveře… zřejmě to zabírá… musím dopsat, pokud po dvouch zaklepáních neotvřeme, neznamená to, že nejsme doma ale chovejte se tak jako by tomu tak bylo… :lol: tyjo nebo teď tak přemejšlím, že nějakej velkej pes by taky nebyl od věci a prostě na cvičáku ho naučit na její pach, by ji třeba pak rovnou zakousl.. neb vztekly štěkot psa za dveřma by brala konečně s respektem…

• Citovat
  • Upravit
Billi
14.10.11 12:00

Ke mně chodí takhle moje maminka. Jsem na mateřské a tuhle jsem dospávala probdělou noc, kdy jsem kvůli chřipce nebyla schopná spát. Mamka přišla v sedm hodin s tím, proč ještě spím, že bych měla jít vařit, pak se na mě podívala, že vypadám hrozně, ať to vyležím a neválím se v té posteli dlouho :lol: Po třetím výstupu ten týden jsem myslela, že mě šlehne. Teď už to nedělá, protože zase chodí do práce. Jinak když ví, že jsme doma oba, tak se chová moc hezky a neruší. Max. přijde, zavolá a když neodpovídáme, tak odejde.
Tchán je horší. Ten vlezl i do ložnice a je mu to jedno. Jednou málem vlezl až do postele, ale nevyšlo mu to, protože jsem muže vypakovala a on si ho vzal s sebou.
Pak byli oba náležitě poučeni a od té doby sekají latinu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.11 13:38
eMaminka píše:
no já pustupně budu dopisovat instrukce na dveře… zřejmě to zabírá… musím dopsat, pokud po dvouch zaklepáních neotvřeme, neznamená to, že nejsme doma ale chovejte se tak jako by tomu tak bylo… :lol: tyjo nebo teď tak přemejšlím, že nějakej velkej pes by taky nebyl od věci a prostě na cvičáku ho naučit na její pach, by ji třeba pak rovnou zakousl.. neb vztekly štěkot psa za dveřma by brala konečně s respektem…

no tak tohle u nás nefunguje, měli jsme tam klepejte, bez vyzvání nevstupovat. No a nikdo si toho nevšímal. :think: Prý si mysleli že je to pro cizí, hm a jak by se asi cizí dostali nahoru? ti snad zvoní venku ne. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
14.10.11 14:13
Billi píše:
Ke mně chodí takhle moje maminka. Jsem na mateřské a tuhle jsem dospávala probdělou noc, kdy jsem kvůli chřipce nebyla schopná spát. Mamka přišla v sedm hodin s tím, proč ještě spím, že bych měla jít vařit, pak se na mě podívala, že vypadám hrozně, ať to vyležím a neválím se v té posteli dlouho :lol: Po třetím výstupu ten týden jsem myslela, že mě šlehne. Teď už to nedělá, protože zase chodí do práce. Jinak když ví, že jsme doma oba, tak se chová moc hezky a neruší. Max. přijde, zavolá a když neodpovídáme, tak odejde.
Tchán je horší. Ten vlezl i do ložnice a je mu to jedno. Jednou málem vlezl až do postele, ale nevyšlo mu to, protože jsem muže vypakovala a on si ho vzal s sebou.
Pak byli oba náležitě poučeni a od té doby sekají latinu :palec:

vypadá to, že máš velmi moudrou a chápavou rodinu ;)

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
14.10.11 14:16
Anonymní píše:
eMaminka píše:
no tak tohle u nás nefunguje, měli jsme tam klepejte, bez vyzvání nevstupovat. No a nikdo si toho nevšímal. :think: Prý si mysleli že je to pro cizí, hm a jak by se asi cizí dostali nahoru? ti snad zvoní venku ne. :pocitac:

to sisi špatně vyložila, moje to nechápe… cedulka tam je, a zapůsobila jen tak, že ťuká a když se nedoťuká tak zvoní… je to k ničemu ;)

jinak musim podotknout, že mé 4 leté dítko chápe lépe než ona.. opravdu to trvá roky jí něco vštípit… vždy když si ale to něco vštípí tak začne dělat jinou blbost… je to pár věcí, nic hrozného ve finále ale když se to děje každý den, několikrát pak i největší kliďas má chut ji majznout lopatou…

• Citovat
  • Upravit
3200
14.10.11 14:42

Holky,já vás upřímně lituju,není nad to bydlet zvlášt :wink: My měli možnost se nastěhovat ke tchýni,má dvougenerační barák,ted vím,že jsem dobře udělala,že jsem na to nepřistoupila,ona teda taková není,jakože neklepe a tak,ale jen ten pocit,že jí mám stále „za prdelí“,děkuji nechci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
14.10.11 14:48
kecačka píše:
Holky,já vás upřímně lituju,není nad to bydlet zvlášt :wink: My měli možnost se nastěhovat ke tchýni,má dvougenerační barák,ted vím,že jsem dobře udělala,že jsem na to nepřistoupila,ona teda taková není,jakože neklepe a tak,ale jen ten pocit,že jí mám stále „za prdelí“,děkuji nechci. :lol:

jo hele já byla naivní jak prase… všichni z její rodiny mě z toho zrazovali, zřejmě jí znali velmi dobře a věděli co z toho bude, já si před těma 4 lety myslela, že výjdu s každým, nikdy jsem s nikým problém neměla, vše je o domluvě přeci… sem klidný, vyrovnaný tvor a přesto všechno jsem na ní nikdy nezvýšila hlas, nikdy jsem ji vulgárně nevynadala.. vždy jsem podmiňovacím tónem prosila, ať to a to nedělá, protože je z toho to a to… dokola jak ten vůl a nic.. a z toho pak ona vulgární nadávky na mou adresu, hysterické výstupy…

moje máti mě zas prosí ať už přestanu být klidná a seřvu ji na tři doby.. furt je ve mě ale úcta ke starým lidem, k matce mého muže… je to hloupé, vím, že to enní opětované a nikdy nebylo… včera jí ten můj říká, že ví, že mě něměla ráda už od začátku, že i kdybych šlapala jak hodinky podle jejích tužeb tak by se nechovala líp a ona na to, že neměla ráda ani první snachu.. alibismus jak prase, ani se za to nedokáže postavit…

• Citovat
  • Upravit
3200
14.10.11 15:04

emaminko-jo naprosto tě chápu,já mám zase jiný problém s tchýní-je neuvěřitelně vychc..á,nedá se napsat,že vyčůraná,to je slabé slovo a doplácíme na to já i můj muž a bohužel on to tak nevidí,říká,že to myslí dobře. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová