První ranní návštěva... tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eMaminka
14.10.11 18:03
kecačka píše:
emaminko-jo naprosto tě chápu,já mám zase jiný problém s tchýní-je neuvěřitelně vychc..á,nedá se napsat,že vyčůraná,to je slabé slovo a doplácíme na to já i můj muž a bohužel on to tak nevidí,říká,že to myslí dobře. :roll:

tak můj nad tím snad ani nepřemýšlí, nikdy nestál na její straně, přestože u ní bydlel do 26 let a když jsme se poznali říkal, že má nejsuprovější mámu, když byla první potyčka u keteré ani nebyl bez rozmýšlení věřil mě.. je to až zvláštní… ta opora co v něm mám, přesto, že vím, že mámu miluje je uplně úžasná… možná bych zkončila v igelitovým pytli kdyby tomu bylo jinak… to bych prostě nezvládla už vůbec, koukám jak blázen, že to některé zvládáte i tak… :cry:

• Citovat
  • Upravit
1076
14.10.11 22:31

Já když jsem se dala dohormady se svým dnes již manželem, a spala jsem třeba u něj doma (to ještě bydlel s maminkou), tak bylo normální, že nám ráno v pohodě vlezla do pokoje. A když jsme nevstali, tak manžu prozváněla na mobil z obýváku… :mrgreen: . Nejlépe pak byla naštvaná, že vstáváme pozdě (víkend 8 hodin ráno). Tak jsem milému drahému vyčinila, že toto zkrátka neexistuje, ať si maminku usměrní, ten neváhal, mamince vysvětlil, že si toto nepřeje, načež maminka zahlásla, že je to stejně z mojí hlavy… no, ale do pokoje chodit přestala :wink: . Já jsem z toho byla uplně paf, protože u nás doma jsem nic takového nezažila. :nevim:
Všechny, které musíte snášet svoje marné tchýně, upřímně lituji a přeji pevné nervy! Jo a taky rada: pokud nechcete, aby zvonila, odpojte zvonek. Ono se bez něj žije docela dobře :palec: . A dalším krokem by mohly být polstrované dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.11 22:38

to moje tchyně chodila přikrývat švagrovce :jazyk: . Vyprávěla mi to švagrová - když prý začala chodit s manželovým bratrem tak je tchyně chodila přikrývat - každý večer… Bydleli spolu na kolejích, a maminka je při návštěvě přikrývat… při odjezdu dostal dokonce švagr (před švagrovou) kázání jak se nemá tahat s holkama :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
25123
15.10.11 08:48
kecačka píše:
emaminko-jo naprosto tě chápu,já mám zase jiný problém s tchýní-je neuvěřitelně vychc..á,nedá se napsat,že vyčůraná,to je slabé slovo a doplácíme na to já i můj muž a bohužel on to tak nevidí,říká,že to myslí dobře. :roll:

jo to je pak těžký vid´když ona je vlastně tak hodná a myslí to dobře ................oni komouši to taky mysleli dobře a jak to dopadlo :roll: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
15.10.11 10:08
brumdinka píše:
kecačka píše:
jo to je pak těžký vid´když ona je vlastně tak hodná a myslí to dobře ................oni komouši to taky mysleli dobře a jak to dopadlo :roll: :zed: :lol:
:palec: :lol: miluju tyhle diskuze…
  • Citovat
  • Upravit
eMaminka
15.10.11 10:09
Anonymní píše:
to moje tchyně chodila přikrývat švagrovce :jazyk: . Vyprávěla mi to švagrová - když prý začala chodit s manželovým bratrem tak je tchyně chodila přikrývat - každý večer… Bydleli spolu na kolejích, a maminka je při návštěvě přikrývat… při odjezdu dostal dokonce švagr (před švagrovou) kázání jak se nemá tahat s holkama :zed: :zed: :zed: :zed:

ořesný… se probudit tak ji něčim vezmu po hlavě… co.. zloděj… :lol:

• Citovat
  • Upravit
2858
15.10.11 12:24

Tak pozor…dneska další vtipná situace :D Na budíku 7:19 a paní kráčí do ložnice(všichni tři spíme) a z úst se jí line…už ste to viděli venku?? Máme všichni zmrzlá auta a roztahuje žaluzie :DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
15.10.11 13:41
Klovasa píše:
Tak pozor…dneska další vtipná situace :D Na budíku 7:19 a paní kráčí do ložnice(všichni tři spíme) a z úst se jí line…už ste to viděli venku?? Máme všichni zmrzlá auta a roztahuje žaluzie :DDDD

Nejsmutnější na tom je to,že ani ve svým věku nemá kapku ohleduplnosti 8-o je to hrůza,musíte být chudáci…
A co takhle jí udělat to samé?Dát si budíka třeba na 6h :twisted: a pěkně jí vlézt do ložnice a říct:"ty jako ještě spíš jo?To já mám uvařeno,uklizeno,vypráno,vyžehleno,okna umytý a vypraný záclony… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
15.10.11 13:43
kecačka píše:
Klovasa píše:
Tak pozor…dneska další vtipná situace :D Na budíku 7:19 a paní kráčí do ložnice(všichni tři spíme) a z úst se jí line…už ste to viděli venku?? Máme všichni zmrzlá auta a roztahuje žaluzie :DDDD
Nejsmutnější na tom je to,že ani ve svým věku nemá kapku ohleduplnosti 8-o je to hrůza,musíte být chudáci…
A co takhle jí udělat to samé?Dát si budíka třeba na 6h :twisted: a pěkně jí vlézt do ložnice a říct:"ty jako ještě spíš jo?To já mám uvařeno,uklizeno,vypráno,vyžehleno,okna umytý a vypraný záclony… :mrgreen:

tj to vidim jako bezva nápad na to aby se chytla za čumák.. já tohle plánovala taky po tom co mi stále budila dítě po poledním spánku, že bych jí tak ve 4 ráno přišla zvonit uplně stejně jako to dělá ona malé a aspon měsíc v kuse… :lol:

• Citovat
  • Upravit
3200
15.10.11 13:48
eMaminka píše:
kecačka píše:
Klovasa píše:
A co takhle jí udělat to samé?Dát si budíka třeba na 6h :twisted: a pěkně jí vlézt do ložnice a říct:"ty jako ještě spíš jo?To já mám uvařeno,uklizeno,vypráno,vyžehleno,okna umytý a vypraný záclony… :mrgreen:
tj to vidim jako bezva nápad na to aby se chytla za čumák.. já tohle plánovala taky po tom co mi stále budila dítě po poledním spánku, že bych jí tak ve 4 ráno přišla zvonit uplně stejně jako to dělá ona malé a aspon měsíc v kuse… :lol:

ve čtyři ráno??? 8-o to je blázen,to já mám hlubokou noc :lol:

Možná by jí tohle nedošlo,možná jo,ale zkusila bych to. :wink: Jinak bych se zamykala a nebo vyměnila zámky,nejjednodušší věc :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
15.10.11 14:33
kecačka píše:
eMaminka píše:
kecačka píše:
Klovasa píše:
tj to vidim jako bezva nápad na to aby se chytla za čumák.. já tohle plánovala taky po tom co mi stále budila dítě po poledním spánku, že bych jí tak ve 4 ráno přišla zvonit uplně stejně jako to dělá ona malé a aspon měsíc v kuse… :lol:

Možná by jí tohle nedošlo,možná jo,ale zkusila bych to. :wink: Jinak bych se zamykala a nebo vyměnila zámky,nejjednodušší věc :jazyk:

mě zámky nepomůžou, jsme v jednom panelákovém domě… zvonek potřebuju, nemůžu ho vypojit… klíče nemá, jen prostě prudí s neurvalým zvoněním vždy tehdy když spí dítě.. od 12-17 h. a od 20h do rána.. jako je tam prostor pro to se vejít mimo spací dobu a je taky jinej způsob než zvonit jak pako…

klidně bych v ty 4 ráno vstala abych k ní šla zazvonit, jen kdyby ji to konečně došlo… vždyt je to informace pro primitiva, ona ale vždy řekne, že zapoměla, nebo, že jí to nedošlo… říkám to zkutečně víc jak rok několikrát do týdne… je nemocná nebo hloupá?

• Citovat
  • Upravit
3200
15.10.11 14:41
eMaminka píše:
kecačka píše:
eMaminka píše:
kecačka píše:
Klovasa píše:

Možná by jí tohle nedošlo,možná jo,ale zkusila bych to. :wink: Jinak bych se zamykala a nebo vyměnila zámky,nejjednodušší věc :jazyk:

mě zámky nepomůžou, jsme v jednom panelákovém domě… zvonek potřebuju, nemůžu ho vypojit… klíče nemá, jen prostě prudí s neurvalým zvoněním vždy tehdy když spí dítě.. od 12-17 h. a od 20h do rána.. jako je tam prostor pro to se vejít mimo spací dobu a je taky jinej způsob než zvonit jak pako…

klidně bych v ty 4 ráno vstala abych k ní šla zazvonit, jen kdyby ji to konečně došlo… vždyt je to informace pro primitiva, ona ale vždy řekne, že zapoměla, nebo, že jí to nedošlo… říkám to zkutečně víc jak rok několikrát do týdne… je nemocná nebo hloupá?

hloupá a nebo hloupou dělá aby tě nasr..a. :lol: A co když ti mimčo usne,dát ho do kočáru a jít ven přes den,myslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
15.10.11 16:58
kecačka píše:
eMaminka píše:
kecačka píše:
eMaminka píše:
kecačka píše:
Klovasa píše:

hloupá a nebo hloupou dělá aby tě nasr..a. :lol: A co když ti mimčo usne,dát ho do kočáru a jít ven přes den,myslím :mrgreen:

to samozřejmě dělam ale ona spí v kočárku 20 min. … doma 4 hoďky.. zřejmě pro ní kočárek není pohodlny.. od narození je taková… normální dítě je nejštastnější když spí s rodiči, ona přesně naopak od první dcerky.. svůj prostor, klid, ticho, tma… takže se vše podřizuje a plánuje tak aby ona mohla od těch 12 spát do kolika jen chce, občas spí až do rána.. když nepříjde paní a nevzbudí ji po 10 minutách.. je jedno jak dlouho spí, podruhé prostě už neusne.. je taková hříčka přírody…

• Citovat
  • Upravit
486
15.10.11 18:27

Tak jí napiš vzkaz na dveře když zapomíná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
15.10.11 18:48

Jí pujdu někdy ráno vyluxovat :D…Já k nim nahoru nejdu třeba 14dní i déle a ona je u nas každý den…asi kdyby oni bydleli dole a my nahoře,tak by třeba tak nelezla :DPřece jenom to má k nám po cestě z baráku :DDD Za tchán…sice ho ráda nemám,ale ten by si tohle nedovolil…Tuhle mu v zime nejelo auto a mel jit do prace,a cekal tri hodiny doma nez se nekdo z nas vzbudí,jestli si muze pujcit nase :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová