Kdo máte hodnou tchýni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
15.10.11 18:55

I já mám prima maminu. Neříkám jí tchýně, je to mamina. Mám v ní naprosto velikou oporu a i když má své mušky a sem tam udělá něco, z čeho „rostu“, je to nejbáječnější ženská pod sluncem. O to víc, že moje matka sice žije, ale ne pro mě a mou rodinu…
A 100% vím, že kdyby se stalo cokoliv, stojí za mnou víc než za svým synem. Už i tohle mám ověřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
15.10.11 19:08

tak holky, to je super, že to tak máte. Tiše závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
15.10.11 19:19

Taky hlásím jednu fajn tchýni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
15.10.11 19:34

I má tchýně je fajn :-) Zato ta první, matka bývalého, to bylo veliký peklo… („nedělej tady histerku, ten knedlík tě nezabije“- mám celiakii, takže dost možná i jo, „jak to řídíš, chceš nás zabít? Jirko prosimtě, proč neřídíš ty? tak jí aspoň něco řekni!!!“ - při rychlosti 40km/h ve městě, „umřela mi kočička, vezmeš jí do lesa a zakopeš, Jiříček by to psychicky nezvládl a já tam nedojdu“- no to víš že jo, celá nakřivo…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.10.11 19:48
Já_a_Kačí píše:
„nedělej tady histerku, ten knedlík tě nezabije“- mám celiakii, takže dost možná i jo,

8-o 8-o 8-o Tak to je ovšem drsná paní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
15.10.11 19:55

Teď jsi mě pobavila až se za břicho popadám. :mrgreen: Ale muselo to být peklo.Naštěstí máme teď ty hodné tchýně :wink: To je balzám co?

Já_a_Kačí píše:
I má tchýně je fajn :-) Zato ta první, matka bývalého, to bylo veliký peklo… („nedělej tady histerku, ten knedlík tě nezabije“- mám celiakii, takže dost možná i jo, „jak to řídíš, chceš nás zabít? Jirko prosimtě, proč neřídíš ty? tak jí aspoň něco řekni!!!“ - při rychlosti 40km/h ve městě, „umřela mi kočička, vezmeš jí do lesa a zakopeš, Jiříček by to psychicky nezvládl a já tam nedojdu“- no to víš že jo, celá nakřivo…)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
15.10.11 19:56
Já_a_Kačí píše:

uz jsem chtela napsat, ze vam vsem zavidim, ale po tomhle si rikam, ze jsem na tom jeste dobre :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
15.10.11 22:22

Tak i já se přidávám-mám hodnou tchýni a neměnila bych :hug: Dokonce s náma i bydlí a neměnila bych :srdce: s malým my pomáhá, chodí s ním i ven a dokonce nám ho i někdy hlídá přes noc koupila si kvůli tomu i postýlku-je fakt úžasná, chodíme spolu i na procházky s kočárkem :hug:
zato moje máma je kapitola sama pro sebe :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.10.11 22:29

Také se přidávám k majitelkám hodné tchyně :mrgreen: Samo, že má své mouchy jako každý, ale vycházíme spolu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
15.10.11 22:37

Přidávám se k těm, které mají tu nej tchyni ( já i tchána a šváru ). Na rozdíl od mé vlastní matky, se kterou se nemusím, tchyně je skvělá ženská, na kterou nedám dopustit, perfektně mě přijali do rodiny, bydlíme kousek od sebe v jednom městě a vídáme se skoro denně i na několik hodin, nakupujeme spolu, radí mi protože já nevím a ptám se … je to ženská, za kterou můžu kdykoliv a s jakýmkoliv problémem přijít a vím, že mi pomůže. Docela mě na jednu stranu mrzí, že dost holek své tchyně nemusí a nepíše o nich tak jako já o té své. Se svou tchyní jsem si od začátku sedla, prostě skvělá a férová ženská.

• Citovat
  • Upravit
2182
15.10.11 22:51

Jeee, ja mam taky moc hodnou tchyni. Taky se sice moc nevidame, zijeme totiz v zahranici, ale pres telefon spolu vzdycky dlouho vykladame a dokonce porad honi meho chlapa, at mi co nejvic pomaha, at ja nic nedelam, jako ted v tehu, ze to musi vsechno delat on, to se vzdycky pobavim, jak jen poslusne prikyvuje :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.10.11 23:20

jen aby to bylo pestrejsi - moje tchyne je cvok a spolehnout se da jenom na to, ze se muze stat cokoliv, ale nemuzu rict, ze by nebyla hodna :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.10.11 11:59
alsem píše:
Já_a_Kačí píše:
uz jsem chtela napsat, ze vam vsem zavidim, ale po tomhle si rikam, ze jsem na tom jeste dobre :roll:

Nejhorší je, že ten chudák kluk ani neměl kvůli ní kamarády :-( Jojo, manželova maminka je teď balzámek na duši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
16.10.11 16:47

já vám všem táááák zavidim… :hug: ale nevím, jestli mě to víc uklidnuje, že i takové existují nebo mě rozčiluje, že na mě vyšla ta nééé fajn :/

• Citovat
  • Upravit
11522
16.10.11 16:48
eMaminka píše:
já vám všem táááák zavidim… :hug: ale nevím, jestli mě to víc uklidnuje, že i takové existují nebo mě rozčiluje, že na mě vyšla ta nééé fajn :/

naprosto ti rozumim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová