Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I já mám prima maminu. Neříkám jí tchýně, je to mamina. Mám v ní naprosto velikou oporu a i když má své mušky a sem tam udělá něco, z čeho „rostu“, je to nejbáječnější ženská pod sluncem. O to víc, že moje matka sice žije, ale ne pro mě a mou rodinu…
A 100% vím, že kdyby se stalo cokoliv, stojí za mnou víc než za svým synem. Už i tohle mám ověřené.
I má tchýně je fajn
Zato ta první, matka bývalého, to bylo veliký peklo… („nedělej tady histerku, ten knedlík tě nezabije“- mám celiakii, takže dost možná i jo, „jak to řídíš, chceš nás zabít? Jirko prosimtě, proč neřídíš ty? tak jí aspoň něco řekni!!!“ - při rychlosti 40km/h ve městě, „umřela mi kočička, vezmeš jí do lesa a zakopeš, Jiříček by to psychicky nezvládl a já tam nedojdu“- no to víš že jo, celá nakřivo…)
Já_a_Kačí píše:
„nedělej tady histerku, ten knedlík tě nezabije“- mám celiakii, takže dost možná i jo,
Tak to je ovšem drsná paní ![]()
Teď jsi mě pobavila až se za břicho popadám.
Ale muselo to být peklo.Naštěstí máme teď ty hodné tchýně
To je balzám co?
Já_a_Kačí píše:
I má tchýně je fajnZato ta první, matka bývalého, to bylo veliký peklo… („nedělej tady histerku, ten knedlík tě nezabije“- mám celiakii, takže dost možná i jo, „jak to řídíš, chceš nás zabít? Jirko prosimtě, proč neřídíš ty? tak jí aspoň něco řekni!!!“ - při rychlosti 40km/h ve městě, „umřela mi kočička, vezmeš jí do lesa a zakopeš, Jiříček by to psychicky nezvládl a já tam nedojdu“- no to víš že jo, celá nakřivo…)
Já_a_Kačí píše:
I má tchýně je fajnZato ta první, matka bývalého, to bylo veliký peklo… („nedělej tady histerku, ten knedlík tě nezabije“- mám celiakii, takže dost možná i jo, „jak to řídíš, chceš nás zabít? Jirko prosimtě, proč neřídíš ty? tak jí aspoň něco řekni!!!“ - při rychlosti 40km/h ve městě, „umřela mi kočička, vezmeš jí do lesa a zakopeš, Jiříček by to psychicky nezvládl a já tam nedojdu“- no to víš že jo, celá nakřivo…)
uz jsem chtela napsat, ze vam vsem zavidim, ale po tomhle si rikam, ze jsem na tom jeste dobre ![]()
Tak i já se přidávám-mám hodnou tchýni a neměnila bych
Dokonce s náma i bydlí a neměnila bych
s malým my pomáhá, chodí s ním i ven a dokonce nám ho i někdy hlídá přes noc koupila si kvůli tomu i postýlku-je fakt úžasná, chodíme spolu i na procházky s kočárkem ![]()
zato moje máma je kapitola sama pro sebe ![]()
Také se přidávám k majitelkám hodné tchyně
Samo, že má své mouchy jako každý, ale vycházíme spolu dobře.
Přidávám se k těm, které mají tu nej tchyni ( já i tchána a šváru ). Na rozdíl od mé vlastní matky, se kterou se nemusím, tchyně je skvělá ženská, na kterou nedám dopustit, perfektně mě přijali do rodiny, bydlíme kousek od sebe v jednom městě a vídáme se skoro denně i na několik hodin, nakupujeme spolu, radí mi protože já nevím a ptám se … je to ženská, za kterou můžu kdykoliv a s jakýmkoliv problémem přijít a vím, že mi pomůže. Docela mě na jednu stranu mrzí, že dost holek své tchyně nemusí a nepíše o nich tak jako já o té své. Se svou tchyní jsem si od začátku sedla, prostě skvělá a férová ženská.
Jeee, ja mam taky moc hodnou tchyni. Taky se sice moc nevidame, zijeme totiz v zahranici, ale pres telefon spolu vzdycky dlouho vykladame a dokonce porad honi meho chlapa, at mi co nejvic pomaha, at ja nic nedelam, jako ted v tehu, ze to musi vsechno delat on, to se vzdycky pobavim, jak jen poslusne prikyvuje
![]()
jen aby to bylo pestrejsi - moje tchyne je cvok a spolehnout se da jenom na to, ze se muze stat cokoliv, ale nemuzu rict, ze by nebyla hodna
![]()
alsem píše:Já_a_Kačí píše:uz jsem chtela napsat, ze vam vsem zavidim, ale po tomhle si rikam, ze jsem na tom jeste dobre
Nejhorší je, že ten chudák kluk ani neměl kvůli ní kamarády
Jojo, manželova maminka je teď balzámek na duši ![]()
já vám všem táááák zavidim…
ale nevím, jestli mě to víc uklidnuje, že i takové existují nebo mě rozčiluje, že na mě vyšla ta nééé fajn :/
eMaminka píše:
já vám všem táááák zavidim…ale nevím, jestli mě to víc uklidnuje, že i takové existují nebo mě rozčiluje, že na mě vyšla ta nééé fajn :/
naprosto ti rozumim ![]()