Kdo máte hodnou tchýni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1580
15.10.11 14:48

Také mám zlatou tchýni :) Zatím nemáme děti, ale neteř hlídá na požádání, učí ji nové věci a je prostě úžasná. Rozdala by se pro nás, ale nic nenutí :) Jsem za ni vděčná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.10.11 14:49

Já mám úžasnou tchýni, pomáhá mi víc jak moje mamka, je k nezaplacení, pravidelně se vídáme a v neděli jezdíme pravidelně na oběd a vánoce a svátky trávíme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
15.10.11 14:55

Hlásím se k vám.Mám skvělou tchýni,dokonce už je to ex tchýně,ale mám jí jako svoji druhou mámu a jezdím tam pořád a to už jsem 13let rozvedená :wink: Zve mě i s mým nynějším přítelem na oběd a večeři a dávají nám zavařeniny a ovoce a zeleninu.Znáte to.A jezdíme tam,i když je tam bývalí manžel se svojí přítelkyní co zrovna má :mrgreen: A tchán je taky bezva-prostě babi a děda a při tom ex tchán a ex tchýně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
15.10.11 14:59

Taky se hlásím.

Neříkám, že nikdy nebyly nějaké chmury, ale rozumně se jí dá vše vysvětlit a pak není problém s akceptováním našich požadavků.

• Citovat
  • Upravit
10683
15.10.11 15:00

Já mám taky normální tchýni, občas má takový divný názory s kterými nesouhlasím, ale to má i moje mamka, takže to je jedním uchem tam a druhým ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.10.11 15:05

Ahojky taky hlasuju za hodnou tchýni klidně můžu zazvonit i o půlnoci a pomůže,pohladí cokoliv.Díky že ji mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
15.10.11 15:05

u nás je to taky v pohodě. Si občas připadám jako v tom seriálu Taková normální rodinka :mrgreen: . I když s náma tchánovci nebydlej, choděj sem jak domů, ale to považujeme za normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
15.10.11 15:17

:pankac: Já mám zlatou tchýní…teda ex-tchýni (máma bývalého manžela). Bohužel ji mám už daleko - přestěhovala jsem se ze Zlína do Prahy - ale aspoň k nám občas jezdí „na otočku“ + 1× ročně na delší dobu (tak na týden) :palec:

• Citovat
  • Upravit
13046
15.10.11 15:28

přidávám se mám skvělou tchýni, hodnou, vtipnou, a můj má taky hodnou tchýni, mojí maminku obě jsou super. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
15.10.11 15:39

já mám fajn tchýni :-), není dokonalá, ale já taky ne :-) a myslím, že lepší bych těžko hledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
15.10.11 15:52

tak já mám také hodnou tchýni, vždy pomůže, dá se s ní mluvit téměř o všem, řekne svůj názor, ale nikdy nám nic nevnucuje, vždy nechá rozhodnutí na nás, děti si také vezme když je potřeba, vidíme se často a celé léto trávíme u nich na zahradě a jezdíme spolu i na dovolené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.10.11 16:02

Já se taky hlásím. Moje tchyně je super. Bydlíme te stejným baráku, chodím k ní prát prádlo a péct buchty. Včera nám sama od sebe donesla švestkove knedlíky k obědu.
Já jsem pro ni jako dcera, kterou nemá, takže mám maminky 2:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 16:08

Ja mam tu nejlepsi tchyni na svete :lol: simuluje mi mamu a kamratku v jednom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
15.10.11 16:13

ahoj hlásím se k vám, mám také hodnou tchýni a taky to mám stejné jako zakladatelka, také mi nahrazuje z části moji maminku,kterou též nemám již 4 roky :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.10.11 16:40

Já mám také úžasnou tchýni :srdce: Svoji maminku nemám už dlouho a tchýně mi ji na 99% nahrazuje. Stará se, zajímá se, maličká je pro ni všechno na světě, pomáhá nám… Opravdu nejzlatější na světě. I tchána mám úžasného, takže chválím i jeho :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová