Bulka u řitního otvoru - za jakým doktorem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
5.1.18 11:59

Bulka u čokodíry

Zdravím všechny, díky vaší diskuzi jsem uznal že vnější hemeroid není nic tragického když na to stačí mast a nebo chirurgie a mast, tak jsem koupil v lékárně injekční stříkačku a tlustou jehlu k tomu, nastavil správně zrcátko a zavedl jehlu do bulky, (samotnou bez stříkačky s tím se špatně manipuluje a hned jak se to píchne krev teče sama ven) trochu to bolelo ale jenom při vpichu, hmed jak odtekla krev byl tlak pryč a spíše přišla úleva. Teď to mažu mastí a vypadá to po týdnu dobře,
Už ani nevím že tam něco bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
5.1.18 12:34

@Buldam To mohl být trombotizovaný hemoroid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.1.18 13:30
@Trinetka píše:
@Buldam To mohl být trombotizovaný hemoroid..

Ať už to bylo cokoliv, je to pryč a to je důležité ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.20 23:41

Ahoj všichni. Myslím, že mám hemeroid. :? U konečníku se mi udělala boulicka velikosti asi třešňové pecky, není to podlité krví - stejna barva kůže jako v okolí, ani nekrvaci. Jen bolí, nijak závratně, normálně i sedím. Udělalo se mi to v pondělí, nejdříve jsem Myslela třeba od škrábnutí při holení, ale teď už si jistá nejsem. Doporučite mi nějakou mast z lékárny, prosím?
Chci to nejdříve zkusit léčit doma, když nepomůže tak půjdu za týden k Dr.
 K.

• Citovat
  • Upravit
3155
9.12.20 23:43

To spíš asi bude beďar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.20 23:50

@Petula306 Myslíš? :think: Já na tohle v této oblasti netrpím :mrgreen: Jako taky mně to napadlo.. Teď jsem si to namazala alespoň mastí s konopím :oops: Doma na takové potíže nic nemám, nikdo z rodiny na anální problémy netrpí :mrgreen: tak zatím alespoň konopí..
 K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí