Hodně kuponků

• Otevřená skupina

otevřená skupina pro výměnu dm kupónů

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4151
10.6.11 10:49

Za kolik jste zhruba nakoupili,když jste měli20%slevu na celý nákup? Ať vím, jestli budu zítra za magora a nebo jste toho taky měli hodně :lol:

A teda když máš joker 25% třeba na všechna mléka Garnier, tak to se už asi neslučuje s kuponem na nákup, že? To se zřejmě slučuje jen s kupony třeba -10Kč na lenor a tak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.6.11 10:57

Ahoj,já jsem platila asi necelé 3 tisíce,po té slevě 20%. A myslím si,že i když máš joker 25% na tělová mléka,tak by se dala uplatnit i ta sleva na celý nákup. Sice jsem to ještě nezkoušela,ale když máš normálně joker 25% na jeden výrobek,tak pak jde uplatnit i sleva na celý nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
10.6.11 11:00

Taky to počítám kolem 3 tisíc po slevě :oops: Tak to bude fajn jestli to uplatní :dance: to mléko pak vyjde na pár korun..:Kdyby mi to někdo napsal 100%že to tak je, tak bych byla ráda…Bych aspoň už nakoupila dárky na Vánoce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.6.11 11:15
kamak píše:
Za kolik jste zhruba nakoupili,když jste měli20%slevu na celý nákup? Ať vím, jestli budu zítra za magora a nebo jste toho taky měli hodně :lol:A teda když máš joker 25% třeba na všechna mléka Garnier, tak to se už asi neslučuje s kuponem na nákup, že? To se zřejmě slučuje jen s kupony třeba -10Kč na lenor a tak? :think:

Ahoj, jestli máš kuponek na Garnier nebo cokoliv jiného, můžeš pak uplatnit i kuponek na celý nákup. To se nevylučuje :wink: Jen nemůžeš mít dvě slevy na jeden výrobek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.6.11 15:10

Ahoj ja mela nakup po sleve skoro 4000 Kc. Museli si myslet, ze jsem blazen :lol: , ale proc tu slevu nevyuzit. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.6.11 15:11
hankaniki píše:
Ahoj ja mela nakup po sleve skoro 4000 Kc. Museli si myslet, ze jsem blazen :lol: , ale proc tu slevu nevyuzit. 8-)

:DDDD co jsi kupovala prosim te??:D no ja se ted budu chystat vykoupit vsechny DM ubrousky mam jich aspon 10× baleni na slev.kupony:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.6.11 15:17

Ja jsem prave taky chtela vyuzit kuponky ted do cervna. Nakupovala jsem do zasoby ubrousky, dezerty, susenky, plenky atd. Ono se to nezda, ale ono se to nascita :lol: Ted uz tam minimalne 2 mesice nepujdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.6.11 15:27

hele a kolik by to bylo bez slev? Na me u kasy vzdycky vali lidi za mnou oci z dulku :D si pripadam jak MR.Bean co doluje kupony :D :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.6.11 15:28

ja uz dezerty vubec nekupuju, jenom alnaturu ovocnou a ta vyjde lip, jinak uz jime jogurty,pudingy z UM, kase nominal atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.6.11 15:34

Tak bez slev uz to presne nevim, myslim si, ze to vychazelo neco malo pres 6000 Kc.Jinak ja dam vzdycky prodavacce balik kuponku a ona je potom vsechny projede na konci najednou. Ja to mam s malym slozity, on mi nic nechce jist. Neji presnidavky ani jogurty, nechce dokonce ani zadne ovoce. Ji jenom ty dezerty od Nestle ( vanilka, cokolada ), ale stridam mu to i s doma varenym pudinkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.6.11 20:22

Tak ubrousky - do zásoby :-( nemám dobrou zkušenost .-( Vyschly mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.6.11 20:56

tak je nalozim do vody:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.6.11 21:10
Kristyna+Daník píše:
Tak ubrousky - do zásoby :-( nemám dobrou zkušenost .-( Vyschly mi

Není na ubrouskách uvedeno něco jako datum použitelnosti? To by pak mělo vydržet, ne? Já mám doma velkou zásobu (právě za kuponky do konce letošního června) a chystám se nasyslit ještě UM Babylove. Ovšem nevím, kde seženu pohromadě tolik krabic, kolik mám kuponků, u nás jich mívají vždycky jen pár, tak aby se mi žolík na celý nákup vůbec vyplatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.6.11 21:10

hkac tak nejak postupne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.6.11 21:13

Je tam doba použitelnosti, ale mě teda nevydržely :-( Jen sem píšu svou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny