Hodně kuponků

• Otevřená skupina

otevřená skupina pro výměnu dm kupónů

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
27.6.11 21:08
Monjie píše:
babe hele a jak funguje ten ctyrlistek? jako ze za 25 bodu muzu vytocit tu 200 bodovou knizku?

Za 75 bodů a krom 20% můžeš vytočit taky 5,10 nebo 15%, takže je to jisté riziko :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
27.6.11 23:02
hkac píše:
Monjie píše:
babe hele a jak funguje ten ctyrlistek? jako ze za 25 bodu muzu vytocit tu 200 bodovou knizku?
Za 75 bodů a krom 20% můžeš vytočit taky 5,10 nebo 15%, takže je to jisté riziko :wink: .

Dneska jsem byla točit znova a vytočila jsem 1× 15% a 2× 20% :-.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.6.11 23:30

jako za 70bodu?:D to si radsi vezmu tu knizku za 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
28.6.11 12:25
Monjie píše:
jako za 70bodu?:D to si radsi vezmu tu knizku za píše: Více

Za 75 bodů je sleva 20% + slevová knížka, která jinak stojí 200 bodů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
28.6.11 12:43

Nemáte někdo náhodou ještě jeden kupon na plenky pampers, huggies nebo babylove ale jen ten newborn, prosím? Na jeden balíček stačí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
28.6.11 12:45
Babe007 píše:
Nemáte někdo náhodou ještě jeden kupon na plenky pampers, huggies nebo babylove ale jen ten newborn, prosím? Na jeden balíček stačí :wink:

Já mám jak na Pampers, Huggies, tak i Babylove.

• Citovat
  • Upravit
2636
28.6.11 13:19

Ahojky holky chtěla jsem se zeptat,když si koupím pampers v DM drogerii.Musím koupit 2balíky abych měla slevu 80kč ,můžu pak dát k tomu slevu jokera 25%na jeden výrobek nebo nééé.Dííík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
28.6.11 13:24
weruuunka píše:
Babe007 píše:
Nemáte někdo náhodou ještě jeden kupon na plenky pampers, huggies nebo babylove ale jen ten newborn, prosím? Na jeden balíček stačí :wink:
Já mám jak na Pampers, Huggies, tak i Babylove.

A kolik je tam sleva na balíček a co by jsi chtěla na výměnu,prosim? mam tu knížku za 200
 Bodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.6.11 13:41
janysekP píše:
Ahojky holky chtěla jsem se zeptat,když si koupím pampers v DM drogerii.Musím koupit 2balíky abych měla slevu 80kč ,můžu pak dát k tomu slevu jokera 25%na jeden výrobek nebo nééé.Dííík

nemuzes.
Bud das kuponek na 80Kc za dvoubaleni + sleva na cely nakup (5,10,15,20%)

druha varianta je vzit jeden balik- dat jokera na 25% + sleva za cely nakup

Uplne nejvice se to vyplati kdyz maji duopacky v bonbonku- das 25% joker + sleva na cely nakup

nebo vemes 2 duopacky das kupon z babybonusu + sleva za cely nakup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.6.11 13:50

mam asi 10 kuponu na babylove pleny 50kc sleva :roll: 8-o chce nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.6.11 14:23
Babe007 píše:
Monjie píše:
Za 75 bodů je sleva 20% + slevová knížka, která jinak stojí 200 bodů :wink:

Pokud to vytočíš :wink: . Jak znám sebe, vytočila bych právě těch 5%, a to si fakt radši vezmu za 50b knížku. Ale já teď mám v plánu vzít si tu knížku za 200b a udělat velký nákup, kterým doufám nakoupím do zásoby na nějakou delší dobu, takže pak žádné další slevy na celý nákup nevyužiju.

Mch nevidím žádné pozitivum v tom točit víckrát :nevim: . Ale možná jsem jen špatně pochopila systém této akce :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
28.6.11 14:28
hkac píše:
Babe007 píše:
Monjie píše:
Za 75 bodů je sleva 20% + slevová knížka, která jinak stojí 200 bodů :wink:

Pokud to vytočíš :wink: . Jak znám sebe, vytočila bych právě těch 5%, a to si fakt radši vezmu za 50b knížku. Ale já teď mám v plánu vzít si tu knížku za 200b a udělat velký nákup, kterým doufám nakoupím do zásoby na nějakou delší dobu, takže pak žádné další slevy na celý nákup nevyužiju.

Mch nevidím žádné pozitivum v tom točit víckrát :nevim: . Ale možná jsem jen špatně pochopila systém této akce :think: .

Asi jo :-) ja ty dalsi velky slevy dala dal,at si taky udělaj velky nakup.já v těch druhej knižkách neviděla nic,co by mě nějak zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.6.11 14:30

to je zbtecny pro me osobne, a velkej nakup :D Navic v knizce za 200bodu, bych vyuzila akorat tak DOVE,NUTRILON,PERWOL,SAVO A poukaz do CA :) coz je asi zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.6.11 14:33

Tak já knížky beru skoro vždycky prakticky jen kvůli žolíkům :mrgreen: , občas podělím ségru, mamku a kamarádky poblíž. Body mi sbírá i mamka, takže jich mívám celkem dost. Ale teď potřebuju využít kuponky, co platí do konce června, takže toho bude víc (hlavně UM a pleny), takže se mi těch 20% na celý nákup dost vyplatí. A UM za 80Kč za krabici je fakt super kup :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
28.6.11 14:46
:wink:
hkac píše:
Tak já knížky beru skoro vždycky prakticky jen kvůli žolíkům :mrgreen: , občas podělím ségru, mamku a kamarádky poblíž. Body mi sbírá i mamka, takže jich mívám celkem dost. Ale teď potřebuju využít kuponky, co platí do konce června, takže toho bude víc (hlavně UM a pleny), takže se mi těch 20% na celý nákup dost vyplatí. A UM za 80Kč za krabici je fakt super kup :palec: .

No my máme taky společnou kartu a sbíráme to dohromady a většinu těch knížek jsme skoro vždycky vyhodily, prostě tam nebylo nic, po čem by jsme nějak prahly, max 2-3 kuponky jsme použily, takže pro nás je super ta velká sleva :mrgreen: Tak každej používá něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny