Hodně kuponků

• Otevřená skupina

otevřená skupina pro výměnu dm kupónů

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17521
19.6.11 16:28

ahoj, sháním kuponky na Plenky babylove nebo Huggies, Pampers, jednorázové vložky do podprsenky, vlhké ubrousky Babylove.
Vyměním za kuponky
Nutrilon pokracovací mléčná výživa sleva 85 kč
Hami jogurtová svačinka 4×100 g sleva 15 kč
Nestle mlečna kaše sleva 17,5OKč
Johnsons baby olej sleva 17,50 Kč

• veškeré barvy na vlasy, lesky, laky, makeupy, řasenky, toaletky z jubilení slevové knížky z losování čtyřlístku

Když tak do SZ děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
20.6.11 22:06

Ahojky holky, aktualizuji seznam a něco přidávám, viz úplně dole
Platnost do 30.6.2012

* NUK dětská láhev 300 ml * MAM anti-colic koj. láhev * MAM dudlík * Milton tablety pro sterilizaci lahví a dudlíků * odsávačka mat. mléka Canpol babies * IntiMed- vaginální masážní kuličky pro zpevnění pánevního dna * Teekanne čaj pro těhotné nebo kojící maminky ( 2 kuponky ) * Nivea BAby Nutri sensitive výživné mléko * Nivea Baby Nutri Sensitive SOS krém * Sebamed krém proti opruzeninám ( 2 kuponky ) * Sebamed dětský masážní olej * Sebamed dětský krém extra jemný * Johnson´s baby koupel pro celé tělo * Johnson´s baby tělové mléko intenz.zvlhčující ( 2 kuponky ) * Johnson´s baby olej ( 2 kuponky ) * Johnson´s babyolej s aloe vera ( 2 kuponky ) * Alverde krém proti opruzeninám * Alverde dětský pleť. a koupel. olej * Alverde pečující dětský krém * NUK láhev na učení * NUK ortodontický dudlík ( 2 kuponky ) * Kikko eco kousátko * MAM savička * MAM Soft spoon set set lžiček * Kikko Eco hračka * Alana Premiun Öko pleny ( 3 kuponky ) * Nivea baby krém proti opruzeninám * Sebamed mycí emulze extra jemná * HIP instantní nápoj 200g ( 2 kuponky ) * BEBA pokračovací mléko ( 3 kuponky ) * BEBA H.A. pokračovací mléko ( 2 kuponky ) * Sleva 10% 3D odlévací sada

Platnost do 5.9.2011
BEBA pokračovací mléko ( sleva 25% ) ****Schneekoppe - bezlepkové krekry pikant (sleva 25%)
Colgate dětská zubní pasta od 2 a od 6 let (sleva 25%)
Johnson´s baby krám pro děti 100ml nebo 75ml (sleva 25%)

Platnost do 8.8.2011
SEBAMED dětský ochranný krém proti opruzeninám 100ml (sleva 25%)
Johnson´s baby olej 200ml (sleva 25%)
Nestlé mléčná kaše (sleva 25%)
ORAL-B dětský bateriový kartáček (sleva 25%)****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.11 21:22

Ahoj holky,
tak koukám, že to ani celé nepřečtu. Mám knížky ještě od 7m a dále, kuponků spoustu nevyužitých - UM Beba, Sunar, příkrmy Hami, Sunárek, krémy, plenky Pampers, Babylove, Huggies, gely a aviváže, jogurtový svačinky a tak… písněte SZ kdo co chcete, většinou mi to platí do konce června, ale dalo by se to ještě stihnout poslat a využít.
Zatím ahoj. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.11 21:23

Jo, jinak kdo by měl kuponky na vlhčené ubrousky Babylove, tak dejte echo, vím, že je po nich sháňka, ale náhoda je blbec, třeba na nějaký natrefím :-)
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
25.6.11 19:38

Jinak všimly jste si, že pěkně v Dmku zdražili?? :-(
Jo a je možný, že mají několik různých druhů těch slevových knížeček pro děti???Já třeba od 13ti měsíců neměla vůbec ubrousky Babaylove ani mlíko babylove a kamarádka joo a má klučinu o 3 měsíce staršího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
25.6.11 23:10

A co tam zdražili? 8-o Já tam teď od poslednho mega nákupu nebyla :-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.6.11 11:03

šla jsem pro Lovelu na kuponek a oni ji od 14.6 zdražili o 50Kč!!!! Takže už se to vůbec nevyplatí!!!Stávala 109 - te´d jí mají za 159!!!!!!! A Ubrousky babylove zdražili o 10Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.6.11 11:05
Kristyna+Daník píše: šla jsem pro Lovelu na kuponek a oni ji od 14.6 zdražili o 50Kč!!!! Takže už se to vůbec nevyplatí!!!Stávala 109 - te´d jí mají za 159!!!!!!! A Ubrousky babylove zdražili o 10Kč

hele a k cemu Lovelu?:D v ty ja neperu od 6mesicu:)navic i blbe vypere a ty ubrousky ani jsem si nevsimla, i kdyz onehda jak jsem nakupovala kamaradce pak veci pro mimino litr v prdeli a jen za par veci… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.6.11 11:14

Mon - mě pere Lovela dobře… Tak spíš jsem to kupovala, že vyšely 2 kg za 54 Kč!!!! a používala jsem jí přes zimu,když měl Daník vyrážky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
26.6.11 13:29

Jo jenomže ty ubrousky babylove byly ty tři měsíce pouze v té jejich akci, která není nikde uvedená jen zkrátka trvá vždy tři měsíce. Ptala jsem se tenrkát na to, páč jsem se divila, že jsou levnější. Nebylo to tak třeba i s tou Lovelou? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.6.11 13:32

tak já naopak koukala že ubrousky stojí 114kč.stávaly víc.
Lovela mi nevyprala nic :nevim:
A s knížkama to bude tim že kámoška třeba měla ještě tu starou, která platila do června 2011. nové platí do 2012.záleží jestli jí dostala do konce minulého roku nebo začátkem letošního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
26.6.11 15:23
kosatka píše:
tak já naopak koukala že ubrousky stojí 114kč.stávaly víc.
Lovela mi nevyprala nic :nevim:
A s knížkama to bude tim že kámoška třeba měla ještě tu starou, která platila do června 2011. nové platí do 2012.záleží jestli jí dostala do konce minulého roku nebo začátkem letošního

Ja kupovala min tyden to velke baleni ubrousku za 129,ty tri kusy.20%sleva,tak me vysly na 103,20 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
26.6.11 15:25

Udajně líp pere Batole.Kupujete ho někdo a kde?A co Titan sensitive?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
26.6.11 15:29
Babe007 píše:
Udajně líp pere Batole.Kupujete ho někdo a kde?A co Titan sensitive?

Ján peru v Batole a zatím mi vypral všechno. :-) Kupuju ho v Tescu. :-)

• Citovat
  • Upravit
11513
26.6.11 16:36

Tak měLovela pere a ubrousky jsem kupovala vždycky za 119… a Tu Lovelu taky 109… Co mám kuponky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny