Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zvedava1 píše: Více
Úplně nejlepší je to maso z kostí obírat, když už samo odpadává. A nejen drůbež, ale třeba grilovaný žebra, hovězí nebo vepřový. Tam si ani nedovedu představit, že by to chtěl někdo obrat předem, ale lidi jsou různé.
@Zvedava1 píše: Více
To víš že ano, kost je kost, dá omáčce víc chuti, prsa jsou jalová. Proto na omáčky používám aspoň silny vývar z masa a hlavně kostí.
I na španělské ptáčky, už i guláš podlévam vývarem.
Z grilovaného kuřete, doma i koupeneho, jime jen stehna, teda zadní čtvrtky. Prsa oberu do salátů a tortil. A zbytek, kostru, kůže z prsou, křídla, vyvarim se zeleninou a buď tím podliju pečené, dušené maso, nebo právě kuře na paprice.
Dělám to podobně i když peču v troubě zadní kuřecí čtvrtky. K nim přidám ty korpusy bez prsou. Upeču všechno dohromady, čtvrtky a část výpeku nechám v pekáči na jídlo a upečené korpusy s ostatním výpekem dám vařit.
@Sonmi píše: Více
Tak to já musím nechat opečenou slaninu, špek stranou a kdo chce, ten si dá.
@KalamityJohn píše: Více
To milujeme, muž je v extázi.
Ale nesmí to být v omáčce. A kdyby našel v polévce, ve vývaru kousek kostí, tak se mu udělá nedobre a polévku ani nedojí. i když je polivkovej, polévky sni za den klidně litr a půl, i dva, když mu hodně chutná
@Winter garden píše: Více
Tříletý vnouček to miluje. „Babi upeces kost?“ znamená, že chce upéct kuře. Spucne velké velké stehno, drží v ruce a okusuje. Přílohu nepotřebuje ![]()
@adresa píše: Více
Nikdo není dokonalý. ![]()
Pocem, to mi někdo říkal, že nedají rybu na stole s očima. Hlava musí pryč.
Chápu je. Rybu s očima, aby na mě vyčítavě koukala, to ne ![]()
to je pravda, ale mně by to bylo taky blbý, kdy na mě koukala
…
@Sonmi píše: Více
Já bych kuře na paprice zvládl snad jen z plecka nebo krkovičky…
![]()
Prosím anonym.
Kdo rád nakupuje na rohlíku? nemáte někdo navíc na darování kredit
pomohlo by mi to opravdu hodně jsem v tíživé situaci
psala jsem do skupiny taky…děkuji ![]()
Kdepak, rybí mrtvolky nejíme, jen filety co se snesly odněkud shůry do Rohlíku nebo do rybárny a nebudeš mi to vymlouvat ![]()