2 jména pro holčičku

Anonymní
2.6.26 09:13

2 jmena pro dite

Jak se vam libi spojeni jmen Stella Jasmina?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1575
2.6.26 09:17

Ahojky, Stella je krásné jméno. Naši, bude v Září 13 :D Jasmína, se ke Stelle hodí, tak proč ne. Hlavně že se to líbí vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15857
2.6.26 09:21

Obě jména se mi líbí, každé samostatné, dohromady ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
2.6.26 09:22

Mně přijde hezčí Jasmína Stella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
2.6.26 09:23

Ale jo hodí
Pokud to s příjmením nebude příliš dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5900
2.6.26 09:50

Obě se mi líbí, ale dohromady ne, je to strašně dlouhé, plus ještě příjmení. Stejně jí budete říkat buď Stello nebo Jasmino, tak vyberte to, které se vám líbí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
2.6.26 09:57

Dohromady se mi nelíbí. Dala bych to, které se vám líbí víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
2.6.26 10:02

Dala bych jedno a s druhým počkala na druhé dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9281
2.6.26 10:04

Zní to spolu dobre, ale je to dlouhé. A stejne ji nebudete rikat oběma na střídačku, nebo snad ano? Důvody dvou jmen asi nikdy nepochopím. Je to hezké, nekdy to zní fakt pekne, ale nikdo tak tem detem neříká. Vsichni užívají bud první nebo druhe. Znám. spousty deti se dvěma jmény a nikdo nepoužívá obe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
2.6.26 10:10

Pěkné, ale vadí mi to dvojí s. Jedno jméno bych volila bez s. Špatně se to vyslovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9230
2.6.26 10:30

Strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6603
2.6.26 10:51

Já ty dvě jména dohromady moc nikdy nechápala. K čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
2.6.26 11:24

Vic se mi to libi opacne, Jasmina Stella, ale ani Stella Jasmina neni spatne. Pokud mate dlouhe prijmeni, tak urcite Stella prvni. Jedna synova kamaradka je Stella Grace, taky moc hezke.
Nase deti maji taky dve jmena, zijeme v zemi, kde je to normalni, a bylo by divne prostredni jmeno nemit. Nenechte se tady odradit komentari, ze je druhe jmeno zbytecne, pokud se vam to tak libi, tak ho dejte, Stella Jasmina neni zadne tragedeigh. Mne se treba moc libi, kdyz se da prostredni jmeno po nekom z rodiny, je to takove hezke vyznani ucty, aniz byste diteti primo dali stejne prvni jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9342
2.6.26 11:47

Jména jsou obě krásná, ale samostatně. Stejně ji každý bude říkat jedním jménem + ještě s příjmením to bude mít dost dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3131
2.6.26 12:20

@alynch : tragedeigh, to si musim zapamatovat :potlesk: :mrgreen: :mrgreen:

K puvodnimu dotazu - dohromady se mi.moc nelibi, je to dlouhe a na me to krici „chci byt zajimava“ :nevim: Ale je to jen nejaky muj dojem no. Mam deti se 2 jmeny, ale obe jsou kratka a pomerne „obycejna“ :nevim:
Kazde z nich samostane v pohode, Stella s necim kratkym taky…k Jasmine uz to je pro me trochu moc no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze