Hodně kuponků

• Otevřená skupina

otevřená skupina pro výměnu dm kupónů

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
5.5.11 11:50

Ahoj, mam takovy dotaz…kupony na UM Hami2 600g na obrazku v modre krabici…da se vubec sehnat? U nas v obou Dm nemaji a pani na pokladne mi rekla, ze je mozny, ze prestali dodavat a ze zase zacnou, ale ty kupony mam do konce cervna :nevim: Na zadni strane je napsany, ze v pripade, ze uvedeny zbozi nebude v aktualni nabidce, bude nabidnuta odpovidajici nahrada. Co to znamena? Jakoze bych mohla na ten kupon koupit Hami2 550g ve zluty krabici? :nevim: Jsem z toho jelen :mrgreen: Predem diky za info.
Jo a jeste jsem koukala na stranky Hami a v produktech to modry mliko taky neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
5.5.11 11:55
korana.kora píše:
Ahoj, mam takovy dotaz…kupony na UM Hami2 600g na obrazku v modre krabici…da se vubec sehnat? U nas v obou Dm nemaji a pani na pokladne mi rekla, ze je mozny, ze prestali dodavat a ze zase zacnou, ale ty kupony mam do konce cervna :nevim: Na zadni strane je napsany, ze v pripade, ze uvedeny zbozi nebude v aktualni nabidce, bude nabidnuta odpovidajici nahrada. Co to znamena? Jakoze bych mohla na ten kupon koupit Hami2 550g ve zluty krabici? :nevim: Jsem z toho jelen :mrgreen: Predem diky za info.
Jo a jeste jsem koukala na stranky Hami a v produktech to modry mliko taky neni :nevim:

Ahoj, u nás v DM mi na ten kupon taky paní nechtěla dát to UM, ale vedoucí jí řekla, že když nemají 600g, tak má vydat 550g balení. A myslím, že je jedno v jaké krabici, pokud je na kuponku uvedeno více druhů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
5.5.11 12:05
Bayuska píše:
Ahoj, u nás v DM mi na ten kupon taky paní nechtěla dát to UM, ale vedoucí jí řekla, že když nemají 600g, tak má vydat 550g balení. A myslím, že je jedno v jaké krabici, pokud je na kuponku uvedeno více druhů :think:

Je tam uvedeno vice druhu :think: Tak ja to zkusim pak az pujdu do Dm ukecat. Prece jenom je to stejna sleva, akorat ze na tom „asi“ neexistujicim mliku je o 50g vic :nevim: Navic je napsano, ze bych mela dostat nahradu, kdyz tenhle vyrobek neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
5.5.11 12:15

Sorry za OT, ale Hami je teď v nějaké akci na feedo.cz http://www.feedo.cz/…-2-550g.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
5.5.11 12:17
korana.kora píše:
Bayuska píše:
Ahoj, u nás v DM mi na ten kupon taky paní nechtěla dát to UM, ale vedoucí jí řekla, že když nemají 600g, tak má vydat 550g balení. A myslím, že je jedno v jaké krabici, pokud je na kuponku uvedeno více druhů :think:
Je tam uvedeno vice druhu :think: Tak ja to zkusim pak az pujdu do Dm ukecat. Prece jenom je to stejna sleva, akorat ze na tom „asi“ neexistujicim mliku je o 50g vic :nevim: Navic je napsano, ze bych mela dostat nahradu, kdyz tenhle vyrobek neni…

No právě. Ono dříve to Hami 600g bylo, ale pak začali vyrábět těch 550g, takže ta vedoucí říkala, že je to adekvátní náhrada :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
10.5.11 20:31

Ahoj holky, mám tu většinu kuponů ze slevových knížek pro miminka 0-6 a 7-12 měsíců. Nějaký jsem si vzala, ale všechny UM, jednorázové plenky, ubrousky, kosmetika, kaše, příkrmy… tam jsou. Nechci to všechno vypisovat.

Vyměním za 25% slevu na jeden výrobek nebo pošlu za poštovné.
Piště SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.5.11 10:20

holky, prosím, nevíte některá, zda když použiju nějaký kuponek a pak ještě 20% slevový kupon, zda se to sčítá, ty slevy? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.5.11 10:24
zaju píše:
holky, prosím, nevíte některá, zda když použiju nějaký kuponek a pak ještě 20% slevový kupon, zda se to sčítá, ty slevy? díky

Určitě to jde. Já takhle udělala obrovský nákup asi před 2 týdny, měla jsem kuponky na jednotlivé výrobky a pak ještě 20% na celý nákup. Celková cena nákupu 3,5tis Kč, zaplatila jsem něco přes 2tis Kč :dance: (plíny, UM, kosmetika, skleničky na dovolenou..) Na těch kuponkách je to i napsané - ta 20% sleva se nesmí kombinovat se slevou na CELÝ NÁKUP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.5.11 10:52

hkac, díky :huban: taky mě čeká „obr“ nákup :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
12.5.11 15:55
AnastazieB píše:
Ahoj holky, mám tu většinu kuponů ze slevových knížek pro miminka 0-6 a 7-12 měsíců. Nějaký jsem si vzala, ale všechny UM, jednorázové plenky, ubrousky, kosmetika, kaše, příkrmy… tam jsou. Nechci to všechno vypisovat.Vyměním za 25% slevu na jeden výrobek nebo pošlu za poštovné.
Piště SZ.

Už je to pryč, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
12.5.11 17:30

Nemáte někdo prosím kuponky na plenky, ubrousky a dudlik Mam? :think:
Už jsem některým psala, ale mají vše rozdané, tak se raději ptám tady, ať neotravuju v SZ :wink:
Děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
12.5.11 17:34

A nevíte prosím kolik stojí tyto ubrousky v DMku? http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?… to balení po čtyřech.

Příspěvek upraven 12.05.11 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.5.11 17:34
kamak píše:
Nemáte někdo prosím kuponky na plenky, ubrousky a dudlik Mam? :think:
Už jsem některým psala, ale mají vše rozdané, tak se raději ptám tady, ať neotravuju v SZ :wink:
Děkuji :wink:

Podívej se o stránku zpět, tam je vše, co mám já. Průběžně to aktualizuju, takže bych měla mít vše, co tam je ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.5.11 17:35
kamak píše:
A nevíte prosím kolik stojí tyto ubrousky v DMku? http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?… to balení po čtyřech.Příspěvek upraven 12.05.11 v 17:34

Pokud použiješ slevový kuponek, tak čtyřbalení vyjde na 60Kč (bez kuponku na 120Kč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.5.11 17:40
kamak píše:
A nevíte prosím kolik stojí tyto ubrousky v DMku? http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?… to balení po čtyřech.Příspěvek upraven 12.05.11 v 17:34

S poštovným se Ti to určitě nevyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny