Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kkatarinka píše: Více
Prosim vas, nemam susicků, jak to mam udelat s perinami, staci menit povlaky nebo take deky a polstare to bych mela mit kazdy den jinou deku a polstar?
A cely den byt v rukavicich? Kdyz treba chci varit a saham na nadobi mobil vypinace?? Mam z toho depresi
My jsme meli svrab v lednu v loznicich jsme ani nespali, spali jsme na nafukovackach, taky nemam susicku takze jsem zehlila. A spali jsme pod dekou kterou jsme pak vyprali a i veci co jsme v nich spali tak rano hned do pracky a vecer vyzehlit a oblect bylo to psycho. Mam take deprese do ted. Ted jsme v cervenci byli v Chorvatsku a ja jsem presvedcena, ze jsme si to zase dovezli svedi me vsechno. Ale bez pupinku ke kozni ani nejdu. Je mi vsech co si tim prochazi moc lito.
Ja prave nevim jestli to mam, vsade se pise ze se to chytne jen pri osobnim kontaktu tak to teda nevim kde bych k tomu prisla pred tydnem mi svedili zada a bricho tak jsem si to v noci rozskrabala ted to lecim alpou s hrebickem a pozoruji jestli mam nekde novy pupen dnes jsem vse vystrikala prevlekla desinfikovala sanytolem a necim na roztoce peru a zehlim pockam do pondeli a kdyztak musim nekam na kozni ale nevim kde mne vezmou bez objednani
@Hanistepa dobry den
Prosim vas, mohla byste mi napsat do emailu?
angel. nox12@gmail.com
Dekuji moc Helca
@Nunacek píše: Více
když nemáš pupínky, nemáš ani svrab,
to svědění je psychické
@Anonymní píše: Více
Dobry den potrebuji prosim poradit, kdyz dam veci ktere nemohu prat treba polstare a obleceni ktere nejde prat na 60 st, dam dompytlu zavazi a necham treba 14 dni vtech pytlich bez prani trebajen vystrikat sanytolem na pradlo, staci to na jejich zabiti? Nemam prostory ani mrazak nevim co a jak
Dekuji vsem kdo poradi
@Hanistepa píše: Více
@Hanistepa
Prosim mohu se zeptat jestli ty cervene tecky co jste mela, byl to opravdu jeste svrab?
Jeste bych se rada zeptala ohledne zehleni
Je lepsi zehlit s parou nebo bez
S parou mi prijde ze to zustane vlhke, kdyz to mam dat zase do pytlu
Dekuji za radu
@hanci60 já už to pak nezehlila, neměla jsem na to sílu. Dávala jsem do sušičky a do pračky skoro vše na vyvářku ( kupodivu jsem nic nezničila, ani rifle)
Ja prave nemam susicku tak bud to musim nechat tri dny viset nebo pak zehlit jenze teda nevim jestli bez pary
Ano, momentálně se od května potykame s touto záležitosti. Zřejmě dovezl přítel z ciziny. nejdrive na kožním dostal infectoscab, já se musela jako člen domácnost rovněž namazat. Nepomohlo, po druhé infectoscab, nepomohlo, potřetí permetrin a zrovna doporučení do nemocnice.tam ho 3dny balili do sádry, potom 2 dny aby se vzpamatovala kůže. Doma peru, matrace v igelitu, střídavě chalupa, byť, všechno vyčištěno ozonovym cisticem vzduchu.pred týdnem jsem byla u kožního, že mě svrbi tělo, ani mě neprohledl a to opravdu, dal mi mast na svedeni.. nyní se mi dělají puchýře, svedi celé tělo. v pondělí jdu na jiné kozni. Nervy mám na pochodu.co bude dál nevím. To jsou moje zkušenost se svrabem a i s nezájmem některých doktoru.
Ano, krásně to fungunje.Ale musí to být 2,1% Extreme je poloviční síla než mast, ale jde to právě použít i do auta, na postele, oblečení a postiženou kůži akorát pak hydratovat. Jde to sehnat i na webu na svrab. cz ( nasvrab.cz )