Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
Taky s tim bojujeme a jsem zrala na Bohnice. Trva to dlouho, vraci se to. Ocividne delame nekde chybu. S detmi v puberte se dodrzuji tezko vsechna opatreni. Achjo. Kdy tohle skonci?
to vám doktor napsal tolik infektoscabu za sebou?? já mam doktora evidentne de **la, co mi tvrdi, že se muze 1× za 14 dní, pře to je jed…
Doporučte prosím někdo Mudr. a v Praze a okoli, který je schopen mi pomoct, nebo skončím v nemocnici asi.
Prosím měl jste někdo potom příznaky takové jakoby po vás něco lezlo že to nebylo už takové svedeni ale spíš toto?
Já jsem si něco nechala napsat od kožní a něco od obvodní doktorky.. mě už to bylo tenkrát úplně jedno. Hlavně jsem to chtěla mít pryč
Muzu se zeptat, ta znicena kuze, jak se to projevovalo, jak jste poznala, ze uz to neni ono? My jsme tri tydny po poslednim preleceni a porad nam vyskakuji ruzne pupinky, mame i ruzne zatmaveni takove fleky a kuze nas se synem pali. Tak nevim jestli se to nevraci.
@Nunacek no synovi se rozjel trochu atopický ekzém. Jednou za týden jsem mu to musela mazat kortikoidy. Hodně se ještě škrábal minimálně měsíc, myslím ale že i víc.
Pupínky se mi taky dělaly. Ale bylo to spíše takové, že se udělaly a druhý den už tam nebyly.
Ahoj anonymní.. ano je to na zblazneni, já tenkrát myslela že se toho snad nezbavíme..
Kůži nám to narušilo hodně. Ale hlavně že to bylo pryč.
Po dvou kůrách infectoscabu se to pořád vracelo.
Pak jsme udělali to že první den infectoscab, pan tři dny sirná mast a pak zase infectoscab. Pak teprve to všechno umýt ze sebe.
Všechny hadry vyhazet na mráz, nechat to tam v pytlích klidně 14 dní. Já používala spreje ze zverimexu, které obsahují permethrin. Stříkala jsem si to i do vlasů. Prostě už fakt zoufalství..
Zkuste pročíst zpět stránky, napsala jsem sem hodně rad