Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A na jak douho jste odjeli? A to po kure? kdyz jste to zvladli pred tim, zvladnete to znova, bojuj ![]()
A mate to vsichni? Nebo u koho se to projevilo jako prvni… mrzi me to, toto clovek nepreje ani nejhorsimu nepriteli.
Mě to tenkrát stalo malem psychické zdraví. Prostě ta myšlenka že máme svrab a všechno to okolo čištění dezinfikovani. ted to vypadá že to má jen dcera no. odjeli jsme po kuře. Umyli jsme se prevlikly do čistého v pytlů jsem pro nás měla nachystané čisté věci sebou a vrátili jsme se snad za 6 dní domu a ještě jsme doma bouchly nějakou tu bombu proti roztocum a tak než jsme odjeli:Dja nevím…tak zvládneme se vylecit ale za jak dlouho to zase bude.. a hlavně co když se to zase vrátí znovu ![]()
Zvladli jste to pred tim, tak to zvladnete i ted, zkus udelat vse jako pred tim a kdyz to fungovalo pred tim, tak to bude fungovat i ted neboj, to zvladnete..
Fakt? To je dobre, kdyz Vas tak vydesila, tak aspon tam nebudete muset vickrat…
@Anonymní píše: Více
Oni jsou teď ty svine ale nějaké odolné a člověk je rád když po několika zopakování pomůže mast na predpis:(
@Nunacek píše: Více
To ano ale jsem ráda že hned při prvních příznacích nám dala léčbu. oni doktoři většinou otáleji a pak to mají doma už všichni ![]()
To sice jo, ale zase ze si neni jista, to je fakt silene, kdyz uz ani doktor to nepozna, tak pak nekomu ver, ze to nemas…
@Nunacek píše: Více
To je hrozny psycho no..pak člověk ani Teda nemá jistotu zda je vyleceny. a co vy jak to s vámi vypadá?
No nic moc, ja si furt myslim, ze to mame, me furt vsechno svedi, kuze me i pali, syna to same, manzelovy se delaji vsude mozne pupinky, ale ten furt dela, ze je vse ok, no ja nevim. A co vy jak valcite uz jste namazani???
A jak dlouho jste teď po posledním mazáním? kolikrát a čím jste se už mazali? a vy máte i malé děti? a měly jste to všichni? no manžel který to jediný neměl, ale musel se vždy mazat s námi tak po druhém mazání se mu také začali dělat pupinky takové a já histericka že to chytil taky tak sme se mazali znovu a znovu a pak na kontrole paní doktorka na něj koukala kukatkem a rika no ale tohle svrab není to má exem s těch masti tak dostal něco na to a hned byl lepší. Ale já stejně nevěřila a fakt dlouho si myslela že to porad máme..ono to je pro tu ženskou extrémně náročné na psychiku a kdo si tím neprošel nepochopí. nemate možnost nějak odjet na pár dní? třeba naposledy se namazat a prichystat si vše čisté a ten byt prostě na par dni opustit.my když odjeli teď už vím že jsme to neměli ikdyz prostě nějaké dojezdy tam byli a člověk z toho jancil stále ale tohle mi opravdu psychicky pomohlo.
No my se včera namazali děti jsou už vykoupane převlečene a mám v plánu je namazat tím infectoscabem i dnes ještě. peru, susim stříkam, balkon opět plnej pytlů teď už vím že vylecit se z toho dá a ta psychika si prostě s tím člověkem hraje protože i po úspěšném vyleceni prostě příznaky ještě nějakou dobu přetrvávají. Já mám teď psycho z toho že to chytla podruhé a zase nevím odkud.
Mému synovi kdysi velmi pomohl Tea tree olejicek.