Hodně zlobivé miminko

10
21.12.14 19:06

hodně zlobivé miminko

Ahojte maminky potřebuji nutně velkou radu. Moje malé miminko kterému je skoro pět měsíců strašně moc zlobí začala jsem s příkrmy a pořád knourá a někdy pláče. Musím ho nosit s pokoje do pokoje. je nespokojené nevim us co dal. kojim ho ale jen v noci a nekdy pres den mliko uz moc pres den nechcce a nekdy i blinka. nevim co stim mam prvni miminko a fakt newim kdyz prestanu s prikrmi pk sice neco bude okej ale zase bude mit hlat. PROSIM o velkou radu. PORAD TLACI ALE ONO NIC MUSIM MU PORAD DAVAT TEPLOMER NEKDY AZ 3 DENNE PROTOZE PLACE A PLACE MA ZACPU NEWIM CO MU DAVAT DAVAM MU PRESNIDAVKY OD UKONCENEHO 4 MESICE HELLO ZNACKY HAMANKY JSEM DAVALA ALE TO BYLA KATASTROFA. NEKDY BRAMBORY ROZMACKANE. STAVICKY OD HIPP. VIC MNE NENAPADA MOC DEKUJI ZA RADU JSEM ZOUFALA. CHTELA BYCH SE ZBAVIT TEPLOMERU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
21.12.14 19:11

Zlobivé miminko 8o vy nechodíte k lékařce? Určitě ti poradí. Internet je rad taky plný. Uvař třeba dýni, do brambor přidej olej nebo máslo. Přeslazené kupované ovocné přesnídávky asi nebudou nejvhodnější první příkrm. A pokud má tak málo kojení, klidně bych ještě zavedla UM. Nějak nechápu co teda jí? Možná má prostě jen hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
21.12.14 19:14

Přibírá na váze? Roste? Kolik plen denně počůrá? Podle popisu mi připadá hladové, přes den je na UM? Určitě dál kojit i přes den nebo dávat UM, u takhle malého miminka jsou příkrmy ještě jako doplněk k mléku, ne hlavní složka stravy. Jinak k bramborům mrkev, petržel nebo další zeleninu, internet je toho plný (i tady emimino). Jestli je přes den jen na přesnídávkách, tak se nedivím, že stále pláče - má pravděpodobně prostě hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
21.12.14 19:15

Já dávala na zácpu šestkovou šťávu, do mléka probiotika (ale já nekojila). A tohle nám pomohlo na zácpu vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.12.14 19:17

Tvoje miminko ale prece nezlobi! Tvoje miminko ma zacpu a musi ho dost bolet brisko a proto place. Porad se s doktorkou co s tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
21.12.14 19:18

Dcera se mi jako mimino zabetonovala borůvkovou přesnídávkou. Ale strašně, řešila to doktorka přes psyllium, čípky a pak by nastoupila razantnější metoda. Nu, ale zabralo psyllium. Určitě ale více mléka, klidně UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
21.12.14 19:19

Ale určitě, jak píšou holky, nejdřív dát do hromady jídlo. Přes den bych dávala ještě mléko. Příkrmy nemají být hlavní složkou v jídelníčku 5měsíčního mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
21.12.14 19:19

Petimesicni by nelo vicemene byt stale na mliku, prikrm tak jeden, ne?
Kolik a ceho prikrmujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.12.14 19:20

Tak to ja mam trosku jiny problem… Holky kolik ml caje a kolik ml mm by melo vypit 14ti denni miminko… Mam asi trosku nenasytu porad by pila pupik ma nafoukly, pribira normalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
21.12.14 19:21

@kacka024 pokud kojis tak zadny caj

Příspěvek upraven 21.12.14 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15222
21.12.14 19:22

@katrinnka miminko není zlobivé!!! proč nekojíš víc? Koj i přes den, s příkrmem není kam spěchat. Pokud bolí bříško, zkus nějaké kapky. Je normální, že miminko v tomhle věku chce chovat a nějakou zàbavu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.12.14 19:23

Kojim cca po 2 hodinach ve dne i v noci… Obcas chce i casteji. Jsem nezkusena omlouvam se za asi dost blby dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.12.14 19:24

@pikola kdyz nedam caj tak by byla prisata porad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.12.14 19:25

Pětiměsíčnímu bych rozhodně nedávala brambory a taky dávat mu třikrát denně teploměr do zadečku je hrůza! Jídelníček konzultuj s lékařkou, podle mě je mu špatně z těch tvých experimentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
21.12.14 19:26

@katrinnka Taky si myslím, že takhle malé miminko by mělo být hlavně na mléku, i když třeba umělém. A příkrm zkoušet jeden za den. A určitě nezlobí, spíš se trápí a neumí to dát jinak najevo než pláčem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí