Hodnocení šatů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
20.7.15 19:58

@jdukolem Nad tím, že je stejně brzy budu mít jak tílko jsem už taky přemýšlela :-) Ale můj problém je, že mám problém na sebe sehnat kalhoty, takže nosím pořád jen šaty… a takové ty šaty, které jsou volné přes břicho se mi zdá, že mě rozšiřují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.7.15 19:58

Puntikaty dobry, nevim teda jak to vypada z profilu. Souhlasim, ze to chce ozivit necim cervenym.

Minisaty za me hrozny. Ale za me teda i jako netehotna, leda na extra supr vysportovane postave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
20.7.15 20:07

Puntikovane saty od zakladatelky se mi libi, ale ty druhe hruza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.7.15 20:13
@Odet píše:
@jdukolem Nad tím, že je stejně brzy budu mít jak tílko jsem už taky přemýšlela :-) Ale můj problém je, že mám problém na sebe sehnat kalhoty, takže nosím pořád jen šaty… a takové ty šaty, které jsou volné přes břicho se mi zdá, že mě rozšiřují…

tak zkus něco jako tuniku a legíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
20.7.15 20:13

@Odet hezký ale na mě už moooc krátký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
20.7.15 20:18

@Odet k těhotné vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.7.15 20:23

@Odet mě se šaty na tobě líbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.7.15 20:25

@jdukolem leginy mam doma jedny, 3/4… ale jiný kalhoty už neobleču… hold asi budu muset vyměnit šatník :D Nějak jsem si furt říkala dobrý, dobrý… a najednou se břicho vyvalilo :D a to ještě nejsem ani v půlce těhotenství :nevim: zima bude krušná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.7.15 20:25
@krakatice píše:
Paráda, za mě doplnit letní klobouk se širokou krempou, nehty na červeno a krvavě červenou rtěnku a bude to dokonalý! Příspěvek upraven 20.07.15 v 19:26

no jo fotky hezký což o to ale rozdíl je v tom, že postovaným dámám jsou ty šaty akorát, kdežto u zakladatelky jsou prostě těsné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
20.7.15 20:26

Zakladatelko ty saty ti vubec nelichoti ja bych je nenosila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.7.15 20:26
@Odet píše:
@jdukolem leginy mam doma jedny, 3/4… ale jiný kalhoty už neobleču… hold asi budu muset vyměnit šatník :D Nějak jsem si furt říkala dobrý, dobrý… a najednou se břicho vyvalilo :D a to ještě nejsem ani v půlce těhotenství :nevim: zima bude krušná

no počkej tak na 40 týden.. to budou i „krtkový“ džíny dobrý 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.7.15 20:29

@jdukolem tak na ty se vůbec netěším :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.7.15 20:34
@Odet píše:
@jdukolem tak na ty se vůbec netěším :P
:mrgreen: to není o těšení.. ale v dnešní době se dá chodit i jinak než v „krtkách“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
20.7.15 20:42

@Odet tyhle šaty se mi fakt nelíbí, působí to na mně lacině, ale tak je to otázka osobního vkusu. Zkracovat se budou určitě se vzrůstajícím bříškem. Mají spoustu hezkých šatů, klidně i se zvýrazněným těhotenským bříškem. Mně se líbí zavinovací šaty, v těhotenství se dost přizpůsobí. na zimu jsem měla silnější a kozačky k tomu, tak jsem i odkráčela k porodu. „Krtky“ by byla moje smrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.7.15 20:47

A co chces slyset? spodni pradlo si kup tak o dve cisla vetsi, at tam nejou videt ty faldy. nemas zadny pas, takze bych volila jiny strih, kadernika, tmave vlasy ti neslusi a v kombinaci s mastnym oblicejem a tmavou barvou satu to je sebevrazda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková