Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@jdukolem Nad tím, že je stejně brzy budu mít jak tílko jsem už taky přemýšlela
Ale můj problém je, že mám problém na sebe sehnat kalhoty, takže nosím pořád jen šaty… a takové ty šaty, které jsou volné přes břicho se mi zdá, že mě rozšiřují…
Puntikaty dobry, nevim teda jak to vypada z profilu. Souhlasim, ze to chce ozivit necim cervenym.
Minisaty za me hrozny. Ale za me teda i jako netehotna, leda na extra supr vysportovane postave.
Puntikovane saty od zakladatelky se mi libi, ale ty druhe hruza ![]()
@Odet píše:
@jdukolem Nad tím, že je stejně brzy budu mít jak tílko jsem už taky přemýšlelaAle můj problém je, že mám problém na sebe sehnat kalhoty, takže nosím pořád jen šaty… a takové ty šaty, které jsou volné přes břicho se mi zdá, že mě rozšiřují…
tak zkus něco jako tuniku a legíny?
@jdukolem leginy mam doma jedny, 3/4… ale jiný kalhoty už neobleču… hold asi budu muset vyměnit šatník
Nějak jsem si furt říkala dobrý, dobrý… a najednou se břicho vyvalilo
a to ještě nejsem ani v půlce těhotenství
zima bude krušná
@krakatice píše:
Paráda, za mě doplnit letní klobouk se širokou krempou, nehty na červeno a krvavě červenou rtěnku a bude to dokonalý!![]()
Příspěvek upraven 20.07.15 v 19:26
no jo fotky hezký což o to ale rozdíl je v tom, že postovaným dámám jsou ty šaty akorát, kdežto u zakladatelky jsou prostě těsné
@Odet píše:
@jdukolem leginy mam doma jedny, 3/4… ale jiný kalhoty už neobleču… hold asi budu muset vyměnit šatníkNějak jsem si furt říkala dobrý, dobrý… a najednou se břicho vyvalilo
a to ještě nejsem ani v půlce těhotenství
zima bude krušná
no počkej tak na 40 týden.. to budou i „krtkový“ džíny dobrý
![]()
@Odet píše:
@jdukolem tak na ty se vůbec netěším
@Odet tyhle šaty se mi fakt nelíbí, působí to na mně lacině, ale tak je to otázka osobního vkusu. Zkracovat se budou určitě se vzrůstajícím bříškem. Mají spoustu hezkých šatů, klidně i se zvýrazněným těhotenským bříškem. Mně se líbí zavinovací šaty, v těhotenství se dost přizpůsobí. na zimu jsem měla silnější a kozačky k tomu, tak jsem i odkráčela k porodu. „Krtky“ by byla moje smrt
A co chces slyset? spodni pradlo si kup tak o dve cisla vetsi, at tam nejou videt ty faldy. nemas zadny pas, takze bych volila jiny strih, kadernika, tmave vlasy ti neslusi a v kombinaci s mastnym oblicejem a tmavou barvou satu to je sebevrazda.