Hodnocení šatů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
20.7.15 21:58

@Moise jojo máme malou koupelnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
20.7.15 21:59
@Odet píše:
Tak koukám, že jste mi moje oblíbené šatičky pěkně zkritizovaly :-) Ale máte asi pravdu, do práce bych si je taky nevzala, protože by mi nejspíš vedoucí nadala, co to mám na sobě :-))) Asi nejvyšší čas je uožit na nějaký „pátek“ do skříně :-)Tady jsem si koupila šaty pro těhotné, ale nevím proč, nějak si na ten střih nemůžu zvyknout :( Si v tom připadám hrozně „těhotně a tlustě“,,… Co říkáte na tyhle?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.7.15 21:59
@Odet píše:
Tak koukám, že jste mi moje oblíbené šatičky pěkně zkritizovaly :-) Ale máte asi pravdu, do práce bych si je taky nevzala, protože by mi nejspíš vedoucí nadala, co to mám na sobě :-))) Asi nejvyšší čas je uožit na nějaký „pátek“ do skříně :-)Tady jsem si koupila šaty pro těhotné, ale nevím proč, nějak si na ten střih nemůžu zvyknout :( Si v tom připadám hrozně „těhotně a tlustě“,,… Co říkáte na tyhle?

no a budeš pořád těhotnější a těhotnější…tyhle šaty ti sluší víc.. jen je doplnit nějakou barvou - je léto tak proč se bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.7.15 22:03

@jdukolem Tak jasně :-) já se nebojim, jsem to jen blýskla narychlo ve vaně :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
20.7.15 22:04

Zakladatelko-saty s vhodnym spodnim pradlem a doplnky super :pankac:
odet- ty zvireci saty bych si nevzala ani jako netehotna. pusobi hodne lacine. ty druhe jsou lepsi. cerne, bezove, zlate doplnky a bude to thumbs up

• Citovat
  • Upravit
49159
20.7.15 22:05
@Odet píše:
@jdukolem Tak jasně :-) já se nebojim, jsem to jen blýskla narychlo ve vaně :DDD
:mrgreen: jo to mě pobavilo :palec:
hele tyhle vzdušný střihy jsou prima a tím že máš štíhlé paže i nohy rozhodně nevypadáš jako hrošík..čili v klidu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
20.7.15 22:08

@Odet
tyhle jsou asi o 1000% lepší než ta zvířena :lol:. Jdou ti dobře, žádnej neforemnej žok nebo velryba, na doplňcích se můžeš vyřádit, foto z vany :mrgreen: trochu zkresluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.7.15 22:11

@jdukolem no joo, právě já na takové volné věci nejsem zvyklá :D a teď jsem je začla postupně nakupovat,… právě jediné co jsem včera vytáhla byly tyto šedé šaty… proto jsem je měla po ruce na focení :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
20.7.15 22:16
@Odet píše:

No nevím tyhle se mi teda už vůbec nelíbí, a takový střih přímo nesnáším. :mrgreen: Ani jako těhotná jsem je nikdy nenosila a nevím proč by měla vypadat ještě víc těhotněji než jsi… SIce ty první taky nebyly uplně vhodné, působily dost lacině, ale tohle bych na sebe nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
20.7.15 22:22

Tohle se líbí mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
20.7.15 23:09
@Odet píše:
Snad zakladatelce nebude vadit, když se taky přidám… Holky jsem 18 + 3 a už se mi pomalu začíná ukazovat břicho, co myslíte tyto minišaty, pro těhotnou? Stále je nosím, jsou to moje nejmilejší… ale nerada bych někoho pohoršila :DD Jsou hodně pružné tak si myslím, že se do nich vlezu ještě dlouho :)

Jako těhotná bych si tohle na sebe nevzala, ani teda jako netěhotná, ale jako těhotná bych si v tom připadla jako těhotná lehká děva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.7.15 23:47
@brulinka píše:
Tohle se líbí mě.

ty první bílé se mi vůbec nelíbí a na těhotnou se nehodí, protože pod ně nejde vzít podprda a v těhotenství - jak je známo teče mlezivo a prsa rostou - potřebují podporu

Příspěvek upraven 20.07.15 v 23:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
20.7.15 23:48

@Jarýsek87 Mám je taky a docela ráda je nosím. Dělaj moc pěknou postavu…

Ale! V tvém případě se úplně ztrácí to, co je na nich tak zajímavý: zvýrazněný pas + splývavá, lehce rozevlátá sukně. V pase ti to dost pne a ta sukně následkem toho jen tak unaveně visí. Pro tvoji postavu by byl lepší spíš empírový střih, protože tohle akorát upoutává pozoronost na širší pas (látka je na té fotce tak napnutá, až skoro místy prosvítá).

Takže asi tak. Šaty pěkný, ale je potřeba je navlíknout na trochu subtilnější postavu, jinak můžou dělat nositelku zbytečně starší.

A nebo to ještě něčím přepásat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.7.15 17:16

@Jarýsek87 šaty se mi moc líbí, akorát je opravdu vidět, že jsou těsnější. Můžu se zeptat, kde jste je koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
21.7.15 21:14
@jdukolem píše:
ty první bílé se mi vůbec nelíbí a na těhotnou se nehodí, protože pod ně nejde vzít podprda a v těhotenství - jak je známo teče mlezivo a prsa rostou - potřebují podporuPříspěvek upraven 20.07.15 v 23:52

Tak mě prsa nerostly a mlezivo neteklo.. Chodila jsem v podobných šatech a podrpsenku jsem měla bez ramínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková