Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Paráda, za mě doplnit letní klobouk se širokou krempou, nehty na červeno a krvavě červenou rtěnku a bude to dokonalý!

Příspěvek upraven 20.07.15 v 19:26
@Jarýsek87 Tak jako do práce bych si je klidně vzala, celkem hezký, ale ty v nich vypadáš, že nemáš žádný pas… já bych k nim třeba zvolila ještě nějaký červený pásek na oživení… ale puntíky - supr ![]()
Za mě neutrál - ani neurazí ani neuchvátí. Jinak myslím, že by byla lepší délka lehce nad kolínko.
@Jarýsek87 píše:
Můžu poprosit o Váš názor?
hezké ale jsou ti malé.. počkala bych než zhubneš tak 5-6kg…a nebo pořídila větší
pokud je chceš nosit tak červený tenký pásek a nějaké červené sandálky náramek prostě něco co upoutá zrak a nebude tak bít do očí, že je to těsné ![]()
@lamicina píše:
Za mě neutrál - ani neurazí ani neuchvátí. Jinak myslím, že by byla lepší délka lehce nad kolínko. [/citace
taky bych je zkratila nad kolena.Příspěvek upraven 20.07.15 v 19:28
Pas bych moc nezvýrazňovala, tenký pásek zvýrazní totiž plnost (u sebe tomu říkám špeky
), spíš bych odpoutala pozornost výraznými doplňky. Dá se s tím ještě určitě vyhrát.
Snad zakladatelce nebude vadit, když se taky přidám… Holky jsem 18 + 3 a už se mi pomalu začíná ukazovat břicho, co myslíte tyto minišaty, pro těhotnou? Stále je nosím, jsou to moje nejmilejší… ale nerada bych někoho pohoršila
Jsou hodně pružné tak si myslím, že se do nich vlezu ještě dlouho ![]()
@Odet píše:
Snad zakladatelce nebude vadit, když se taky přidám… Holky jsem 18 + 3 a už se mi pomalu začíná ukazovat břicho, co myslíte tyto minišaty, pro těhotnou? Stále je nosím, jsou to moje nejmilejší… ale nerada bych někoho pohoršilaJsou hodně pružné tak si myslím, že se do nich vlezu ještě dlouho
mě osobně se na těhotných líbí spíš vzdušné lehké oblečení, ale pokud je ti v tom pohodlně tak za mě pozor na to, aby se ti se zvětšujícím bříškem nezačaly šaty zkracovat vzadu a nelezl ti zadek ![]()