Hodnocení šatů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
20.7.15 20:49

NE! ani jedny..zakladatelko kup si větší velikost a ty druhé? Hrůůůza! Hodně laciné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
20.7.15 20:49

Odet - to je u mě „kurví kroj“, promiň, ale za mě NE, jsou otřesné, vulgární pro těhotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
20.7.15 20:50

A já si zase myslím, že zakladatelka vypadá v pohodě, přijde mi v těch šatech hezká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148971
20.7.15 20:56
@Klementyna píše:
A já si zase myslím, že zakladatelka vypadá v pohodě, přijde mi v těch šatech hezká :)

Jė konečně někdo :mrgreen: mě to přijde podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
20.7.15 21:08

@Klementyna @Anna766 já si taky nemyslím, že by to byla nějaká hrůza, upravit vlasy, nalíčit, nějaké doplňky a bude to taky vypadat jinak.
Minišaty za mě rozhodně ne a už vůbec ne pro těhotnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
20.7.15 21:17

@Jarýsek87 mě se v šatech líbíš. Neumím podle fotky posoudit zda ti jsou doopravdy malé, mě to ale nepřijde. Myslím, že se k tvojí postavě hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
20.7.15 21:19

@Odet ty tvoje šaty se mi vůbec nelíbí.

Jinak na pěknou postavu i v těhotenství, by se mi líbily upnuté šaty, ale s nabíráním přes bříško, takže je to na něj už připravené a myslím, že nemusí být úplně mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
20.7.15 21:23

Zakladatelko, šaty Ti vůbec nesedí, vlastně je to jako celek dost strašný, podle všeho jsi mladá holka, na té fotce bych Ti hádala klidně 35-40 let…Šaty větší velikosti, nad kolena, dobře sedící/skrývající břicho, k t tomu kadeřník/kosmetička, aby Ti poradili a hlavně pěkné boty, ono „na boso“ taky tomu všemu moc nepřidá. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.7.15 21:23
@AninaEli píše:
@Jarýsek87 mě se v šatech líbíš. Neumím podle fotky posoudit zda ti jsou doopravdy malé, mě to ale nepřijde. Myslím, že se k tvojí postavě hodí.

nevidíš faldíky? podívej se na pravý bok a na pas vpravo a na stín za Jarýskem.. i ten je zvlněný - prostě ty faldíky tam jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
20.7.15 21:29
@jdukolem píše:
nevidíš faldíky? podívej se na pravý bok a na pas vpravo a na stín za Jarýskem.. i ten je zvlněný - prostě ty faldíky tam jsou

no tak jo, jsou dost upnutý, což asi při silné postavě není dobré. Mě by to vadilo i když nemám faldy.
Ale stejně se mi ty šaty na Jarýsek líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
20.7.15 21:31

Za mě taky ne. Tenhle střih šatů je vlastně vhodný jen pro těhotné, protože i netěhotná v nich vypadá hoodně těhotná. A přepásat nejdou protože mají šev pod prsy a když se dá pásek na pas, tak se to přes něj začne krčit a ještě to vypadá blbě. Znám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.7.15 21:54

Tak koukám, že jste mi moje oblíbené šatičky pěkně zkritizovaly :-) Ale máte asi pravdu, do práce bych si je taky nevzala, protože by mi nejspíš vedoucí nadala, co to mám na sobě :-))) Asi nejvyšší čas je uožit na nějaký „pátek“ do skříně :-)

Tady jsem si koupila šaty pro těhotné, ale nevím proč, nějak si na ten střih nemůžu zvyknout :( Si v tom připadám hrozně „těhotně a tlustě“,,… Co říkáte na tyhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
20.7.15 21:55

@Odet a jsi těhotná? pokud ano, pak vypadají…vhodně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
20.7.15 21:57

@Odet ty stojíš ve vaně? 8o :lol: :mrgreen: Tak klasický těhotenský střih, jako těhotná asi nebudeš působit úplně štíhle, že :lol: Akorát na můj vkus by mohli být veselejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.7.15 21:57

@dendule4 to jsem, ale v těch šatěch si připadám, jak kdybych čekala paterčata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková