Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
NE! ani jedny..zakladatelko kup si větší velikost a ty druhé? Hrůůůza! Hodně laciné…
Odet - to je u mě „kurví kroj“, promiň, ale za mě NE, jsou otřesné, vulgární pro těhotnou.
A já si zase myslím, že zakladatelka vypadá v pohodě, přijde mi v těch šatech hezká ![]()
@Klementyna píše:
A já si zase myslím, že zakladatelka vypadá v pohodě, přijde mi v těch šatech hezká
Jė konečně někdo
mě to přijde podobně.
@Klementyna @Anna766 já si taky nemyslím, že by to byla nějaká hrůza, upravit vlasy, nalíčit, nějaké doplňky a bude to taky vypadat jinak.
Minišaty za mě rozhodně ne a už vůbec ne pro těhotnou
@Jarýsek87 mě se v šatech líbíš. Neumím podle fotky posoudit zda ti jsou doopravdy malé, mě to ale nepřijde. Myslím, že se k tvojí postavě hodí.
@Odet ty tvoje šaty se mi vůbec nelíbí.
Jinak na pěknou postavu i v těhotenství, by se mi líbily upnuté šaty, ale s nabíráním přes bříško, takže je to na něj už připravené a myslím, že nemusí být úplně mini.
Zakladatelko, šaty Ti vůbec nesedí, vlastně je to jako celek dost strašný, podle všeho jsi mladá holka, na té fotce bych Ti hádala klidně 35-40 let…Šaty větší velikosti, nad kolena, dobře sedící/skrývající břicho, k t tomu kadeřník/kosmetička, aby Ti poradili a hlavně pěkné boty, ono „na boso“ taky tomu všemu moc nepřidá. Držím palce ![]()
@AninaEli píše:
@Jarýsek87 mě se v šatech líbíš. Neumím podle fotky posoudit zda ti jsou doopravdy malé, mě to ale nepřijde. Myslím, že se k tvojí postavě hodí.
nevidíš faldíky? podívej se na pravý bok a na pas vpravo a na stín za Jarýskem.. i ten je zvlněný - prostě ty faldíky tam jsou
@jdukolem píše:
nevidíš faldíky? podívej se na pravý bok a na pas vpravo a na stín za Jarýskem.. i ten je zvlněný - prostě ty faldíky tam jsou
no tak jo, jsou dost upnutý, což asi při silné postavě není dobré. Mě by to vadilo i když nemám faldy.
Ale stejně se mi ty šaty na Jarýsek líbí.
Za mě taky ne. Tenhle střih šatů je vlastně vhodný jen pro těhotné, protože i netěhotná v nich vypadá hoodně těhotná. A přepásat nejdou protože mají šev pod prsy a když se dá pásek na pas, tak se to přes něj začne krčit a ještě to vypadá blbě. Znám ![]()
Tak koukám, že jste mi moje oblíbené šatičky pěkně zkritizovaly
Ale máte asi pravdu, do práce bych si je taky nevzala, protože by mi nejspíš vedoucí nadala, co to mám na sobě
Asi nejvyšší čas je uožit na nějaký „pátek“ do skříně ![]()
Tady jsem si koupila šaty pro těhotné, ale nevím proč, nějak si na ten střih nemůžu zvyknout
Si v tom připadám hrozně „těhotně a tlustě“,,… Co říkáte na tyhle?
@Odet ty stojíš ve vaně?
Tak klasický těhotenský střih, jako těhotná asi nebudeš působit úplně štíhle, že
Akorát na můj vkus by mohli být veselejší
@dendule4 to jsem, ale v těch šatěch si připadám, jak kdybych čekala paterčata ![]()