Jaký vršek k těmto společenským šatům?

1568
18.7.15 12:49

Jaký vršek k těmto společenským šatům?

Moc vás zdravím a mám obrovskou prosbu. Za 14 dní jdeme na svatbu a v mém šatníku samozřejmě není nic co by se na tuto příležitost hodilo :) Vybrala jsem si tyto šaty a teď vůbec nevím jaký zvolit vršek. Nebo spíš v jaké barvě. Viděla bych to asi na nějaké bolerko nebo sáčko nebo mě napadl nějaký dlouhý šál. Po dvou porodech se cítím nejlépe v černé, ale přeci jen jdu na svatbu a ne pohřeb. Jakou barvu vršku mám zvolit prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
18.7.15 12:55

Saty jsou krásný, odkud je máš?:)
Jinak bych volila určitě bolerko v „saténu“.. Buď béžové nebo šedé/stříbrné.. A stejně tak i botky a psaníčko.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
18.7.15 13:02

Podle mne zvolit sacko, ktere vyuzijes i pozdeji. Bolerko je pro mne v tomto pripade jako pest na oko ;).

• Citovat
  • Upravit
1568
18.7.15 13:08

Šaty jsou z Bonprixu :) Takže nějaké takové bolerko by bylo špatně? Radši sáčko? A barvu tedy světlou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.7.15 13:10

Já osobě bych tyto šaty na svatbu nevolila.. Protože posle mě jedíné co se k tomu nejvíce hodí je černé sako.. A na svatbu jít skoro celá v černém.. To není dobré.. :) Ale když už bys chtěla tyto šaty tak asi nějaké světlé sako.. Rozhodně ne bolérko.. A myslím že možná ani nic z toho nebudeš potřebovat.. Poslední dobou je teplo a todle nebude nutné.. Teda pokud nemáš tlusté ruce jako já.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
18.7.15 13:12

@rozarkaa jej,strasna skoda na to neco hazet…ma snad byt i teplo, tak bych uz nic nedavala. Bolerko V ZADNYM pripade, teda pokud je ti pod 50let:).
Ale jinak ty sacka z fotky jsou ok k tem satum, ale zajimavejsi by byl urco lehky „sal“ :palec:. Ale jsou tak kraasny, ze bych fakt navrh nic nedavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
18.7.15 13:15

@rozarkaa Nic, ten krajkový vršek je právě to nejkrásnější.
Max nějaký šál, jednoduchý, hladký, tenký, v barvě šatů - ta nebo ta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
18.7.15 13:18

Právě jak jsem sem dávala ty tři fotky, tak je to psané jako bolerko. Je to tedy spíš něco mezi sakem a bolerkem :))) Mám právě problém se silnými pažemi a tak bych se cítila líp, kdybych přes ně něco měla. Ale jestli bude takhle.. musím je pořádně opálit, aby vypadaly líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
18.7.15 13:21

@rozarkaa opal se nebo si kup samoopalovak :palec: nic na to nedavej!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
18.7.15 13:27

A kdybych si pro jistotu vzala ten šál (svatba bude hodinu v kostele a tam bývá chladno) jaký materiál zvolit? A zůstat tedy u barvy šatů? A jakou barvu bot a psaníčka? To mohu zůstat u černé?

Omlouvám se za milion dotazů :) Ale móda nebyla nikdy můj koníček a když už jsem sehnala tak pěkné šaty, tak bych to nerada „zabila“ třeba barvou bot :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
18.7.15 13:30

Tak můžeš tam vloudit ještě jednu barvu, třeba.
Záleží třeba, jaký máš vlasy, doplňky.
Jestli jsi třeba zrzka, jestli máš doplňky zlaté, stříbrné, tyrkysové, český granát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
18.7.15 13:31

@rozarkaa ja mam dost tlusty paze i oproti telu, celkove mi pridavaji hodne navic, takze osobne bych si vzala to cerne bolerko a citila bych se v tom nejlip, jasne ze to asi podle trendu neni asi nejlepsi volba. Urcite bych ale nezkousela jinou barvu fialove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
18.7.15 13:36

@Opicová Jsem bruneta a doplňky budou stříbrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
18.7.15 13:37

Záleži na tom, jestli chceš univerzální kousek, pak bych šla klidně do klasického vypasovaného černého sáčka, velmi pravděpodobně bude hic, takže ho moc nevyužiješ v den D (navíc šaty je škoda schovávat) a máš kousek, který je nesmrtelný, do šatníku prakticky k čemukoliv. Boty klidně šedá/stříbrná (opět využiješ k tmavému outfitu) a šedé/stříbrné psaníčko (to tolik nevyužiješ, ale v obchodech typu Humanic se dají sehnat za slušné peníze).

• Citovat
  • Upravit
1568
18.7.15 13:41

@u763 Já bych se také nejlépe cítila v tom černém bolerku, protože můj šatník vypadá jako bych nedělala nic jiného než chodila po pohřbech :) Po porodech je černá má nejlepší kámoška, ale říkala jsem si, že na svatbu už by to asi fakt moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková