Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Moc vás zdravím a mám obrovskou prosbu. Za 14 dní jdeme na svatbu a v mém šatníku samozřejmě není nic co by se na tuto příležitost hodilo
Vybrala jsem si tyto šaty a teď vůbec nevím jaký zvolit vršek. Nebo spíš v jaké barvě. Viděla bych to asi na nějaké bolerko nebo sáčko nebo mě napadl nějaký dlouhý šál. Po dvou porodech se cítím nejlépe v černé, ale přeci jen jdu na svatbu a ne pohřeb. Jakou barvu vršku mám zvolit prosím?
Saty jsou krásný, odkud je máš?:)
Jinak bych volila určitě bolerko v „saténu“.. Buď béžové nebo šedé/stříbrné.. A stejně tak i botky a psaníčko.:)
Podle mne zvolit sacko, ktere vyuzijes i pozdeji. Bolerko je pro mne v tomto pripade jako pest na oko
.
Šaty jsou z Bonprixu
Takže nějaké takové bolerko by bylo špatně? Radši sáčko? A barvu tedy světlou?
Já osobě bych tyto šaty na svatbu nevolila.. Protože posle mě jedíné co se k tomu nejvíce hodí je černé sako.. A na svatbu jít skoro celá v černém.. To není dobré..
Ale když už bys chtěla tyto šaty tak asi nějaké světlé sako.. Rozhodně ne bolérko.. A myslím že možná ani nic z toho nebudeš potřebovat.. Poslední dobou je teplo a todle nebude nutné.. Teda pokud nemáš tlusté ruce jako já.:D
@rozarkaa jej,strasna skoda na to neco hazet…ma snad byt i teplo, tak bych uz nic nedavala. Bolerko V ZADNYM pripade, teda pokud je ti pod 50let:).
Ale jinak ty sacka z fotky jsou ok k tem satum, ale zajimavejsi by byl urco lehky „sal“
. Ale jsou tak kraasny, ze bych fakt navrh nic nedavala
@rozarkaa Nic, ten krajkový vršek je právě to nejkrásnější.
Max nějaký šál, jednoduchý, hladký, tenký, v barvě šatů - ta nebo ta.
Právě jak jsem sem dávala ty tři fotky, tak je to psané jako bolerko. Je to tedy spíš něco mezi sakem a bolerkem
Mám právě problém se silnými pažemi a tak bych se cítila líp, kdybych přes ně něco měla. Ale jestli bude takhle.. musím je pořádně opálit, aby vypadaly líp ![]()
@rozarkaa opal se nebo si kup samoopalovak
nic na to nedavej!!! ![]()
A kdybych si pro jistotu vzala ten šál (svatba bude hodinu v kostele a tam bývá chladno) jaký materiál zvolit? A zůstat tedy u barvy šatů? A jakou barvu bot a psaníčka? To mohu zůstat u černé?
Omlouvám se za milion dotazů
Ale móda nebyla nikdy můj koníček a když už jsem sehnala tak pěkné šaty, tak bych to nerada „zabila“ třeba barvou bot ![]()
Tak můžeš tam vloudit ještě jednu barvu, třeba.
Záleží třeba, jaký máš vlasy, doplňky.
Jestli jsi třeba zrzka, jestli máš doplňky zlaté, stříbrné, tyrkysové, český granát..
@rozarkaa ja mam dost tlusty paze i oproti telu, celkove mi pridavaji hodne navic, takze osobne bych si vzala to cerne bolerko a citila bych se v tom nejlip, jasne ze to asi podle trendu neni asi nejlepsi volba. Urcite bych ale nezkousela jinou barvu fialove.
Záleži na tom, jestli chceš univerzální kousek, pak bych šla klidně do klasického vypasovaného černého sáčka, velmi pravděpodobně bude hic, takže ho moc nevyužiješ v den D (navíc šaty je škoda schovávat) a máš kousek, který je nesmrtelný, do šatníku prakticky k čemukoliv. Boty klidně šedá/stříbrná (opět využiješ k tmavému outfitu) a šedé/stříbrné psaníčko (to tolik nevyužiješ, ale v obchodech typu Humanic se dají sehnat za slušné peníze).
@u763 Já bych se také nejlépe cítila v tom černém bolerku, protože můj šatník vypadá jako bych nedělala nic jiného než chodila po pohřbech
Po porodech je černá má nejlepší kámoška, ale říkala jsem si, že na svatbu už by to asi fakt moc.