Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
V pondělí 17.10 jsem byla u svého gynekologa a potvrdil mi těhotenství hodnota HCG byla 130 a dneska ve čtvrtek 20.10 mi brali krev znovu a hodnota HCG stoupla na 216. Je to v pohodě? Není to málo? Promiňte, že tolik plaším, ale o dítě se s přítelem snažíme už 3 roky a jednou jsem potratila. Tak se bojím. Děkuji moc za odpovědi.
@Jenny1999 koukni na Google, je tam tabulka a je tam rozpětí hodnot.
@karkarka ne v pondělí to bylo odpoledne cca v 15:30 a dneska mi brali krev v 7:30
@Jenny1999 píše:
@lachtanice86 nikde jsem ji nenašla
Rust hcg po dnech - mas to za vterinu ![]()
@beruska9 Byla jsem to více než 48 hodinách jestli počítám správně tak rozdíl mezi těmi dny je cca 64 hodin
@Jenny1999 píše:
@beruska9 Byla jsem to více než 48 hodinách jestli počítám správně tak rozdíl mezi těmi dny je cca 64 hodin
A jo, ja se prekoukla. To zdvojnasobeni pisou po 2-3 dnech…tak to je jeste nejspis furt v norme. Drzim palce ![]()
Je to v normě. Už na hcg nechoďte. Jinak Vam hrabne. Myslím to dobře.
Člověk pak akorát hledá a plasi atd. Taky jsme se o děti snažili XX let. Takže Vas chápu. A v dobrém radím dal na hcg nechodit. ![]()
Tak dneska jsem byla na krev znovu v 7:30 a Hcg se mi zvýšilo jen 511 to se mi zdá málo..
Doktor videl dneska UTZ gestační váček říkal, že na 90% je to v děloze, ale ta hodnota ho taky nějak moc nepřesvědčila, mám přijít 1.11 znovu na kontrolu..
![]()
@Jenny1999 píše:
Tak dneska jsem byla na krev znovu v 7:30 a Hcg se mi zvýšilo jen 511 to se mi zdá málo..
Doktor videl dneska UTZ gestační váček říkal, že na 90% je to v děloze, ale ta hodnota ho taky nějak moc nepřesvědčila, mám přijít 1.11 znovu na kontrolu..![]()
Tak to je bohužel málo.