Výsledek folikometrie

744
20.10.22 13:45

Výsledek folikulometrie

Ahojky, dnes jsem byla na folikometrie. 10dc. Výsledek vyšetření sliznice 4 mm a 3 folikuly, pamatuji si že jeden z nich má 13mm. Ostatní 2 folikuly mají přes 10 mm.
Otázka zní proběhne v tomto cyklu ovulace. Mohou narůst i více folikul? A co sliznice má šanci ještě narust? Vaječníky stimuluji Letrozolem. Děkuji za odpověď

Příspěvek upraven 20.10.22 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1370
20.10.22 14:58

Jestli jsi pod stimulaci letrozolem, tak předpokládám, že si tě za týden pozvou znovu? Folikul roste 2mm za den, takže ten větší určitě šanci má. ale pokud by měli dorůst všechny tři, tak předpokládám, že ti snažení ani nedoporučí. Záleží asi na lékaři, ale takový postup byl v mém CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.10.22 15:08

U 3 folikulů to někdy kliniky stopnou. Jestli proběhne ovulace nebo ne, ví jen bůh. I když dorostou do správné velikosti, nemusí prasknout nebo sice prasknou ale nebude tam vajíčko. Tyhle otázky dopředu zodpovědět nikdo neumí. Na 10 DC je sliznice poměrně nízká, ale ještě má pár dnů na to, by dorostla. Proč jsi se na to všechno nezeptala lékaře? A říká se tomu folikulometrie, to jen tak na okraj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
20.10.22 18:47

@Shen ano jdu tam v pondělí. A právě bojím se toho že bude více dominantní folikul. Beru nejnižší dávku. Minuly měsíc jsem měla z letrozolu cystu. Tak by to byl další cyklus ztracený. Vím že mi teď nikdo neřekne jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
20.10.22 19:10

Tak budu držet palce, aby to dopadlo jen s jedním. :palec: napiš pak v pondělí, jak ti to dopadlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
21.10.22 13:57

Myslíte že by ovulace bohla nastat dříve než půjdu na kontrolní folikulometrii? Docela mi to vrtá hlavou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
24.10.22 11:42

@Shen tak nakonec neozval a ani jeden fólii takže anovulační cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
24.10.22 12:39

@Jana.49 to mě mrzí, tak snad hned ten další cyklus bude už úspěšný :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí