Hodnota hcg v 4tt

387
14.9.21 10:47

Hodnota hcg v 4tt

Holky kolik jste meli hodnoty hcg v zacatku? Ja dneska 3+6 a hodnota 48 :) v pondeli jsem mela dve carky na testu tak jsme si skocila jako samoplatce na krev. Jsem po biochemicke těhotenství tak bych chtela vedet na cem jsem ted :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2558
14.9.21 10:49

Za chvíli rodim a doteď nevim, jaky mam hcg :nevim: od doby kdy byly dvě čárky na testu, tak věřim doktorům a nenípam se v tom ještě doma podle brožurek - ušetří to dost nervů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
14.9.21 10:50
@Janicka892 píše:
Holky kolik jste meli hodnoty hcg v zacatku? Ja dneska 3+6 a hodnota 48 :) v pondeli jsem mela dve carky na testu tak jsme si skocila jako samoplatce na krev. Jsem po biochemicke těhotenství tak bych chtela vedet na cem jsem ted :) :)

Začátky jsou vždy nejisté. A hodnoty HCG se u každé taky liší. Vydrž do kontroly u lékaře a zbytečně se nestresuj, kolik by mělo být HCG :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
14.9.21 10:53

Takhle brzo jsem nikde nebyla, takže netuším, ale ta hodnota je v pořádku na ten týden. Ale sama o sobě ti nic neřekne, potřebuješ aspoň dvě, abys věděla jak to roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.9.21 10:54

Minuly potrat byl dost skaredy, hlavně me v tom doktorka nechala vymachat skoro 3tydny. Bolesti, krvaceni a jem cekani. Tohle zazivat už nechci. Jako samoplatce chodim protoze se mi nevyplati cestovat za doktorkou jinak by me ho dělala taky. Beru i leky na udrzeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.9.21 11:09
@Janicka892 píše:
Minuly potrat byl dost skaredy, hlavně me v tom doktorka nechala vymachat skoro 3tydny. Bolesti, krvaceni a jem cekani. Tohle zazivat už nechci. Jako samoplatce chodim protoze se mi nevyplati cestovat za doktorkou jinak by me ho dělala taky. Beru i leky na udrzeni ;)

Ale stejne to neovlivnis. At se bude dit cokoliv, jsi jenom divak :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
14.9.21 11:17

Ani ukazkove hodnoty hcg ci utz nezaruci dobry konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.9.21 11:56
@Janicka892 píše:
Minuly potrat byl dost skaredy, hlavně me v tom doktorka nechala vymachat skoro 3tydny. Bolesti, krvaceni a jem cekani. Tohle zazivat už nechci. Jako samoplatce chodim protoze se mi nevyplati cestovat za doktorkou jinak by me ho dělala taky. Beru i leky na udrzeni ;)

Léky na udržení jsou jen placebo, ty mají smysl jen ve velmi specifických případech. Sledovat hcg takhle brzy a pokoušet se ho porovnávat, to je taky nesmysl. Nevíš, kdy došlo k ovulaci a kdy k zahnízdění. Pokud máš zase biochemické těhotenství, tak stejně s tím nic nenaděláš, nemá na to vliv jak moc brzo budeš testovat, jak přesně budeš znát hladinu hcg, nemají na to vliv žádné léky a ani to, jestli se pověsíš nohama ke stropu. Jo a mimochodem. Nechceš znovu zažít dlouhý krvácení, ale tím braním utrogestanu k tomu jen opětovně spěješ. Místo toho, aby poškozené embryo odešlo co nejdříve, tak je uměle drženo v děloze než tělo ten utrogestan přepere. Tím pádem se krvácení odsouvá na později a bude o to horší. Já biochemko zažila šestkrát… Lékařka ti neměla jak pomoci. Mohla tě poslat na revizi, ale to by byl zbytečný zásah do těla. Pořád je lepší, když se s tím tělo vypořádá samo, i když to někdy trvá déle.
Držím palce, ať ti tentokrát dopadne dobře, ale ve vlastním zájmu přestaň s takovýmto zkoumáním…

• Citovat
  • Upravit
387
14.9.21 12:39

Holky doktorka po me tyhle výsledky chce, chce kazdy druhy den do pondeli videt ze hcg roste. Neni to z me hlavy. Uplne by me stacilo kdybyste mi rekli jakou treba hodnotu jste meli Vy, misto toho abych toho nechala kdyz to mam takto narizene od pani doktorky. Akorat si to platim, vyjde me to levnejsi nez jezdit tam a zpět. Nemam doktorku ve svem meste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.9.21 13:39
@Janicka892 píše:
Holky doktorka po me tyhle výsledky chce, chce kazdy druhy den do pondeli videt ze hcg roste. Neni to z me hlavy. Uplne by me stacilo kdybyste mi rekli jakou treba hodnotu jste meli Vy, misto toho abych toho nechala kdyz to mam takto narizene od pani doktorky. Akorat si to platim, vyjde me to levnejsi nez jezdit tam a zpět. Nemam doktorku ve svem meste :)

Doktorka ti nema co narizovat. Klidne se na to vyprdni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
14.9.21 13:53

@Janicka892 bohužel léky na udržení jsou k ničemu, pokud je tam třeba nějaký genetický problém apod. Jen oddaluješ nevyhnutelné. Pokud je to silné, zdravé embryo, tak se udrží samo. V začátcích je to 50:50. Až budeš mít druhou hodnotu z odběru krve na HCG, tzn. asi ve středu, tak se z toho dá dělat předběžný závěr, zdali se hodnota zdvojnásobila a embryo prosperuje nebo ne. Držím pěsti, ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
14.9.21 13:58
@Lucie_Sx píše:
Doktorka ti nema co narizovat. Klidne se na to vyprdni.
+1
a co si tím ta doktorka pomůže? Pokud to nebude stoupat, tak si to stejně tělo vyřeší po svém, přijde MS a hotovo. Obávám se, že moc holek ti tady neřekne úplně ty počáteční hodnoty, protože málokdo jde na odběr krve tak brzy, aby zachytil tak nízkou hodnotu. Navíc hrozně záleží na tom, kdy se embryo uhnízdí. Stačí 2 dny rozdíl v uhnízdění a absolutně se nemůžeš porovnat s jinou ženou. Na odběry krve se vyprdni, akorát budeš mít za týden rozpíchaný předloktí a na klidu ti to stejně nepřidá. Veř svému tělu, že ví co dělá a přestaň to přehnaně kontrolovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.9.21 14:21
@Janicka892 píše:
Holky doktorka po me tyhle výsledky chce, chce kazdy druhy den do pondeli videt ze hcg roste. Neni to z me hlavy. Uplne by me stacilo kdybyste mi rekli jakou treba hodnotu jste meli Vy, misto toho abych toho nechala kdyz to mam takto narizene od pani doktorky. Akorat si to platim, vyjde me to levnejsi nez jezdit tam a zpět. Nemam doktorku ve svem meste :)

Měla jsem cca 800. Bude ti to k něčemu? Nebude, protože neznáš datum ovulace. Jinak, jsou to úplně zbytečně vyhozený peníze. Ani když ti hcg poroste ukázkově neznamená, že další týden to bude jinak a stejně tak nemá lékařka jak zasáhnout. Nikdo ti tu samozřejmě další biochemko nepřeje, ale jak vidíš, tak tohle nepřijde běžný nikomu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.21 14:48

Já bych jen dodala, že ani ukázkové HCG nezaručí prosperitu těhotenství. Při mém posledním zjištěném zamlklem těhotenství mi brali komplet odběry a na revizi v 8/9 týdnu jsem šla s hodnotou přes 100 tis HCG. Být tebou, na odběry nechodím, jen ztráta času, peněz a zbytečné zkoumání hodnot. Až ultrazvuk ti ukáže, jak těhotenství prospívá

• Citovat
  • Upravit
37132
14.9.21 14:50

@Janicka892 doktorka nemá co vyžadovat a málokdo chodí na testy tak brzo, to většina žen ještě netuší, že je těhotná, takže fakt asi málokdo bude znát hodnoty ve 3+6 to ještě ani nemůžeš mít zpoždění ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí