Kdy na těhotenský test?

Anonymní
13.9.21 03:30

Kdy na těhotenský test ?

Ahoj chtěla jsem se zeptat s přítelem jsem měla bohužel při mé blbosti nechráněný poměr někdy 9.8 mens jsem dostala 14.8 (i přes to že beru antikoncepci tak mám mens pořád jinak) předtím jsem měla mens 18.7
Test jsem si udělala 1.9 odpo a pro jistotu 2.9 ráno oboje negativní ale i přes to mám pořád strach že bych mohla být těhotná… Test jsem si udělala i 12.9 k večeru a negativní
Myslíte že už se nemusím bát že budu těhotná?
(Já vím že pro některé je to dobrá zpráva ale ja na tuzo zodpovědnost ještě nejsem připravena)
Test - pregnaci intime s přesností 10

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
13.9.21 04:34

Co blbnes? Trpis na nejaky uzkosti? Kdyz beres antikoncepci, nemas ovulaci, z toho se deti nerodej. Jinak pokud Ti lita i ten umelej cyklus pri antiko, porad se s dr, to chce jinou antiko..a pokud nejsi psychicky zrala na to mit sex, tak ho asi mit nemas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
13.9.21 05:08

Kdybys otehotnela, tak mesic po uz mas urcite pozitivni test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
13.9.21 06:00

Jaký nechráněný poměr? Však bereš antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
13.9.21 06:41

Už zas? Nejsi těhotná, kolikrát o tom potřebuješ ujistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
13.9.21 06:58

Pokud nevěřis antikoncepci, tak už prosimtě nesouloz nebo se dočista zbláznis.

• Citovat
  • Upravit
1375
13.9.21 07:37

Nejsi těhotná a jestli se tak bojíš, tak přestaň souložit, nejsi na to psychicky připravena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
13.9.21 07:53
@karkarka píše:
Jaký nechráněný poměr? Však bereš antikoncepci.

Tady na emiminu sex s kondomem = chraneny. Sex bez kondomu, i kdyz berou HA = nechraneny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
13.9.21 08:05
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat s přítelem jsem měla bohužel při mé blbosti nechráněný poměr někdy 9.8 mens jsem dostala 14.8 (i přes to že beru antikoncepci tak mám mens pořád jinak) předtím jsem měla mens 18.7
Test jsem si udělala 1.9 odpo a pro jistotu 2.9 ráno oboje negativní ale i přes to mám pořád strach že bych mohla být těhotná… Test jsem si udělala i 12.9 k večeru a negativní
Myslíte že už se nemusím bát že budu těhotná?
(Já vím že pro některé je to dobrá zpráva ale ja na tuzo zodpovědnost ještě nejsem připravena)
Test - pregnaci intime s přesností píše: Více

nesexuj, očividně na to nejsi připravena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.9.21 00:22

Info

Díky za odpovědi… Souhlasim s vámi že na to nejsem připravená ale trochu příjemnější odpovědí by nebyli od věci…
Jinak znám případy že i přes to že brali ženy antikoncepci tak otěhotněly.
Pouze jsem se chtěla ujistit od zkušených žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.21 15:15

Kdy na těhotenský test?

Ahoj měla jsem nehormonalni tělísko, které mi 24.srpna vyndali a od toho dne se s přítelem snažíme o miminko. Poslední menstruace byla 18.-21.srpna, ovulace kolem 3. září. Snažíme se každý den, kolikrát když se to stihne tak třeba i 2× denně. Už tak týden mi je strašné zle, píchá mě v podbřišku, bolí mě prsa a nemůžu pomalu ani spát i přes to, že jsem strašně unavená. Menstruaci bych měla mít za 2 dny. Myslíte, že se zadařilo a jestli už můžeme zkusit testiky?
Děkuji za rady :( :srdce:

• Citovat
  • Upravit
37132
15.9.21 15:16
@Anonymní píše:
Ahoj měla jsem nehormonalni tělísko, které mi 24.srpna vyndali a od toho dne se s přítelem snažíme o miminko. Poslední menstruace byla 18.-21.srpna, ovulace kolem 3. září. Snažíme se každý den, kolikrát když se to stihne tak třeba i 2× denně. Už tak týden mi je strašné zle, píchá mě v podbřišku, bolí mě prsa a nemůžu pomalu ani spát i přes to, že jsem strašně unavená. Menstruaci bych měla mít za 2 dny. Myslíte, že se zadařilo a jestli už můžeme zkusit testiky?
Děkuji za rady :( :srdce:

Počkej ty dva dny, to už se nic nestane ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.21 15:24

@Kriss Tina to se nestane, ale strašně se těšíme a nemůžeme vydržet. :zed:

• Citovat
  • Upravit
37132
15.9.21 15:27
@Anonymní píše:
@Kriss Tina to se nestane, ale strašně se těšíme a nemůžeme vydržet. :zed:

Jen vydrz, ono i kdybys teď měla ducha, tak se stejně budeš stresovat a může to s ms odejít, zbytečné nervy, přitom stačí vydržet ty dva dny. Plus výsledek testu bude spolehlivější a nemusíš lovit neviditelné duchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.21 07:39

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, 19.9. mi skočila ms (byl to 5.den cyklu, celý mi trvá cca 32 dní) ten den, jsem měla pohlavní chráněný styk, ale kondom praskl(neudělal se), je možné otěhotnět z kapičky lásky? Hned jak jsme to zjistili, tak jsme přestali, chci se tedy zeptat, kdy si mám udělat těhotenský test? Je možné otěhotnět, když jsem měla zrovna po ms, ovu mám až za týden a šlo jen o kapičky lásky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex