Hodnota HCG ve 4tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
3.12.18 18:40

4+4tt HCG 157,3

Holčičky mám dotaz, možná hloupý, ale vrtal mi to hlavou cely den :roll: Včera i dnes jsem našla na TT ducha, dnes jsem se v práci odebrala na HCG a podle výpočtů poslední MS bych byla 4+4tt.. ale proč píšu, hodnota je 157,3… není to moc málo na průběh pátého týdne ?? :roll: Bojím se aby neslo o mimoděložní těhu.. k MUDr jdu 10.12. a nechci se zbytečně nervovat :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
4.12.18 19:46

@Andrejka96 Bud klidná, ovulace mohla být pozdeji a nebo se mimco pozdeji zavrtalo. Jen pocitej s tim, ze 10.12. jeste nejspise nebude nic videt. Na ultrazvuku jde neco videt pri hodnote nad 1000-1500. A to by jsi mela mit, pokud se bude hcg dvojnasobit jak ma, nejakych cca 1200 a vice, tak jen at te to nevyleka. Pokud mas moznost si pozítří zase nechat vzit krev a hodnota bude nad 300, muzes byt klidna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.12.18 19:54

@ii-ivuska No uvidím, odeberu se zítra, v pátek a pak i v pondělí, ať jsem radši klidnější :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
4.12.18 20:01

@Andrejka96 Zitra ti vysledek nic neřekne. U prosperujícího tehu se hcg dvojnasobi obden. Takze by jsi mela lepsi jit ctvrtek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.12.18 20:04

@ii-ivuska no však, odebírala jsem v pondělí, to zítra bude “obden” ???? Když to mám zadarmo, proč ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.12.18 07:14
@Andrejka96 píše:
@ii-ivuska no však, odebírala jsem v pondělí, to zítra bude “obden” ???? Když to mám zadarmo, proč ne :lol: :lol:

Tak dnešní HCG dopadlo myslím dobře, mám 374,1 :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
5.12.18 08:34

@Andrejka96 tak to je skvelenovinka, to je jeste vice nez dvojnasobek :potlesk: vypada to na hezky vanocni darecek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.12.18 08:40

@ii-ivuska joo myslím že nejkrásnější vánoční dáreček :dance: :andel: Jsem zvědavá jestli v pondělí uvidíme něco s MUDr na UTZ :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.19 11:16

Poraďte prosím

Mám hcg jen 38,0…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
22.8.19 13:54

@VcelickaPilna hcg stoupá obden takže když se jde na krev musíš minimálně 2× aby si viděla jak roste musí to být za dva dny dvojnasobek…
Hodnota 38…no si těhotná od hodnoty 5 se bere jako pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
22.8.19 14:01

@VcelickaPilna 38 je pozitivní HCG. Údaj ti něco řekne podle toho v jakém týdnu jsi, jaké hcg jsi měla před 2 dny a jaké budeš mít za dva dny. Číslo samo o sobě je k ničemu.
Já jsem s dcerou byla poprvé u doktora, naměřili mi tam hodnotu myslím 29. 2 doktorky řekly, že těhotná nejsem, že v děloze nic nevidí a hcg je nízké. (šla jsem tam tak brzo protože jsem byla po 3 brzkých potratech a potřebovala jsem včas začít s léčbou na udržení). Třetí přivolaný doktor řekl, že to přece je pozitivní, léčbu nasadil bez řečí a dnes tady spí v kočáru na terase skoro rok a půl stará cácorka.
Každé prosperující (i neprosperující) těhotenství začlo od nízkých hcg. Ale nikdo ti neřekne předem, jak se to bude vyvíjet. Ale držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí