Hodnoty BT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
12.1.07 17:39

Hodnoty BT

Ahojte vsetky snazilky a mamulky.. :)

Tato stranka sa mi tak strasne paci, ze mi to nedalo a zase som sem prisla nakuknut. 8O
Takze - tento cyklus som zacala merat BT. Od zaciatku sa drzala okolo 36,5 - 36,6. Lenze 23DC sa zacala mierne zvysovat. Teda, 22DC - 36,6, 23DC - 36,7, 24DC - 36,8, a dnes 25DC mam 37. Tak mi teraz povedzte, ci u mna prebehla ovu a kedy..Ja sa z toho neviem vysomarit.. 8)

Dakujem vsetkym dobrym dusiam, ze ma nenechaju v stichu a poradia.. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
386
12.1.07 19:57

Ahoj,
jsem na tom stejně. Bohužel všude popisují, jak se teplota sníží a pak rychle zvýší. U mě to teda neplatí. Ovulaci poznám jen z toho, že mě bolí břicho - jednou na pravé straně - jednou na levé. Ale myslím si, že OVU je, když teplota začne stoupat, protože mám pak celou druhou polovinu cyklu vyšší teplotu než v první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
13.1.07 07:22

Obě máte pravdu holky, ovulace proběhne a ráno další den máte teplotuku vyšší o 0,2-0,5 stupně, pak by se měla držet vysoko a těsně před MS zase klesnout.Pokud neklesne, je tam miminko :D
Dejte vědět jak jste na tom, držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
13.1.07 10:36

Já si měřila včera BT a měla jsem 37,3 a dneska jsem měla 37,1 a už jsem to dostala tak to asi nic nebude co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.1.07 15:06

Dakujem za odpoved…
problem je v tom, ze mne sa ta teplota zvysovala postupne o 1 stupienok…Ziadny rapidny vzostup o 0,5 stupienkov…tak neviem..

Pája - možno to predsa len nieco znamena…ale iba v tom pripade, ze MS je ina nez obvykle…slabsia, kratsia atd…

Tie moje divne teplotky som hodila do tabulky na fertilityfriend.com a tam mi to vypocitalo OVU na 22. den cyklu. My sme sa ale s manzou tulili 20.DC a potom az 24DC. Myslite ze je sanca na tehu? Alebo sme to presvihli? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
13.1.07 15:35

dashka je rozhodně šance na těhu!!! ty potvůrky tam vydržej až tři dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
13.1.07 15:44

To jsem z toho jelen ráno jsem začala trochu špinit a teď už to zase nemám. Tak nevim co bude. Vždycky jsem měla MS normální. Ale určitě se ta potvora ukáže i když by nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.1.07 16:03

Pája, podla mna je velika sanca, ze si tehu…

Vela dievcat tu pisalo, ze ak aj bola MS, tak bola nejaka rozhadzana a alebo mali v dobe MS iba spinernie a boli tehulky…tak nevesaj hlavu a vela optimizmu!!! :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
13.1.07 17:32

Díky za podporu. Kéž by to vyšlo papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
14.1.07 09:38

Tak dneska už se to rozjelo tak zase nic. Jdu polehávat protože mě bolí pěkně břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
14.1.07 10:51

Pájo, neboj…my lidi máme tu výhodu, že máme plodné dny skoro každý měsíc…třeba u zvířátek je to jiný.ale na druhou stranu těm živočichům závidím, že mají jasno, kdy na to skočit :lol:
i když naše čuba teď dohárala a že by se ohlížela po pejsanech jsem si vůbec nevšimla…asi chce mít svatej pokoj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.1.07 13:46

Ahojte snazilky,

som z toho vedla..Hodila som do fertility moju dnesnu teplotu (37 ) a ono mi to posunulo OVU na 24DC. Nechapem…Takze podla toho som iba 3 dni DPO…to sa este nacakam, kym zistim ako na tom som… :roll: :wink:

Paja - je mi luto ze sa to rozbehlo…Hlavu hore a do noveho snazenia vpred… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
14.1.07 18:18

Kammko to máš pravdu,ale taky je tady ta nevýhoda že se to dost často nepovede. U psů to většinou vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
16.1.07 22:42

jojo, většinou jako na potvoru je z toho hromada porvůrek…
dashka, já včera narvala svoje bt od října do grafů a ještě včera to na mně řvalo, že ovu v tomto cyklu zatím nezachycena, dneska jsem naťukala 37,2 (včera bylo 37,0) a najednou jsem 3DPO, snažení načasováno dobře, ovu měla býr 24DC, no koukni na to, i když je klidně možný, že než se k tomu dostaneš, tak to bude zase jinak, může se to posunout, stejně jak tobě… já mám poměrně dlouhý cykly, takže ta ovu 24DC je klidně možná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.1.07 09:48

Ahoj holky, napíšu moji zkušenost s ovulací. Vzhledem k tomu, že bazální teplotu, hleník i bolení břiška při ovulaci mám jako z obrázku, tak ve skutečnosti žádnou ovu nemám. Přišel na to dr při sonu. Taky říkal, že řídit se podle bazální teploty není úplně 100 %ní a podle hlenu to není ani 50 %. Já jdu na testy s prolaktinem a pak se uvidí, co se mnou :-) jestli na:,–(it léky na stimulaci ovu atd. nebo na zvýšený prolaktin. Takže pozor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí