Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte vsetky snazilky a mamulky.. ![]()
Tato stranka sa mi tak strasne paci, ze mi to nedalo a zase som sem prisla nakuknut. ![]()
Takze - tento cyklus som zacala merat BT. Od zaciatku sa drzala okolo 36,5 - 36,6. Lenze 23DC sa zacala mierne zvysovat. Teda, 22DC - 36,6, 23DC - 36,7, 24DC - 36,8, a dnes 25DC mam 37. Tak mi teraz povedzte, ci u mna prebehla ovu a kedy..Ja sa z toho neviem vysomarit.. ![]()
Dakujem vsetkym dobrym dusiam, ze ma nenechaju v stichu a poradia..
![]()
Ahoj,
jsem na tom stejně. Bohužel všude popisují, jak se teplota sníží a pak rychle zvýší. U mě to teda neplatí. Ovulaci poznám jen z toho, že mě bolí břicho - jednou na pravé straně - jednou na levé. Ale myslím si, že OVU je, když teplota začne stoupat, protože mám pak celou druhou polovinu cyklu vyšší teplotu než v první.
Obě máte pravdu holky, ovulace proběhne a ráno další den máte teplotuku vyšší o 0,2-0,5 stupně, pak by se měla držet vysoko a těsně před MS zase klesnout.Pokud neklesne, je tam miminko ![]()
Dejte vědět jak jste na tom, držím palečky
Já si měřila včera BT a měla jsem 37,3 a dneska jsem měla 37,1 a už jsem to dostala tak to asi nic nebude co.
Dakujem za odpoved…
problem je v tom, ze mne sa ta teplota zvysovala postupne o 1 stupienok…Ziadny rapidny vzostup o 0,5 stupienkov…tak neviem..
Pája - možno to predsa len nieco znamena…ale iba v tom pripade, ze MS je ina nez obvykle…slabsia, kratsia atd…
Tie moje divne teplotky som hodila do tabulky na fertilityfriend.com a tam mi to vypocitalo OVU na 22. den cyklu. My sme sa ale s manzou tulili 20.DC a potom az 24DC. Myslite ze je sanca na tehu? Alebo sme to presvihli? ![]()
dashka je rozhodně šance na těhu!!! ty potvůrky tam vydržej až tři dny..
To jsem z toho jelen ráno jsem začala trochu špinit a teď už to zase nemám. Tak nevim co bude. Vždycky jsem měla MS normální. Ale určitě se ta potvora ukáže i když by nemusela.
Pája, podla mna je velika sanca, ze si tehu…
Vela dievcat tu pisalo, ze ak aj bola MS, tak bola nejaka rozhadzana a alebo mali v dobe MS iba spinernie a boli tehulky…tak nevesaj hlavu a vela optimizmu!!!
![]()
Tak dneska už se to rozjelo tak zase nic. Jdu polehávat protože mě bolí pěkně břicho.
Pájo, neboj…my lidi máme tu výhodu, že máme plodné dny skoro každý měsíc…třeba u zvířátek je to jiný.ale na druhou stranu těm živočichům závidím, že mají jasno, kdy na to skočit ![]()
i když naše čuba teď dohárala a že by se ohlížela po pejsanech jsem si vůbec nevšimla…asi chce mít svatej pokoj ![]()
Ahojte snazilky,
som z toho vedla..Hodila som do fertility moju dnesnu teplotu (37 ) a ono mi to posunulo OVU na 24DC. Nechapem…Takze podla toho som iba 3 dni DPO…to sa este nacakam, kym zistim ako na tom som…
![]()
Paja - je mi luto ze sa to rozbehlo…Hlavu hore a do noveho snazenia vpred… ![]()
Kammko to máš pravdu,ale taky je tady ta nevýhoda že se to dost často nepovede. U psů to většinou vyjde ![]()
jojo, většinou jako na potvoru je z toho hromada porvůrek…
dashka, já včera narvala svoje bt od října do grafů a ještě včera to na mně řvalo, že ovu v tomto cyklu zatím nezachycena, dneska jsem naťukala 37,2 (včera bylo 37,0) a najednou jsem 3DPO, snažení načasováno dobře, ovu měla býr 24DC, no koukni na to, i když je klidně možný, že než se k tomu dostaneš, tak to bude zase jinak, může se to posunout, stejně jak tobě… já mám poměrně dlouhý cykly, takže ta ovu 24DC je klidně možná..
Ahoj holky, napíšu moji zkušenost s ovulací. Vzhledem k tomu, že bazální teplotu, hleník i bolení břiška při ovulaci mám jako z obrázku, tak ve skutečnosti žádnou ovu nemám. Přišel na to dr při sonu. Taky říkal, že řídit se podle bazální teploty není úplně 100 %ní a podle hlenu to není ani 50 %. Já jdu na testy s prolaktinem a pak se uvidí, co se mnou
jestli na:,–(it léky na stimulaci ovu atd. nebo na zvýšený prolaktin. Takže pozor na to.