Holeni 12lete

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
1.4.21 18:20
@Anonymní píše:
Prosim anonym, nebo prispevek smazat.
Mam dceru, za mesic 12let.Je tmavsi typ a dnes mi rekla, ze se stydi za chlupate nohy, proto nechce nosit kratke kalhoty.Je fakt, ze ma tmave chloupky a je to videt..
Vim, ze je jeste mala, ale nechci, aby se stydela.
Nevim, jakou moznost zvolit. Ziletka mi na tak male dite moc nesedi. S depilaci zkusenosti nemam…
Jak najit vhodnou alternativu? Dekuji.

Já jsem koupila manželovi philips one blade a nejradši si holím nohy s ním. :-D Narozdíl od žiletky se nepořežu, jde to s ním i na sucho a efekt stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
1.4.21 18:21

Moje jedenactileta se taky holi klasickou damskou ziletkou. Jednou si nechala ode me vytrhat nohy strojkem a zatim to nehodla opakovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
1.4.21 18:24

Ve 12 se fakt nemá co holit. Moje dcery v tomto věku nemohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
1.4.21 18:25

@me57h to tady vsechny vime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
1.4.21 18:31
@mag píše:
@me57h to tady vsechny vime.

No a? Bla bych nezodpovědná, kdybych jim to dovolila. Ve 12 si mají hrát s panenkami, holí se dospělé ženské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
1.4.21 18:32
@mag píše:
Moje jedenactileta se taky holi klasickou damskou ziletkou. Jednou si nechala ode me vytrhat nohy strojkem a zatim to nehodla opakovat :)

mamka mi taky kdysi pořídila epilátor ale sama jsem to nedala, no s roubíkem mi je obě otrhala ale podruhé jsem do toho nešla a vrátila se k žiletce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
1.4.21 18:32
@me57h píše:
Ve 12 se fakt nemá co holit. Moje dcery v tomto věku nemohly.

tvoje dcery to nebudou moc dělat ani v 52 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
1.4.21 18:35

Dcera od kamarádky se holí od 11 i trhá si obočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.4.21 18:44
@me57h píše:
No a? Bla bych nezodpovědná, kdybych jim to dovolila. Ve 12 si mají hrát s panenkami, holí se dospělé ženské.

S panenkami :roll: Dvanáctileté dívky jsou už v pubertě a zakázat se holit? 8o tak to mě v životě nenapadlo, že někdo dělá. Vždyť zakázané ovoce chutná nejlépe. Tak si ta dívka akorát koupí tu žiletku sama a pořeže se, jelikož ji s tím vlastní mama nenauci pracovat. Nechci Vám kazit představu dětství v dnešní době, ale v tomto věku se normálně dívky baví s kamaradkami ohledně chlapců a chtějí se líbit, což se moc neslučuje s chlupy na nohách a v podpaží. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
1.4.21 18:45

Dcera se začala taky holit před dvanáctým rokem. Nejdřív 2× na tajňáka, ale protože si po sobě neuklidila, tak jsem na to přišla. Koupila jsem jí její holítka a pěnu. Teď na vánoce jsme si nadělili Lumeu. Drahá, ale super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
1.4.21 18:46
@Luckandlove píše:
S panenkami :roll: Dvanáctileté dívky jsou už v pubertě a zakázat se holit? 8o tak to mě v životě nenapadlo, že někdo dělá. Vždyť zakázané ovoce chutná nejlépe. Tak si ta dívka akorát koupí tu žiletku sama a pořeže se, jelikož ji s tím vlastní mama nenauci pracovat. Nechci Vám kazit představu dětství v dnešní době, ale v tomto věku se normálně dívky baví s kamaradkami ohledně chlapců a chtějí se líbit, což se moc neslučuje s chlupy na nohách a v podpaží. :lol:

Moje holky se líbit nechtěly, nebo minimálně ne starší. Ta byla zalezlá doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.4.21 18:48

@me57h
Jenže tebe nezajímá názor vlastních dětí. Protože si panovačná, sobecká. Tvé ego je víc, než potřeby tvých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
1.4.21 18:48

Co ma holeni nohou spolecnyho s hranim s panenkama? Ja se holim od dvanacti taky (ziletkou a kremem), protoze mi tehdy behem par mesicu zchlupately nohy a stydela jsem se kvuli tomu nosit v lete sukne. A neznamena to, ze bych se tim nejak predcasne odrizla od detstvi. :roll:

• Citovat
  • Upravit
468
1.4.21 18:50
@me57h píše:

S panenkami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To je vtip, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.4.21 18:50
@Murka píše:
Dcera se začala taky holit před dvanáctým rokem. Nejdřív 2× na tajňáka, ale protože si po sobě neuklidila, tak jsem na to přišla. Koupila jsem jí její holítka a pěnu. Teď na vánoce jsme si nadělili Lumeu. Drahá, ale super :palec:

To jsem ráda, že ji někdo má. Kterou Lumeu máš? Dívala jsem se, že je k dostání více variant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí