Holeni 12lete

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1110
1.4.21 18:50
@Neilika píše:
Co ma holeni nohou spolecnyho s hranim s panenkama? Ja se holim od dvanacti taky (ziletkou a kremem), protoze mi tehdy behem par mesicu zchlupately nohy a stydela jsem se kvuli tomu nosit v lete sukne. A neznamena to, ze bych se tim nejak predcasne odrizla od detstvi. :roll:

Protože holením se to tělo nějak sexualizuje. A ve dvanácti sex ani není povolen. Nemají se co holit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.4.21 18:51
@me57h píše:
Moje holky se líbit nechtěly, nebo minimálně ne starší. Ta byla zalezlá doma.

A nebo se chtěly, ale bály se Vaší reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
1.4.21 18:53

Meh, to je jen v tve hlave… Co kdybys mela dceru, ktere se kvuli chlupatym noham smejou decka ve skole? Nechala bys ji trpet? Mne zas neprijde v poradku videt ve dvanactiletym decku sexualni objekt, a to ani tehdy, kdyz si oholi nohy.

• Citovat
  • Upravit
1195
1.4.21 18:54

Jsem pro žiletku s pěnou, na start idealni, nebo ty depilacni kremy.. ale storjek bych nedoporučovala - oproti jiným metodám to více bolí a hlavně pokud máte v rodině křečové žíly nebo metličky, tak holící strojek podporuje jejich vznik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.4.21 18:55
@me57h píše:
Protože holením se to tělo nějak sexualizuje. A ve dvanácti sex ani není povolen. Nemají se co holit.

Cože se to tělo? :lol: :roll: Jako vážně? Tady nikdo nemluví, aby ty dívky skákaly do postele, ale aby se nestyděly nosit sukně. A opravdu oholene nohy nedělá z těch holek lehké holky.
Ale pobavila jste no :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
1.4.21 18:58
@me57h píše:
Protože holením se to tělo nějak sexualizuje. A ve dvanácti sex ani není povolen. Nemají se co holit.

8o 8o 8o to nene, tomu nevěřím, že to někdo myslí vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
1.4.21 18:58
@Luckandlove píše:
Cože se to tělo? :lol: :roll: Jako vážně? Tady nikdo nemluví, aby ty dívky skákaly do postele, ale aby se nestyděly nosit sukně. A opravdu oholene nohy nedělá z těch holek lehké holky.
Ale pobavila jste no :lol: :mrgreen:

Fuj, sukně. Její holky nesmějí nosit sukně, jist zeleninu, čůrat na záchodě samy, studovat, holit si nohy, číst knihy… Dosadit dle libosti.

• Citovat
  • Upravit
14611
1.4.21 18:59

Normalne dámské holitko :lol: ale upozornit, ať je opatrná, já si tím ve třinácti ufikla kus kůže na koleni a stipalo to jako prase :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
1.4.21 19:00

Ještě před 100 lety se pití alkoholu, kouření a samozřejmě holení považovalo za výhradně mužskou záležitost (byly zde i další nošení kalhot, sportování), co nám zbylo dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
1.4.21 19:14
@Luckandlove píše:
Ale pobavila jste no :lol: :mrgreen:

Chlupy jsou přirozené, takže sukně může nosit do určitého věku i s nimi. A pokud na to nemá sebevědomí, ať to prostě vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.4.21 19:16
@Alriga píše:
Fuj, sukně. Její holky nesmějí nosit sukně, jist zeleninu, čůrat na záchodě samy, studovat, holit si nohy, číst knihy… Dosadit dle libosti.

Ahaaa. Nejsem tu zas tak dlouho, tak to jsem nevěděla, i když jsem si něco takového myslela od prvního příspěvku zde. Taková ještě přísnější a nenormalnejsi učitelka Hajska z My vsuchni školou povinni. (Ani nevím, proč mě napadla zrovna ona :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
1.4.21 19:18
@me57h píše:

Cože 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
1.4.21 19:18
@Luckandlove píše:
Ahaaa. Nejsem tu zas tak dlouho, tak to jsem nevěděla, i když jsem si něco takového myslela od prvního příspěvku zde. Taková ještě přísnější a nenormalnejsi učitelka Hajska z My vsuchni školou povinni. (Ani nevím, proč mě napadla zrovna ona :lol: )

Ne. To je málo. Toto je socipatická stvůra.

• Citovat
  • Upravit
332
1.4.21 19:20
@me57h píše:
Chlupy jsou přirozené, takže sukně může nosit do určitého věku i s nimi. A pokud na to nemá sebevědomí, ať to prostě vydrží.

A do jakého věku? Od kolika se podle vás může holit? Vy říkáte, že holeni je pro ženy, ale ve dvanácti už některé dívky mají mesicky a stávají se z nich ženy, takže myslím, že není důvod, aby se dívky ve 12 neholily.
A věta,,Ať to prostě vydrží " to by taky mohla mít midraky ukazovat na veřejnosti nohy, protože se za ne stydí, i v budoucnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
1.4.21 19:22
@Luckandlove píše:
A do jakého věku? Od kolika se podle vás může holit? Vy říkáte, že holeni je pro ženy, ale ve dvanácti už některé dívky mají mesicky a stávají se z nich ženy, takže myslím, že není důvod, aby se dívky ve 12 neholily.
A věta,,Ať to prostě vydrží " to by taky mohla mít midraky ukazovat na veřejnosti nohy, protože se za ne stydí, i v budoucnu.

Idealně až od 15-ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect