Holení obecně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.8.16 17:02
@Markéta80 píše:
Jen sprcháč to musí dřít :jazyk:, chce to gel na holení ;). lepší ve vaně, to by jsi mohla zvládnout během koupání ne? Já se vždy zamykala :lol:

Sprcháč nedře, přestala jsem používat gel i pěnu a stačí sprcháč, ale chce to pokožku namočit a pak použít sprcháč a chce to prostě dělat ve vaně a během holení znovu trochu smočit vodou, aby to po sprcháči pěkně klouzalo. Daleko lepší jsou prý pánský žiletky než dámký, v mém okolí si už všichni kupujeme pánské holítka, já konkrétně v Lidlu, chce to taky tu žiletku včas vyměnit a po oholení dobře opláchnout a pokožku ošetřit. Jako jo, je to blbý, když matka dceři v těhle intimních věcech neporadí, tak dceři nezbývá než tápat a učit se pomocí úspěchů a neúspěchů. Pak časem třeba zakladetelka může přejít na vytrhávací strojky, já si s ním dělám podpaží a lýtka. Na třísla používám ty pánská holítka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.16 17:04

Fuj to je chyb… :oops:

• Citovat
  • Upravit
27259
21.8.16 17:35
@Anonymní píše:
Sprcháč nedře, přestala jsem používat gel i pěnu a stačí sprcháč, ale chce to pokožku namočit a pak použít sprcháč a chce to prostě dělat ve vaně a během holení znovu trochu smočit vodou, aby to po sprcháči pěkně klouzalo. Daleko lepší jsou prý pánský žiletky než dámký, v mém okolí si už všichni kupujeme pánské holítka, já konkrétně v Lidlu, chce to taky tu žiletku včas vyměnit a po oholení dobře opláchnout a pokožku ošetřit. Jako jo, je to blbý, když matka dceři v těhle intimních věcech neporadí, tak dceři nezbývá než tápat a učit se pomocí úspěchů a neúspěchů. Pak časem třeba zakladetelka může přejít na vytrhávací strojky, já si s ním dělám podpaží a lýtka. Na třísla používám ty pánská holítka.

Přesně tak, už 4 roky používám Gillette Mach 3 a jsem s ním nejspokojenější. I ta sebelepší dámská holítka se mu nevyrovnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.8.16 17:47

Odpověď

A mohl by to být konkrétně třeba GEL NA HOLENÍ OD BALEA??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
21.8.16 17:58

@Peťa93 gel je fakt jedno jaký ;). většinou koupim jeden a máme ho s manželem dohromady :mrgreen:. balea je fajn ;) ale kupuji i z lidlu je to asi jedno jaký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
21.8.16 18:50
@Peťa93 píše:
A mohl by to být konkrétně třeba GEL NA HOLENÍ OD BALEA??

jo proč ne, já mam přímo od Balea gel po holení (možná že myslíš i to) a jsem spokojená. Holím si nohy, podpaží pomocí žiletky + gelu na holení a po holení se natírám právě gelem po holení (od Balea), rozkrok pomocí Chilly gelu (po holení gel, krizová místa občas přetřu Sudocremem + volné prádlo). Jo a vše ve vodě, nějak nechápu, jak se můžeš oholit mimo vodu pomocí sprcháče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
21.8.16 19:13

Nevím co se tady každý diví, my doma taky neměli klíč. Matka mi nechtěla dovolit ani tampony, když jsme jeli na dovolenou, asi počítala, že budu mít v plavkách vložky…asi se to tak kdysi dělalo, nevím :poblion: takže kdyby zjistila, že mám holení, tak to by bylo keců :roll: mám celkem v poho chloupky, takže já to stíhám i u skříně přejet všechny místa(na sucho)klidně i co 3-4dny, prostě jak se oblíkám a vidím, že už raší, tak to přejedu a zapudruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
21.8.16 19:28

@axlpol Já nevím, co je na tamponech k dovolování, prostě dojdu do drogerie, koupím a nikoho se neptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
21.8.16 19:53

Já začla dostávat kapesné až kolem 16let, jak jsem chodila na střední a i to byla"almužna"cca 300na měsíc, takže i potom jsem musela dobře zvažovat co a kdy koupit. Rodiče usoudili, že mám vše doma, co potřebuju, tak na co kapesné. Pokud to neznáte, tak gratuluju, nebylo to nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
21.8.16 19:57

@axlpol Tak já běžně chodila na nákup… takže jsem si je prostě koupila s nákupem a hotovo, rozhodně mě nenapadlo se ptát, zda si můžu něco takového koupit, stejně jako se člověk neptá na nakup toaleťáku, či pasty, prostě dojde, tak se při nejbližší příležitosti koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.16 20:16
@axlpol píše:
Nevím co se tady každý diví, my doma taky neměli klíč. Matka mi nechtěla dovolit ani tampony, když jsme jeli na dovolenou, asi počítala, že budu mít v plavkách vložky…asi se to tak kdysi dělalo, nevím :poblion: takže kdyby zjistila, že mám holení, tak to by bylo keců :roll: mám celkem v poho chloupky, takže já to stíhám i u skříně přejet všechny místa(na sucho)klidně i co 3-4dny, prostě jak se oblíkám a vidím, že už raší, tak to přejedu a zapudruju.

Taky nevím, co se diví. My nemáme ani dveře :mrgreen:

@axlpol píše:
Já začla dostávat kapesné až kolem 16let, jak jsem chodila na střední a i to byla"almužna"cca 300na měsíc, takže i potom jsem musela dobře zvažovat co a kdy koupit. Rodiče usoudili, že mám vše doma, co potřebuju, tak na co kapesné. Pokud to neznáte, tak gratuluju, nebylo to nic moc.

Neznám, pač jsem od 15 ti chodila na brigády, prave proto, abych si sama mohla koupit, co jsem potřebovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
21.8.16 21:32
@axlpol píše:
Já začla dostávat kapesné až kolem 16let, jak jsem chodila na střední a i to byla"almužna"cca 300na měsíc, takže i potom jsem musela dobře zvažovat co a kdy koupit. Rodiče usoudili, že mám vše doma, co potřebuju, tak na co kapesné. Pokud to neznáte, tak gratuluju, nebylo to nic moc.

Já to znám, taky jsem měla kapesné jen na věci, co nejsou nezbytné s nemáme je doma. Každopádně mi pomohl rozhovor s máti a vysvětlení, co potřebuju a proč…a zrovna gel na holení není taková věc, co rodiče nedokáží pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.8.16 12:02

Dotaz

Co říkáte na tyto žiletky??

• Wilkinson Extra 2 SENSITIVE
  • Wilkinson Extra 2 BEAUTY
  • Wilkinson Xtreme 3 Beauty

CO říkáte na toto??

• Gel na holení BALEA
  • Zvlhčující krém po holení BALEA

Chtěla bych Vás poprosit o to, co z tohoto byste mi doporučily a co ne :)
Abych věděla, co z toho si můžu koupit :)
Díky za pochopení :)
Protože se nemám s kým jiným o těchto věcech bavit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.8.16 13:19

@Peťa93 tak za mě, já si kupuji žiletky v lidlu, značku Cien, je tam jedna žiletka a na ní nástavce, když zjistím, že už to neholí dostatečně, tak starý nástavec vyhodím a dám nový. Holím se normálka sprcháčem, žádný gel ani krém nevedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová