Holení obecně

17
21.8.16 13:53

Holení obecně

Dobrý den, není to problém kolem miminka a rodiny. Ale myslí, že by jste mi s tým mohly poradit.

Je to problém s holením :(
Moje máma se neholí vůbec nikdy, tak to nemám doma jednoduchý :(

Nohy a podpaží si holím od 15 let. Ale pokaždé, když se oholím tak mi zůstanou tečky a nemám to nikdy do hladka, což se mi nelíbí. Nemám to totiž doma jednoduché :( Mámy sem se musela v 15 letech ptát, jestli se můžu holit :( A máma mi to povolila :) Holím se pouze žiletkou a sprchovým gelem. :(

Neholím se nikdy ve vaně, protože rodiče na mě křičí, abych už šla z vany ven. A mamka pořád leze do koupelny pro něco :(

Včera jeli naši na celé dopoledne pryč, tak jsem si oholila i pohlaví. Ale zase, nebyla jsem ve vaně – ale jenom za pomocí žiletky a sprchového gelu :( A na to, že sem se tam holila poprvé, tak sem to taky neměla do hladka, ale zůstaly mi tam také tečky :( Holila sem se proti směru růstu chloupků.

Tak si holím nohy, podpaží a pohlaví bez pomocí koupání večer. A holím se na sucho za pomocí té žiletky a sprchového gelu :(

Poradíte mi prosím čím se mám holit, aby mi tam nezůstávaly tečky a abych to měla hladké?? Jestli by mi pomohla pěna nebo něco takového??

Děkuji za pochopení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59401
21.8.16 13:59

Jen sprcháč to musí dřít :jazyk:, chce to gel na holení ;). lepší ve vaně, to by jsi mohla zvládnout během koupání ne? Já se vždy zamykala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
21.8.16 14:00

Tupá žiletka? Jinak za mě je nej právě vana nebo sprcha-teplá a klidně i bez pěny. Základ ostrá žiletka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15310
21.8.16 14:02

@Peťa93 Kup si pěnu na holení, kvalitní žiletky, hol se na mokro. Nebo si můžeš pořídit holící strojek, případně si nechat chlupy odstranit voskem, to vydrží delší dobu. V každém případě, tvá rodina je trochu divná, když ti neumožní soukromí v koupelně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
21.8.16 14:02

Určitě gel nebo pěnu na holení, ne sprcháč. Často vyměňuj žiletku, když se oholíš tupou, nikdy se ti to nepovede do hladka. Jak dlouho ti tečky zůstávají? Jestli máš citlivou pleť, koupila bych i něco na ošetření po holení.
Případně voskové pásky, pokud máš odvahu, vydrží to déle a hlavně k tomu nepotřebuješ vanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.16 14:09

Mě holení nikdy nedelalo dobre. Chloupky vytrhávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
21.8.16 14:11

Já holím několik let na sucho a v poho, ovšem každý máme jiné chloupky. Žiletku mám takovou tu co se odšroubuje a vkládá se do ní celá žiletka. Je celkem levná a stále ostrá, protože si vyměním jak potřebuju. Hlavní je po holení zasypat dětským pudrem nebo tělovým pudrem, potom nenaskočí pupínky a pleť bude jemnoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.8.16 14:13

Staci sprchac a ziletka. Urcite to stihnes ve sprse, nedovedh si predstavit holit se mimo vanu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
21.8.16 14:16

@Peťa93 93 je tvůj rok narození? Protože jestli jo, tak tě teda lituju, že se neumíš v koupelně zamknout a neumíš si koupit gel na holení.

Příspěvek upraven 21.08.16 v 15:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.8.16 15:31

V koupelně se zamkni a kup si ostřejší žiletku. Sprcháč taky občas používám, když mi zrovna dojde pěna a tečky mi nezůstávají, takže tam problém nevidím, spíš je to tou žiletkou. Hlavně to neškrábej úplně nasucho, abys neměla podrážděnou kůži. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
21.8.16 15:56

Heleď, mě máma taky lezla do koupelny, zámek tam nemáme, holení odsuzovala a divila se, že se musím holit obden, ona to prostě nedělala nikdy, holt taková byla doba :roll: Ve 20 jsem si koupila epilátor a už jsem si nic neholila. Mám tuhé chlupy, takže to epi bral hezky, zkus to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
21.8.16 16:12

Ježíš asi se zamknout nemůže ne, to jsou rady..Já mela doma to samy, klíč dali pryc a otec rval za dveřmi jak tam budu dlouho a matka tam porad lezla :zed: ale k tem teckam nevím no..možná zkusit pěnu..Já odjakživa sprchac a jednorázový žiletky ale záleží na pokožce. Pevný nervy s rodiči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
21.8.16 16:16

No pokud je ji 23, tak uz ma dost roku na to, aby se odstehovala. Podle popisu to ma doma nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.16 17:02
@Markéta80 píše:
Jen sprcháč to musí dřít :jazyk:, chce to gel na holení ;). lepší ve vaně, to by jsi mohla zvládnout během koupání ne? Já se vždy zamykala :lol:

Sprcháč nedře, přestala jsem používat gel i pěnu a stačí sprcháč, ale chce to pokožku namočit a pak použít sprcháč a chce to prostě dělat ve vaně a během holení znovu trochu smočit vodou, aby to po sprcháči pěkně klouzalo. Daleko lepší jsou prý pánský žiletky než dámký, v mém okolí si už všichni kupujeme pánské holítka, já konkrétně v Lidlu, chce to taky tu žiletku včas vyměnit a po oholení dobře opláchnout a pokožku ošetřit. Jako jo, je to blbý, když matka dceři v těhle intimních věcech neporadí, tak dceři nezbývá než tápat a učit se pomocí úspěchů a neúspěchů. Pak časem třeba zakladetelka může přejít na vytrhávací strojky, já si s ním dělám podpaží a lýtka. Na třísla používám ty pánská holítka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.16 17:04

Fuj to je chyb… :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky