Holení před císařem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.5.10 16:21

dornicko a jaké další nutné procedury tě čekají? Já neměla ani klystýr (jsem se ho z celýho porodu, kdy jsem ještě nevěděla že bude plánovaný, bála nejvíc§. a jen mě nacévkovali. To je maličko nepříjemný,ale jen chvilinku. A nic víc mi nedělali. Jo, dali mi ještě vypít dva rotoky na zavodnění těla. ten jeden mi sestřička přinesla s tím,že je prý chuťově hnusný,ale mě strašně chutnal. :lol: bylo toho jak štamprle. A pak mi napíchli dvě kanyly. A na sál jsem si došla po svých s „kabelkou“ v ruce. Tou kabelkou nazýval zřízenec sáček na moč. :lol: Uvidíš, těš se na miminko, vše bude v pořádku.

mlouvám se za odvedení diskuze maličko jinam od holení,ale chtěla jsem dorince napsat, jak to bude asi probíhat,aby věděla zhruba, že se fakt nemusí bát.

• Citovat
  • Upravit
27259
10.5.10 16:58
dornicka píše:
lleennttiillkkaa píše:
Mě holili až v nemocnici a dokonce použili i nějakou pěnu. No a pupínky bylo to poslední co mě po operaci trápilo. Jinak holila mě všude.
Lentilko, to jsi statečná, já ty pupence nesnáším - ani ne esteticky, to by mi asi bylo fuk, ale jak to lechtá, fujfuj - proto jim chci předejít :lol:

No mě normálně taky vaději, ale po tom císaři mi byly fakt ukradený :D Teď mám problém, že mi v místě jizvy zarůstají chloupky, což je teda snad ještě horší než ty pupence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.5.10 17:26

Anonymní: Ahojky, moc děkuju - kdyby vynechali klystýr, nezlobila bych se:-) Cévku jsem ještě nezažila, ale kanyly mi vaděj, to vím - jsem asi moc cíťa :oops: O tom pití čehosi jsem ještě neslyšela - kde jsi rodila? To dávaj všude pít?
A to víš, že Marýsek je hlavní - však si to taky vychutná, ty dvě obrovský ruce v gumových rukavicích, co ho vytáhnou ven :roll:

Příspěvek upraven 10.05.10 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.5.10 17:27

Lentilka: Jejda, to musí být věc, uaaaa… Proč to tam vůbec roste, když to stejně furt holíme :andel:

Příspěvek upraven 10.05.10 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
10.5.10 18:20

Ahoj, ja mela akut. cisare a holila me sestricka vsude a bylo to neprijemny spis proto, ze me to lechtalo a bylo mi to blby, byla jsem vubec z toho ze jdu pod kudlu hodne vystresla, ale holila me nasucho a uplne v poho, zadny pupinky, mozna diky desinfekci co me ji pak ruzne polejvali.. Asi by to pak byla prkotina v porovnani s tim, ze clovek sotva leze a nezvedne se z postele a tak, ale zas proc mit jeste tohle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
12.5.10 20:19
pavlak5 píše:
no lepší bude ,když se oholíš sama sestra ti tam nejspíš žádný holicí krém nedá .celá se holit nemusíš stačí nahoře ,kde povede řez .

Héle Pavli, ale na mě u apolináře tuším sestra něco plácala? A pupínky se mi neudělaly, ač měla takovou hnusnou obyčejnou žiletku za dvě koruny, zatímco doma, i když použiju superznačkovoudrahou žiletku na třísla, tak mám pupínky ještě za dva týdny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.5.10 20:55

no to ti nevím ,žiletka byla hnusná tý jsem si všimla -mě to teda dělala rychle a nasucho a pak mi tam nalila všude tu žlutou vodu ani nevím jestli jsem tam měla pupínky :lol: mě tam vadila modřina co mi doktor udělal přes celou..... tak ta to myslím přeplácla tu bolest z pupínků.Ale mě se teda taky doma dělají vždy-jestli oni proti pupínkům v nem nepomohli ty sexy volné košilky a dírkované kalhotky :lol: :lol: ,co jsme fasovali :lol: -dodnes na ně vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.10 23:55

dornicko, rodila jsem v Liberci. A už přesně si nepamatuju, na co ten roztok byl,ale sestřička mi to říkala.....něco se zavodněním,ale říkala to ještě přesněji…každopádně cévkování a kanyly jsou labůžo proti tázhnoucí jizvě a dennodenním prohlídkám jizvy i rozkroku na vizitě. Na to jsem zase cimprlik já a vadilo mi to. Když se mi mezi nohy dívali dva až tři lidi. Kontroluje se totiž míra krvácení. Jo a na JIPce jsem ležela hned u dveří a když nás po 24 hodinách posazovali a pomáhali do sprchy, tak mi vadilo, když jsem šla jen v andělovi, že mi čouhá zadek a mezi nohama mám cévku a musela jsem jít takhle kolem ostatních třřech pacinetek. Z toho jedna byla po porodu a dvě s ženskými problémy. To jsem fakt byla rudá až.....no,ale tak dalo se to v pohodě vydržet. Jsem se nemohla dočkat syna. Po porodu jsem ho viděla jen chvililinku a pak jsem ho neviděla 28 hodin, než mě převezli na pokoj šestinedělí. Ale to už je zase jiný povídání. Každopádně si poslední dny těhotenství užívej, čerpej sílu, po porodu ji budeš potřebovat.

• Citovat
  • Upravit
584
13.5.10 10:44

Anonymní jéje, já z toho mám nepříjemný pocit, jen to čtu :oops: Děkuju, žes to napsala, aspoň budu počítat i s takovouhle variantou… To je přesně ono, že řeším věci, které mi teď připadají zásadní, ale až dojde na věc, zjistím, že vlastně nestojí za to - narozdíl od jiných :roll: Už abychom byli s Marýskem spolu a hlavně ať je všechno v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
13.5.10 19:34
Anonymní píše:
JIPce jsem ležela hned u dveří a když nás po 24 hodinách posazovali a pomáhali do sprchy, tak mi vadilo, když jsem šla jen v andělovi, že mi čouhá zadek a mezi nohama mám cévku a musela jsem jít takhle kolem ostatních třřech pacinetek.

… a mezi nohama jen vložku bez kalhotek. Měla jsem pocit, že mi spadne. Nespadla, ale občas krev utekla mimo na zem a tak… brr… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.5.10 20:03

Vizita

každopádně cévkování a kanyly jsou labůžo proti tázhnoucí jizvě a dennodenním prohlídkám jizvy i rozkroku na vizitě. Na to jsem zase cimprlik já a vadilo mi to. Když se mi mezi nohy dívali dva až tři lidi. Kontroluje se totiž míra krvácení.----- Tak o tomhle jsem slyšela a je to pro mě docela nepředstavitelné. Já jsem rodila před osmi lety a nic takového na vizitě nechtěli, jen se zeptali, jestli odchází očistky, jestli můžeme normálně na WC a jak se cítíme. Ale bohužel to byla asi výjimka, pač často slyším, že je běžné, že na vizitě se musí stáhnout kalhotky a roztáhnout nohy :-? Zdá se mi to dost ponižující, nevím proč by měl člověk přijít o poslední zbytky důstojnosti? Jestli to bude po mně někdo vyžadovat, tak to asi odmítnu a klidně jim to podepíšu :cert: Jelikož vím z 1.porodu, že to jde i bez toho. Možná mě budou mít za hysterku či potížistku :think: Máte s tím taky zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
23298
26.1.13 15:39

Ahoj holky, pristi tyden mam planovaneho cisare v Podoli. Sestra mi rekla, at se pokud mozno doma oholim, ale pak jsem si uvedomila, ze jsem se ji nezeptala jestli vsechno nebo jen „predni“ cast. Nevite jak to v Podoli vyzaduji? Cetla jsem, ze nekde staci predek, nekde chteji vsechno :nevim:
 Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
26.1.13 15:43

Já teda ne vím jak to tam vyžadují, ale asi bych si oholila co půjde, kam se dostaneš. Ale myslím, že i bříško se musí oholit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
26.1.13 15:44

@marfra Já jsem rodila normálně a oholené jsem měla všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
26.1.13 15:53

@marfra Určitě vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie