Holení před císařem

584
10.5.10 15:59

Holení před císařem

Ahoj holky, příští týden nás čeká plánovaný SC. Bojím se, že když mě oholí sestra před operací, udělají se mi takové ty hnuso pupínky :roll: Tak jsem si říkala, že bych se raděj oholila sama předem a hezky namazala, jak jsem zvyklá… (jo - u císaře asi všechno pryč, že?) Udělala jste to některá takhle? A prošlo to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
10.5.10 16:02

no lepší bude ,když se oholíš sama sestra ti tam nejspíš žádný holicí krém nedá .celá se holit nemusíš stačí nahoře ,kde povede řez .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
10.5.10 16:04

Ahoj, ze stejnýho důvodu mě den před oholil manžel, pro jistotu vše pryč, nesnesla bych, kdyby mě měla sestra doholovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.5.10 16:05

pavlak5 - děkuju moc za rychlou reakci. Ještě doplňující přihlouplý dotaz - „nahoře“ znamená prostě vše, co vidím v zrcedle, když stojím? :nevim: Jakože ani čárku tam nenechat, že? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
10.5.10 16:06

dornicko, všechno bude ok, nenervuj se a nad tímhle nepřemýšlej :lol: Ohol se doma, a kdyby se to sestře nelíbilo, nedej se :mrgreen:
Budu ti držet palečky a až bude mimísek na světě, tak se určitě ozvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.5.10 16:07
Amynka píše:
Ahoj, ze stejnýho důvodu mě den před oholil manžel, pro jistotu vše pryč, nesnesla bych, kdyby mě měla sestra doholovat.

Děkuju Amynko.
Tak to taky asi vezmu šmahem všechno, pro jistotu… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
10.5.10 16:08

Taky jsem nastupovala „připravená“ :wink: .A přišlo mi,že sestry se sice ptají,ale víceméně jen pro pořádek..že spíš počítají s tím,že většinou maminy přijdou oholené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.5.10 16:10
Renata.H píše:
dornicko, všechno bude ok, nenervuj se a nad tímhle nepřemýšlej :lol: Ohol se doma, a kdyby se to sestře nelíbilo, nedej se :mrgreen:
Budu ti držet palečky a až bude mimísek na světě, tak se určitě ozvi

Děkuju Renčo, to víš, nevím, do čeho jdeme, tak plaším i s prkotinama… To jsem měla přirozený porod teoreticky krásně našprtaný :-) Termín na SC máme 20.5…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.5.10 16:10

Dorničko, právě že kvůli císaři je důležité oholit ten vrch, takže prostě to vem všechno, to je nejjistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
10.5.10 16:12

Mě holili až v nemocnici a dokonce použili i nějakou pěnu. No a pupínky bylo to poslední co mě po operaci trápilo. Jinak holila mě všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.5.10 16:12
Zizalka píše:
Dorničko, právě že kvůli císaři je důležité oholit ten vrch, takže prostě to vem všechno, to je nejjistější.

Vezmu to šmahem 8-) , myslím, že ostatní nutné procedury před SC mi budou stačit :roll:

Holky moc děkuju za rady! Jste zlaté! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.10 16:13

dornicko ohol úplně všechno. Mě ještě v porodnici oholili přímo na sále podbřišek (ale chlupy tam nemám, jen klasický chloupečky, jako má každý člověk na těle) a namazali desinfekcí (takovou žlutou vodou) ale taky jsem se oholila doma sama. Teda, manžel mi pomáhal, měla jsem obrovský břicho. A v porodnici byla sestřička ráda, že mají o starost míň a jen mě nacévkovali.

• Citovat
  • Upravit
1853
10.5.10 16:15

no vertikálně žádnou čárku rozhodně nenechávej :wink: asi nejlepší bude když oholíš vše co vidíš v zrcadle.Ono by sice stačilo tak 5cm od horního okraje ochlupení (mě to tak dělali-akutní císař),ale to pak vypadá dost „srandovně“. :lol: ,když to dorůstá .řez se vede v bikiny -linii takže pokud by tě sestra prudila s nějakým holením a doholováním všude,je to zbytečná buzerace-holí se tam ,kde se řeže.A stejně ti to pak ještě polijí nějakým jodovým roztokem -aspon mě to neminulo,ale dobrá zpráva je ,že to neštípe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.5.10 16:15
lleennttiillkkaa píše:
Mě holili až v nemocnici a dokonce použili i nějakou pěnu. No a pupínky bylo to poslední co mě po operaci trápilo. Jinak holila mě všude.

Lentilko, to jsi statečná, já ty pupence nesnáším - ani ne esteticky, to by mi asi bylo fuk, ale jak to lechtá, fujfuj - proto jim chci předejít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.5.10 16:16

Pavlak5 - díky moc! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie