Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No já se po prvním porodu čistila 2měsíce.6týdnů fakt krvácení a ty dva poslední jen špinila.Ale trvalo to fakt dlouho
Ale neměla jsem tedy revizi dělohy… ![]()
po cisari krvacela mesic…vetsinou tak co vim od holek tak cely sestinedeli se spini… ![]()
Ahoj já byla taky na revizi a krvácela jsem skoro celé šestinedělí ale ke konci to bylo spíš už jen špinění.
Já krvácela taky celé šestinedělí a pak ještě dlouho špinila - třeba 3 dny špinění, 2 dny pauza a zase zpátky špinění. Přestalo to až 3 měsíce po porodu. Šestinedělní prohlídka byla OK.
Ty jo, tak to jsem fakt netušila, že to bude takhle dlouhý
Začínám už mít chuť na sex, ale zřejmě to budeme muset ještě vydržet. ![]()
To je naprosto normální… já dokonce na pár dní krvácet skoro přestala, pak znovu začala a spravilo se to opravdu až koncem šestinedělí.
Já myslím, že 3 týdny jsou ještě normální.
Moje kamarádka mi říkala, že se čistila celé šestinedělí a týden nato dostala menzes. Takže na ![]()
Já mám poslední týden šestinedělí a od 2 týdne jen špinění, ale před pár dny jsem začla zase krvácet, myslíte že je to normální??? ![]()
@Anette28 píše:
Ty jo, tak to jsem fakt netušila, že to bude takhle dlouhýZačínám už mít chuť na sex, ale zřejmě to budeme muset ještě vydržet.
Ahojky, ja taky po porodu cele 6ti nedeli jsem krvacela!!Je to zcela normalni. Prohlidku u gyndy jsem mela pak ok.
Ja jsem krvacela 2 tydny.Pak jen tyden spinila.ted mi 6 nedeli konci a dohoda.
Ahojky, já mám 11dní po porodu a už je to spíš takové špinění. U prvního to trvalo skoro celé šestinedělí, tak uvidíme. A taky už mám choutky takže se teším, až to šestinedělí skončí… ![]()
@Verunka26 píše:
Já mám poslední týden šestinedělí a od 2 týdne jen špinění, ale před pár dny jsem začla zase krvácet, myslíte že je to normální???
Je to normální, neboj. Prostě tělo se dává do kupy a hormony jsou ještě zblázněné ![]()
@Z.jev tak to jsem ráda, ty zblázněný hormony na sobě pozoru i jinak
už aby bylo po… ![]()
Také jsem měla revizi dělohy, do toho jsem u porodu ztratila hodně krve - hranice na transfuzi a kvácela jsem tak 5 týdnů a 6 už jen slabě.
Ahoj holky, mám dotaz ohledně krvácení v šestinedělí…Jsem 3 týdny po porodu a stále ještě krvácím, myslela jsem, že tak dlouho krvácet nebudu, po porodu mi totiž dělali revizi, protože se mi neodloučila placenta, tak jsem myslela, že nanejvýš budu krvácet 14 dní a ono je to takhle dlouhý.Už mě to pěkně unavuje a štve!Jak jste to měly vy?Opravdu se krvácí takhle dlouho?Děkuji za odpovědi.