Holení před porodem
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já se v rámci možností před porodem holila. Taky jsem neměla pocit,
že bych měla džungli a stejně mě porodní asistentka holila. leda jít sama do hladka nebo vyloženě říct,
že si to nepřeješ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Krásný den ženy, mám dilema. Zítra jdu na vyvolání porodu a řeším zda se oholit nebo ne. Minuli týden ve čtvrtek jsem se holila, tak nemám džungli
Ale kamarádka mé straší že mě kdyžtak oholí to opravdu ještě někde dělají? Děkuji za rady
@Anonymní píše:
Krásný den ženy, mám dilema. Zítra jdu na vyvolání porodu a řeším zda se oholit nebo ne. Minuli týden ve čtvrtek jsem se holila, tak nemám džungli
Ale kamarádka mé straší že mě kdyžtak oholí to opravdu ještě někde dělají? Děkuji za rady
Pokud nemáš džungli tak tě holit nebudou.Uz to není jako před IX lety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A to je problém se oholit? Už jen kvůli té následné hygieně a šití. Samozřejmě nemusíš být jak miminko, ale po týdnu bych se teda oholila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja se pred porodem holila vzdy do hladka. nevim, jaka je norma, ale rikala jsem si at nemusim v porodce resit takove veci. Ja si teda ted delala i klystyr doma, proste abych mela co nejmin otravnych zasahu v porodnici…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
U mě nedělali, porost cca 10 dní, už jsem to pak nezvládla 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mackA159 píše:
A to je problém se oholit? Už jen kvůli té následné hygieně a šití. Samozřejmě nemusíš být jak miminko, ale po týdnu bych se teda oholila.
Já měla takové břicho, že už jsem to fakt nedala, jak kleslo, prostě
jsem nedosáhla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mackA159 píše:
No, budeš se divit, ale pro mě to problém byl a to dost velký. Posledni měsíc jsem měla neustále poslicky, šílené bolesti, že jsem se sotva zvládla plazit po baráku. Nedokázala jsem najít polohu k sezení, ležení. Natož se tak ještě holit. Nedokazala jsem ani vlézt do vany, musela jsem pouze do sprchoveho koutu. A nakonec mi to bylo vlastně jedno. Řešila jsem to, aby malá byla v pořádku a jestli jsem oholená nebo ne bylo to poslední, co mě zajímalo. A v porodnici to neřešil už vůbec nikdo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
A já bych se oholila pěkně do hladka. Pak budeš mít jizvu a bude se ti
blbě holit. A ta hygiena je pak opravdu jednodušší
Jsem taky po císaři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já se holila, co jsem nezvládla, s tím pomohl manžel PA pak v porodnici děkovala, že jsem jí
ušetřila práci
ale asi pokud bys řekla, že to
nechceš, tak to asi není nezbytně nutný úkon
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ha ha… ja pred porodem resila, ze se musim oholit, ze snad budu mit
u porodu zenskou a hruza, ze jsem bez podprsenky a ze na kontrole budu ukazovat
fnrdu atd.. a ve finale mi bylo vsechno uplne, ale uplne jedno jen co mi dali
klystyr
Příspěvek upraven 10.12.20 v 17:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lucylla1 píše:
No, budeš se divit, ale pro mě to problém byl a to dost velký. Posledni měsíc jsem měla neustále poslicky, šílené bolesti, že jsem se sotva zvládla plazit po baráku. Nedokázala jsem najít polohu k sezení, ležení. Natož se tak ještě holit. Nedokazala jsem ani vlézt do vany, 888musela jsem pouze do sprchoveho koutu. A nakonec mi to bylo vlastně jedno. Řešila jsem to, aby malá byla v pořádku a jestli jsem oholená nebo ne bylo to poslední, co mě zajímalo. A v porodnici to neřešil už vůbec nikdo
Tak v případě že bych to nedala, mám doma partnera. Ono to oholení u porodu fakt není jen o vzhledu. Tchyni holily přímo sestry v porodnici…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě holili jen pod břichem, když hrozil císař. Jinak to neřešili a to sem nebyla oholena už tak 3 měsíce (sem tam neviděla no).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bude lepší se oholit. I kvůli případnému akutnímu CS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Clearblue-3 dny pred menstruací duch nebo ne ?
- Porod KP nebo CS
- Brnění stehna po porodu
- Pocit před prvním ultrazvukem, že čekám dvojčata
- Pár dotazů před IVF
- Cit k prvnímu dítěti po porodu
- Sex před dítětem
- Jsem prvorodička a mám velký strach z porodu