Holka, kluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3909
2.4.21 09:00

Vidím tam pohlavní hrbolek, který je stejný u obou pohlaví a záleží jenom na sklonu, což na fotce zespodu není fakt vidět.
Pohlaví určuje spermie, takže kdyby jste se naučila chodit po uších, tak vám to bude k ničemu :D Kdyby existovala možnost jak ovlivnit pohlaví, tak by v číně nevyvražďovali novorozené holčičky. A vzhledem k tomu, že šlo o čínu, tak bych se nebála tvrdit, že tam to zkoumali fakt fest co by to ovlivnilo :)
Nechte se překvapit :) Já si na pohlaví počkala do 26 týdne, protože dřív se mládě nechtělo ukázat. Taky nohy křížem apod. Vždyť nakonec vůbec o nic nejde.
Jinak já mám druhé těhotenství úplně stejné jako to první (kluk) a čekám holku. Švagrové bylo s prvním (holka) úplně fajn a u druhého jí bylo tak špatně, že neměla ani tužku - a narodil se kluk.
Nijak to nepoznáte ani internet vám neporadí. Nechte se překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5680
2.4.21 09:05
@raduška20 píše:
@JOHNDENVER změnili sme oba stravu, snažila jsem se o kyselé prostředí v pochvě a jeli sme dle plodných dnů (sex před o po nich)

To jsou jen teorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.21 09:10

Prvni tehotenstvi mi bylo fajn, kluk. Ve druhem mi bylo na zacatku fest spatne, holka. Ted cekam dvojcata a tak zle mi jeste nikdy nebylo, ale pohlavi jeste nevime.

• Citovat
  • Upravit
2690
2.4.21 09:21

Ve 14tt mi řekli že na 70 % je to kluk 😊a ve 20 tt mi to jen potvrdili.. Je jedno jaké to je pohlaví přece hlavne ať je vše v pořádku ne :wink:.. A mě Teda není špatné vůbec nikdy jsem nezvracela žádný akné tehu mám krásný 😬 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.21 09:54

Tak u mě taky nesedí to, co píšeš :lol: Mám dva kluky a těhotenství byla šílená. Celodenní nevolnosti celý den po celé 3 měsíce. Strašná únava. Pleť hrozná, že jsem se až styděla :lol: Teď čekám třetí. Pohlaví ještě nevíme, jsem teprve 9 tt., ale příznaky mám úplně stejné, jako u kluků. :mrgreen: Trpím na nevolnosti, šílenou únavou, kdy nemám problém usnout 4× během dne. :zed: a stejně jsem unavená a o pleti ani nemluvím. Boláky okolo celé pusy, ze jsem snad i za roušku ráda :lol: Počítám, že čekáme kluka :) Ale my jsme se o nějaké konkrétní pohlaví nesnažili. Manžel chce kluka, já spíš holku, ale z kluka se hroutit nebudu a i si myslím, že ke klukům bude kluk lepší. :palec: Tak uvidíme :kytka: Každopádně si myslím, že to člověk ničím ovlivnit nemůže.

A k oznámení. U nás už to všichni ví od pozitivního testu :lol: Manžel byl tak šťastný, že se neudržel. Já oznamovala po :srdce: :)

• Citovat
  • Upravit
951
2.4.21 10:09

Tak já jsem měla jedno těhotenství naprosto bezproblémové, krásná pleť, vlasy, nebylo mi zle a čekala jsem kluka. Druhé těhotenství hrozné, půlku těhotenství mi bylo zle, hubla jsem, pleť horší jak v pubertě a dle dr. je to zase kluk. Těhotenství bylo úplně jiné, tak jsem taky myslela, že to bude tentokrát holka… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3044
2.4.21 10:13
@raduška20 píše:
@Dara90 sakryš 😁 a bylo vám špatně nebo v pohodě?

Bylo mi zle jen do 13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
2.4.21 10:30

Já mám holku a kluka a obě těhotenství byla úplně stejně v pohodě. Dcera se ukázala na UTZ až kolem 26 TT. Syna si doktor tipnul hned na prvním screeningu, ale bez záruky. Kvůli cukrovce jsem měla ultrazvuk každý měsíc a doktoři to pak jen potvrzovali. Ale stejně jsem jim říkala, že uvěřím, až bude venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.4.21 11:13

Kluk potvrzen na prvním screeningu, hodně jsem zvracela, motala se mi hlava.

Dcera potvrzena na druhém screeningu, nezvracela jsem, pohoda.

Je to vždy 50:50, nemá cenu vymýšlet teorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
2.4.21 14:12

@JOHNDENVER hodne jis citron a smerujes sex na urcitou svetovou stranu, to bylo v Jak jsem poznal vasi matku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
2.4.21 14:31

Dcerku jsem věděla až na druhém screeningu. Navíc takhle brzy to nikdy není 100%, spíš tipovačka. A ne, nebylo mi špatně od žaludku. Teď mi opět není špatně od žaludku, tak uvidíme, co se dozvím za pár týdnů na druhém screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.4.21 18:38

@JOHNDENVER kyselé prostředí nevyhovuje mužským spermiim, a jsou krémy na ph v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
7.5.21 11:12

Jelikoz mam doktora skoro slepeho tak jsem si pockala na 2trimestralni ultrazvuk a pak druhy delany soukromne 2tydny po sobe a dnes jiz po druhe nam potvrdily kluka.
Muj gynekolog je jiz pan v letech s operaci leveho a praveho oka ted v dubnu. Nerozpoznal pohlavi ani v 19tt. Skoro hrmouri oci az se bojim jestli jeho pece je dostatecna. :lol:
Prvni tehotenstvi s dcerou, bolest v prsou, chut kovoveho porad v puse, vic citlivejsi na pachy, celkova unava, mastne vlasy, vic prokrveny oblicej, plet mastna, rychle pribirani na vaze. Chute po uzenym (slaninu-pro tu bych i zabijela),a sladky, jogurty a mleko (denne jsem vypila 1l mleka)A broskvovy kompoty.To bylo uplne neodolatelny zradlo :lol: hlavne ten lak jsem pila jak vodu.
Ted dvakrat potvrzeny kluk a nebe a dudy. Zadny velky najezdy do lednice se nekonaji, je mi dobre, ze zacatku jen buseni srdce a bolestive prsa jen par dni.Snim rajcata, pomerance, okurky, nakladane zeli.Vse mallo solim, neumim pri vareni jidlo dochutit. Nemusim maso, hovezi me doslova natahuje. Uzeny mi nic nerika. Sladkeho se nedotknu, jogurty vykrkavam :D Jim ovoce se zakysanou smetanou a hroznove vino na trsy.
Plet hebka, vlasy rozevlaty a pevny, mam kstici jak Julie Roberts. Zvyraneny pigment. Vyskocily mi pihy a znaminka vsude po tele nebo se vyjasnily.Nic me neboli.Jsem ve 22tydnu a nepribrala jsem nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.21 11:48

Co myslíte?

Ahojky :)

Tak co myslíte
Foceno 14+6 a doktorka říkala, že neví, že to není poznat ale že si myslí ze by mohl být kluk :D

A já od začátku mám pocit že čekáme holčičku krom zvracení by celé těhotenství odpovídalo na holčičku :D tak jsem zvědavá na vaše názory. Čekáme první mimčo a jsem z toho nervozn⁸ že furt nevím jestli to bude malá Isabellka a nebo Davíked :srdce:

Vidíte tam víc než já upřímě ani nevím co značí ten první ultrazvuk 🤣

Příspěvek upraven 30.05.21 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645
30.5.21 11:51
@SalvatoreNikki píše:
Ahojky :)

Tak co myslíte
Foceno 14+6 a doktorka říkala, že neví, že to není poznat ale že si myslí ze by mohl být kluk :D

A já od začátku mám pocit že čekáme holčičku krom zvracení by celé těhotenství odpovídalo na holčičku :D tak jsem zvědavá na vaše názory. Čekáme první mimčo a jsem z toho nervozn⁸ že furt nevím jestli to bude malá Isabellka a nebo Davíked :srdce:

Vidíte tam víc než já upřímě ani nevím co značí ten první ultrazvuk 🤣

50% holka. A začerni si to rodný číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí