Holka, kluk

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6879
30.5.21 11:54

Podle druhe fotky bych odhadla kluka, ale kvalita foto z utz zadna slava, tak je to fakt pul na pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15130
30.5.21 11:57

Kluk. A máš tam jméno a rodné číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
30.5.21 11:58

Když to neví ani doktor, tak ti tady asi těžko odpovíme s jistotou. Je to tvé první dite, tak si myslím, že ti asi na pohlaví tolik záležet nebude, hlavně že mimčo bude zdravé. Uvidíš na 2.screeningu, to už by doktor mohl poznat lépe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3043
30.5.21 12:05

Vydrž, já se dozvěděla pohlaví ve 22týdnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.21 12:08

@Dara90

Tak asi to znáte každá ne, máme něco vysnění :D ta trpělivost je hrozná :D takže trochu jsem doufala v první holčičku :D a druhého klučínka, ale tak jasně že tomu neporučím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
30.5.21 12:15

@SalvatoreNikki Leda si zaplatit test z krve :) Tak jsem to měla já a věděla jsem pohlaví už po 9tt. Ale teda já měla jasné tušení, a vždy se mi potvrdilo. Platila jsem to spíš ze zvědavosti, mám ráda tyhle vychytávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.21 13:11

@Dobrej_tym

Ty jo a kolik to stoji?? Ani nevím ze neco takoveho delam tak me ceka 2.screening 24.6 tak to uz vydržím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
30.5.21 13:19

@SalvatoreNikki Já si to potvrdila v 9tt a stálo to nějak tři tisíce :) Ale u mě gynekolog jinak žádné pohlaví z UTZ ani nesděloval :nevim: Že to je jak věštění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.5.21 13:29
@SalvatoreNikki píše:
@Dara90Tak asi to znáte každá ne, máme něco vysnění :D ta trpělivost je hrozná :D takže trochu jsem doufala v první holčičku :D a druhého klučínka, ale tak jasně že tomu neporučím :D

Představ si, že jsem vydržela až do porodu a vysněné pohlaví jsem neměla.

Pokud to nepozná doktor na ultrazvuku, my můžem říct leda prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
30.5.21 14:30

Jojo půlku druhého těhotenství jsem si myslela, že čekám holku protože 1, jsem si jí přála 2, těhotenství bylo úplně jiné, než první
3, veškeré babské ukazatele na ní směřovaly
Ve 20tt. na UTZ kluk jak buk.
Pokud to nepoznala doktorka, tak banda maminek na diskuzním fóru těžko pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.21 16:38

@SalvatoreNikki mam naprosto vsechny priznaky ukazujici na holku (vcetne zvraceni) a cekam kluka :lol: na babske rady nehled, pokud to zatim nepozna doktor, my z takovych snimku uz vubec ne :zed: ja se celou dobu taky citila na holku (a asi to bylo i me prani), ale je to chlapecek a nekonec jsem ve vysledku i rada :srdce: kazdopadne pockej na dalsi ultrazvuk nebo 2.screening, tam uz by ti meli byt schopni rict, co to je :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure