Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Podle druhe fotky bych odhadla kluka, ale kvalita foto z utz zadna slava, tak je to fakt pul na pul.
Když to neví ani doktor, tak ti tady asi těžko odpovíme s jistotou. Je to tvé první dite, tak si myslím, že ti asi na pohlaví tolik záležet nebude, hlavně že mimčo bude zdravé. Uvidíš na 2.screeningu, to už by doktor mohl poznat lépe. ![]()
Tak asi to znáte každá ne, máme něco vysnění
ta trpělivost je hrozná
takže trochu jsem doufala v první holčičku
a druhého klučínka, ale tak jasně že tomu neporučím ![]()
@SalvatoreNikki Leda si zaplatit test z krve
Tak jsem to měla já a věděla jsem pohlaví už po 9tt. Ale teda já měla jasné tušení, a vždy se mi potvrdilo. Platila jsem to spíš ze zvědavosti, mám ráda tyhle vychytávky.
Ty jo a kolik to stoji?? Ani nevím ze neco takoveho delam tak me ceka 2.screening 24.6 tak to uz vydržím ![]()
@SalvatoreNikki Já si to potvrdila v 9tt a stálo to nějak tři tisíce
Ale u mě gynekolog jinak žádné pohlaví z UTZ ani nesděloval
Že to je jak věštění ![]()
@SalvatoreNikki píše:
@Dara90Tak asi to znáte každá ne, máme něco vysněníta trpělivost je hrozná
takže trochu jsem doufala v první holčičku
a druhého klučínka, ale tak jasně že tomu neporučím
Představ si, že jsem vydržela až do porodu a vysněné pohlaví jsem neměla.
Pokud to nepozná doktor na ultrazvuku, my můžem říct leda prd.
Jojo půlku druhého těhotenství jsem si myslela, že čekám holku protože 1, jsem si jí přála 2, těhotenství bylo úplně jiné, než první
3, veškeré babské ukazatele na ní směřovaly
Ve 20tt. na UTZ kluk jak buk.
Pokud to nepoznala doktorka, tak banda maminek na diskuzním fóru těžko pozná.
@SalvatoreNikki mam naprosto vsechny priznaky ukazujici na holku (vcetne zvraceni) a cekam kluka
na babske rady nehled, pokud to zatim nepozna doktor, my z takovych snimku uz vubec ne
ja se celou dobu taky citila na holku (a asi to bylo i me prani), ale je to chlapecek a nekonec jsem ve vysledku i rada
kazdopadne pockej na dalsi ultrazvuk nebo 2.screening, tam uz by ti meli byt schopni rict, co to je ![]()