Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj majoránko, tak osobní zkušenost s tím nemám, ale znám, určitě je to výborné pro alergiky.
Ale na to se asi neptáš, že? Spíš chceš vědět, jak to pere. Tak to nevím, ale pokud by moje miminko mělo mít problém s pracím prostředkem, který doteď používám, tak pořídím právě tenhle Minirisk.
A taky budu ráda, pokud se ozve někdo, kdo v tom pere.
Ahoj holky,
prací prášek Minirisk jsem používala něco přes rok, když měl můj syn dost rozjetý ekzém. Nad cenou jsem tedy valila oči, ale vyplatil se. Stačí do praní přidat opravdu jen malé množství a pere skvěle. Tedy urputné skvrny od některých příkrmů nepočítám, ale ty asi nevypere nic
Vůbec jsem netušila, že něco takového je, dokud nám ho „nenaordinoval“ náš pediatr
A opravdu malému svědčil i po zdravotní stránce. Takže za sebe mohu jen doporučit ![]()
Verča a Adámek
Verčo, díky za informaci.
Kde se dá koupit kromě internetu? V lékárně?
Já ho koupila v malé drogerii nedaleko ordinace našeho pediatra právě na jeho doporučení, ale to jsem ti moc nepomohla, že?
Pokud neuspěješ v lékárnách, zkusila bych se poptat právě v takové nějaké pididrogerii, jestli by ti ho třeba neobjednali a nedovezli.. Anebo mi napiš SZ, koupím ti ho a pošlu od nás ![]()
Verča
NAVŠTIVTE NÁS V OBCHODĚ NA ADRESE:
OBCHOD PRO ALERGIKY
Národní 25, pasáž Paláce Metro
110 00 Praha 1
E-mail: biopath@biopath.cz
Tel.: 221 085 207, 602 439 705
A teď koukám na ten odkaz pořádně a zase zírám
U nás stál Minirisk ještě vloni o stovku méně než na tom webu, kupovala jsem ho za 199,– Kč, schválně se půjdu podívat, jestli i v naší drogerii takto podražili ![]()
Verčo, já se po něm podívám u nás, snad ho seženu, a když ne, tak zajedu do Prahy do toho obchodu. I tak ti děkuji za ochotu.