Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojte holky,
chtěla bych poradit. Máte některá zkušenost se zpevňujícími gely, krémy, séry, čímkoliv na poprsí. Je jich spousta, ceny různé a já bych chtěla něco zkusit jen nevím co.
Po třech dětech nečekám žádné zázraky(ani těm krémům vůbec nevěřím), ale dala jsem se na hubnutí a už vidím jak ty prsa budou vypadat. Kdyby to mělo alespoň malililinko pomoci, byla bych ráda.
Děkuji Simunka
Ahojka, taky to trošinku řeším, ale velké naděje si nedělám:-D
Před těhu jsem měla poprsí celkem výstavní (popravdě při mojí muší váze to bylo to jediný, na co nalákat chlapy:-))), teď desátý měsíc kojím a žádná sláva to pak asi nebude.
Od PA mám jen radu na zpevnění prsních svalů, já se mažu ně¨čím, co obsahuje Q10 a ještě mám i zbytek ElastiQ, tím se snad dá trochu pomoct té vygajdané kůži. A po pár měsících od skončení koja se ta tkáň zas trochu obalí tukem a bude vypadat trochu líp.
No, vnady jsou asi nenávratně v háji, ale jsem pyšná jak pávice na svého skoro desetikilového dobře živeného chlapáka:-))) V nejhorším ty kozenky budem do podprdy rolovat…;-))
Pa Jazzi a Matýsek 10m.
Ahojky,
já teda žádnou úža radu nemám, ale Jazzi mě tak moc pobavila s „rolování do prsenky“, že jsem se od rána konečně pořádně zasmála!!!
Soňa
Ahoj holky,
jen chci poradit co pomohlo mně. A fakt! Studený sprchy na hrudník a pak pořádně promazat Q10 od Nivea. A cvičit. Nejenže se mi zpěvnily, ale i kůže byla krásně heboučká. Ty sprchy musí být každý den a ne jen nějaký vošplejchání
. Dá se na to zvyknout. Až porodím a dokojím budu si muset začít znovu zvykat, protože v těhu jsem se rozhodla se tím netrápit…
Krémíky od Dermacol na zpevnění taky nejsou špatný. Chce to ale mazat denně ráno i večer. Já mám teď taky mlíkárny a jsem zvědavá, jak budou vypadat, až se zase zcvrknou. Protože to štěstí že mi zůstanou já mít určo nebudu. Jinak prsa se prý zničí v těhotenství. Kojení na ně prý žádný vliv nemá.
Gejby
Jojo, sprcha taky, jenže tohle všechno funguje maximálně na stav kůže:-)
Já měla před těhu 75 C, kolem porodu jsem se dopracovala na 80 G. Sice už teď mám zase nějaká Déčka, ale jaski mi chybí ta vnitřní výplň, co tam bejvala a už nenííí:-D A na to bohužel asi ani sprcha a mazání moc nefunguje:-)
Ahoj,
taky jsem se zasmala tomu rolovani. To by slo.
jenze po kojeni tam tarka nemam co rolovat. A to jsem pred tim byla na sve vnady pysna, ted uz jen jsem.
Tak si vzdycky rikam, dala jsem ditku to nejlepsi co jsem mela. A moji polovicce se porad libi a porad me miluje, tak mu verim a jsem stastna.
Kac+H
Vubec jsem neporadila, protoze na kremy v teto oblasti moc neverim. Mozna ma nekdo nejake zkusenosti.
Ahojte holky,
díky za rady. Ta voda, o tom vím, ale jéééé to přeci nemůže jít vydržet? Možná ještě v létě, ale teď v zimě?? No uvidíme, zkusím to ale myslím že, než sudená voda, budu raději rolovat ![]()
Prsní svaly, také posiluji, ale mám spíše problém jako Jazzi, chybí vnitřní výplň.
Po kojení se mi prsa nezmenšila, ale jestli se mi podaří zhubnout 10 kilo, jak plánuji, tak se zmenší a už vidím že to bude jako po druhém dítěti. A to byl děs.
Já doufala že mi někdo poradí nějaký zázrak. Na netu jsem našla takovou spoustu mazátek. Jedno stálo dokonce přes 9 tisíc. ![]()
To by mě zajímalo co to jako dělá? Že se někdo nestydí prodávat to takto draze. No já to nikdy nezjistím, neb to už je dle mého jistější nechat si popošít kůži.
![]()
Simunka
Ahojky,
taky jsem slysele ze kremiky od Dermacolu jsou vyborne. Osobne zatim pouzivam na celulitidu a jak ukazuje reklama a slična Andrea Verešová :-/tak by mel byt krem i zpevnujici a rozdil by mel byt az o 3 cm. Tak jsem zvedava
Zatim to pouzivam 14dni tak těžko řict. Ale pokud to zabere tak investuji i do kremu na zpevneni poprsi, uz jsem se na něj dívala v drogerii, stoji neco kolem 200,– Kč, tak uvidime.
Ale taky bych si asi nezoufala. pokud se nasim chlapum libime jaky jsme tak to asi nema cenu resit. Vzdyt jsme jim daly to nejkrasnejsi co jen zena muze dat a to potomky ![]()
PS.zatim doma mame jednoho cvrcka ale taky se chystame na tri ![]()
Ahojte,tak přesně na tohle jsem se chtěla zeptat,ale trošku jsem se styděla,super, že mě někdo předběh
…já osobně používám kosmetiku Dermacol,proti celulitidě,i na zpevnění a musím říct, že je po tom kůže krásně vyplá a hladká,ale na pevnější poprsí to určitě nestačí.O sprše jsem toho hodně slyšela,posilování pomůže částečně,ale někdy při něm prsa ještě „zhubnou“…taky pořád kojím a budu asi ještě po jednom roce nějakou dobu kojit a už teď mám hrůzu z toho,co mi tam „zbyde“, zbyde toho asi dost,ale zda to budu hledat pod pupkem,nebo ještě níže,tak to se uvidí
…takže bych taky ráda slyšela, že existuje krém, který nám prsa zvedne až pod bradu, nejlépe,kdyby je i vyplnil a o tom , že by měl být skoro zadarmiko ani nemluvím
tak holky pište,pište…
Ahoj holky, žádný zázraky nečekejte.Jsem po 4 dětecha prsa? -spíš delší než širší, kdybych přemýšlela o mazadle, musela bych je máchat v lavoru.Jednoduší je koupit dobře padnoucí podprsenku a neřešit to.Jednou mi jeden známej řekl, že mám fakt pěkný prsa(nosím d),že je vidět jak jsou krásně do ruky, no v duchu sem si řekla, to bys musel mít hooooooooooodně hluboký dlaně hochu.Prostě to holky moc neřešte a berte je jaký jsou.Jsou přece vaše.
Hana
ahoj holky,
ja neporadim, ale asi bude neco na tom, jak tady nekdo uvadel, ze se prsa takto zmeni spis diky tehotenstvi, nez kojenim. Ja totiz nekojim a zmena prsu k horsimu je opravdu viditelna..... ale nas pokladek za to fakt stoji!!
Inka
Tak mě se teda zničily až kojením
Kiki jsem kojila jen měsíc a pak se mi scvrkly do původní velikosti beze změny a te´d co kojím se mi začly dělat strie a jsou vůbec takové JINÉ, určitě mi pak taky zůstanou plandáky.
![]()
podle me se taky zmeni tvar a az po kojeni,v tehu jsem nosil apovinne pevne podprsenky,ty na cviceni,mazala jsem je olejem,trochu cvicila,jak se mi nalyvaly mlikem byli nafouknute ale stejny tavr,kdezto ted po 7mesicich takoveho kojo nekojo,se zacinaji scvrkavat" a nic moc nejsou..
nez kremy,chystam se cvicit,j eto prece jen sval,takze podle me pokud se zacnou cvicit cviky prave na prsni svaly,prsa budou krasne pevna,je to dokazane…
ALe chce to pravidelnost,do ktere se stejne neprinutim…
Nektere kremy jsou silene drahe,ale efekt bude asi skoro zazracny,jednou jsem mela serum od removovane znacky(asi prumer z tech luxusnich) clarins,bylo na dekolt a melo primo zazracne ucinky hned po naneseni.. na oblicej je taky dobra znacka clinique,vyrabi sera,primo zazracna,ktera vyhladi a stahnou pory behem 15minut,mensi kelimek stoji kolem 1 500kc,urcite vyrabi neco i na zpevneni prsou,al nemuzeme cekat ze nejaky krem nam vytahne vzhuru 2kg masa". ![]()
Mě se teda prsa těhotenstvím změnila ale moc moc k lepšímu. Nikdy dřív jsem neměla tak velký a pevný prsa
Jenž pak začalo kojo a postupně se zmenšovaly a zmenšovaly …
Nevím co tam zbyde, až přestanu kojit.
Zkouším se matlat krémem od Dermacolu Enja Push up creme. Asi to moc nepomáhá, ale alespoň pro ten pocit ...... ![]()